فلوچارتي طراحي كنيد كه عددنمونه 4 از ورودي دريافت كند و شكل مقابل را در خروجي رسم نمايد
#
###
#####
#######
فلوچارتي طراحي كنيد كه عددنمونه 4 از ورودي دريافت كند و شكل مقابل را در خروجي رسم نمايد
#
###
#####
#######
الگوريتم براي تعيين اين كه عدد وردي اول است يا خير
سلام
دوست عزیز من اینها رو برای شما می نویسم و مشکلی نیست
اما اگر رشته شما کامپیوتر یا آی تی نیست که هیچی. اما اگر هست. شما به مشکل برمیخورید چون فردا از همین الگوریتم ها باید برنامه بنویسید.
خودت هیچ ایده ای نداری؟ حداقل راه حل پیشنهادی خودت را بگو یا اشکالاتت رو بگو یا بگو در کجای این مساله مشکل داری اینجور بهتر نیست؟نوشته شده توسط sanati1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط sanati1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع
عدد را بخوان
j = 0
i = 2
یک حلقه while میزاریم تا وقتی که عدد کوچکتر از i باشه
اگر a%i==0 بود
j=j+1
در هر حالت i=i+1
سپس اگر j بزرگتر از 0 بود اول هست
سلام.
چند تا تمرین سخت:
محاسبه فاکتوریل یک عدد.
عدد ورودی را وارون کنید. مثلا" 123 ==> 321 (تعداد رقمها نا متناهی)
عنصر n ام فیبوناتچی چند است؟
موفق باشید.
راه حل پیشنهادی خودت رو بنویس تا اشکالاتت رو برطرف کنیم اینجور بهتر نیست؟نوشته شده توسط kavehj4488 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان توجه بفرمائید نکته ای را:
بنا به تجربه من ترم 1 که بودم در اینترنت و کتاب ها دنبال تمرین های برنامه نویسی می گشتم .
خیلی ها در همین سایت وجاهای دیگر به من گفتند خودت سعی کن و اشکالاتت رو بگو . اما ما گوش نکریدم.
بعدا ها فهمیدیم اشتباه کردیم.
اگر رشته شما کامپیوتر یا IT هست به برنامه نویسی و درک آن تا طراحی الگوریتم نیاز دارید.
به هر حال از ما ناراحت نباشید چون برای خودتان می گوییم./ اما اگر اصرار دارید و نتونستید بنویسید من در حد سوادم در خدتمم
سلام ب دوستان عزیز
1)فلوچارتی میخواستم ک تمام اعداد پنج رقمی ک رقم یکان و هزارگان انها برابر است را چاپ کند؟
2)فلوچارتی ک بزرگترین عدد پنج رقمی قابل قسمت ب مجموع ارقامش را چاپ کند؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام دو ستان یه سوال داشتم کسی بلده؟
الگوریتم زیر چ کاری میکنه ؟ ان را برای ورودی k=4 ﻭ A=[1,7,5,9,11,19,3,6 اجرا کنید
ALgoritm (A,K)
input A:{a,a,....an}
1<k<n
sep1
if n=1
then output "a1"
else choose uniformly an i uzve {1,2...,n} at random
step 2
copmpute
A< :={b UZVE A| b<ai}
A>:={b UZVE A| b<ai}
step 3
if |A<| > k then
ALgoritm (A < ,K)
else if |A<|= k-1 then output "ai";
else
ALgoritm (A > ,K- |A<|-1);
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)