دقیقا همین 4570 هم هست ولی چجوری باید تصویر lcd لپ تاپو غیر فعال کنم؟اگه ممکنه پله پله توضیح بدید.من هرچی ور رفتم نتونستم همچین گزینه ای پیدا کنم.
ممنون
دقیقا همین 4570 هم هست ولی چجوری باید تصویر lcd لپ تاپو غیر فعال کنم؟اگه ممکنه پله پله توضیح بدید.من هرچی ور رفتم نتونستم همچین گزینه ای پیدا کنم.
ممنون
خب دیگه گرافیک ati ندارم و گر نه دقیق میگفتم کجا.خیلی گشتم اینو پیدا کردم.بهتر نبود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما فقط با دیسپلی منیجر و دیسپلی آپشن کار داری.(منوی سمت چپ)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ب عکس نگاه کن.در قسمت سلکت دیسپلی باید انتخاب کنی(باید همین گزینه باشه) ک هر دو نمایشگر کار کنند.یا فقط نمایشگر بیرونی یا فقط نمایشگر داخلی(همون لپ تاپ).یعنی 3 حالت.خب شما نمایشگر بیرونی رو انتخاب میکنی.یعنی نمایشگر بیرونی میاد جای "یک" میشینه. و رزولوشن رو روی اندازه ای ک گفتم قرار بدید.
اگر مال شما فرق داره یا بازم همچین چیزی پیدا نکردی.و خیلی برات مهمه.عکس از دو منویی ک گفتم بگذار تا راهنماییت کنم
آقا بالاخره حلش کردم این مشکل مسخره رو.
همونطور که حدث میزدم مشکل از lcd بود.یه گزینه توی تنظیمات lcd بود که باید فعال میشد البته یه جای پرت بود که به عقل جن نمیرسید.از همه دوستان مخصوصا pooladiعزیز که وقت گذاشتن ممنون
میشه بگید کدوم گزینه؟ چون منم همچین مشکلی رو دارم. مرسینوشته شده توسط Royce [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تنظیمات lcd یه گزینه بود به نام سطح نمایش که حتما باید روی 1- قرار بگیرهنوشته شده توسط italia88 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. چندحالت داره یک اینکه تصویر تلویزیون تتنظیم نیست دو اینکه تشریف میبرید تو منو Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution قست advanced setting بگرد تو tab دنبال Horizontal و Vertical اعدادشوکم کن درست میشه
سلام دوستان اگر تلوزیون شما هم LG هست .با زدن دکمه RATIO یه پنچره باز میشه. روی Aspect Ratio اوکی بزنید . Just Scan را انتخاب کنید. با تشکر. امیدوارم مفید واقع بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)