یه بار پاور بانک میخواستم تو سایت کالارنک پاور هایی خوبی معرفی کرده بود و راهنمایی کاملی هم داشت
یه بار پاور بانک میخواستم تو سایت کالارنک پاور هایی خوبی معرفی کرده بود و راهنمایی کاملی هم داشت
حذف شود .....![]()
Last edited by mojt90; 19-07-2020 at 19:35.
یک قانون کلی وجود داره اگر فروشنده خود دیجی کالا بود سرویس دهیش خوبه ولی اگر فروشگاه دیگه ای بود زیاد مطمئن نیست و باید محتاظ بود. البته به امتیاز کاربران در مورد اون فروشگاه هم دقت کنید
سلام دیجیکالا چند روزه پولو برمیگردونه؟البته اینبار زدم توی کیف پول ،مبلغ رو برگردونه.قبلا یه بار شماره کارت دادم که 2، 3 روزه برگردوند.
ممنون
فکر کنم سرعت عمل دیجیکالا بهتر شده.در کمتر از 24 ساعت پولو برگردوند.
Last edited by محمد7966; 08-11-2021 at 08:09.
در بلک فرای یک گیرنده دیجیتال با قابلیت hevc سفارش دادم وقتی به دستم رسید دیدم داخل کارتنش یک مدل که ۶۰ تومن ارزون تر بود و قابلیت hevc نداشت فرستادند باور کنید اگر سیستم مرجوعی دیجی کالا نبود یک کلاه گشاد سرم میرفت الکی وقتم هدر رفت زمانی که دیجی کالا خودش فروشنده بود خیلی بهتر بود
از وقتی فروشنده های دیجی کالا زیاد شدن اصلا اون دیجیکالای سابق نیست.ولی بازم به کل فروشگاه های اینترنتی ترجیح میدم،حتی اگه بدونم جنس رو کمی هم گرونتر میده باز خرید میکنم،چون خدمات پس از فروش دیجیکالا میرزه به کل فروشگاه های شهر خودم.
دیجی کالا اخیرا یک اسکریپت قیمت تو سایتش گذاشته که شما کالایی را که میخواهید بخرید اگر نخرید و حتی اگر بخرید اتوماتیک قیمت را پایین میاره
واقعا سیاست کثیف و غیر انسانی و مال حروم خور هست در کشور شیطانیمان
اگر کالایی را قصد دارید خرید بکنید فوری نیست یعنی چند روز پیش از خرید میتونید صبر کنید حتما این روش را استفاده نمایید.
روش استفاده برای کاهش قیمت کالا در صورت عدم نیاز فوری به کالا:
1. ابتدا کالا را انتخاب و در سبد خریدتان اضافه کنید. کالا را نخرید.
2. کالا تا 24 ساعت در سبد خریدتان باشد. قیمت کالا تا 4 درصد کاهش می یابد.
3. پس از 24 ساعت کالا را از سبد خرید حذف کنید. قیمت کالا تا 6 درصد کاهش می یابد.
4. پس از 48 و بیشتر کالا را از سبد حذف کنید. قیمت کالا تا 8 درصد کاهش می یابد.
دوستان موفق باشید.
لطفا حذف شود. با تشکر
Last edited by محمد7966; 22-02-2022 at 09:04.
ترازو خریدم هر سری ی چیزی نمایش میداد
از وقتی دست فروشنده افتاده حراب شده
من تجربیات خودم رو در رابطه با دجی کالا در میان میزارم با دوستان
1- در مورد بازگشت پول حتما کیف پولتون (دیجی پی) رو فعال کنید و پیش فرض را کیف پولتون قرار بدید سریع پول برمیگرده
2-هزینه پست برای برگشت به عهده دیجیکالاست (در صورت مشکل دار بودن) اما فقط اون هزینه ای رو برمیگردونه که توی سایت پست نمایش داده شده، پست هزینه کارتن و بسته بندی را درج نمی کنه
3-به نظرات و عکس های خریدارند دقت کنید، کلی راه گشا هست.
4-برای صرفه جویی در خرید هاتون در سایت های دریافت کد تخفیف دنبال کد تخفیف 100 یا 50 درصدی دی جی پلاس باشید، شما هزینه 50 درصدی رو بدی به اندازه یک ارسال هست و شما سه ارسال رایگان دیگه بدست می اوردید یعنی بگیم 90 تومان صرفه جویی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)