با سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز.
خب همونطور که از نام تاپیک مشخص هست شما دوستان عزیز میبایست با استفاده از نرم افزار Core Temp دمای CPU خودتون رو اندازهگیری کرده و سپس نتیجه رو به عنوان تصویر در اینجا قرار بدین. به نظر من این میتونه یه مشخصه مهم برای یافتن دمای متعادل CPU باشه و آمارهایی که دوستان ارائه میدهند سبب میشه تا به یک معیار نسبتا دقیق در مورد حدود نسبی دمای CPUهای مختلف برسیم.
اکنون به معرفی نرم افزار به نقل از وبسایت سازنده میپردازیم:
Core Temp برنامهای است فوقالعاده کم حجم، بدون سر و صدا و هیچگونه تاثیر بر روی سیستم که میتواند دمای CPU شما را بطور دقیق نمایش دهد. مزیتی که این نرم افزار دارد این است که میتواند دمای هریک از هستههای CPU را بطور جداگانه و همراه با میزان بارگذاری پردازشهای آن در طول عملیات ویندوز نمایش دهد. به وضوح میتوانید ببینید که چگونه درگیری CPU منجر به افزایش دمای آن خواهد شد. البته نوع مادربرد نیز در این امر دخیل است.
اخیرا دو شرکت Intel و AMD اطلاعات جامعی را در مورد حسگر حرارتی/دیجیتالی خود منتشر نمودند. این حسگر در مقایسه با حسگرهای دیودی از دقت و انعطاف بسیار بالاتری در خواندن دمای واقعی CPU برخوردار است. این ویژگی از تمامی مدلهای تک هستهای و دو هستهای Intel و همچنین سری Athlon64 شرکت AMD پشتیبانی میکند. برای مشاهده لیست کاملی از CPUهای پشتیبانی شده به اینجا مراجعه نمایید.
Core Temp همچنین از قابیت گزارشگیری نیز بهره میبرد که به کاربر اجازه داده تا دمای CPU خود را طی یک بازه زمانی ثبت کند و دادههای ذخیره شده به آسانی قابل انتقال به نرم افزارهایی نظیر Excel و یا سایر نرم افزارهای نموداری خواهد بود. این برنامه به راحتی با آخرین نسخه ویندوز Seven نیز براحتی اجرا میشود.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------
خب دوستان من به عنوان شروع توسط این نرم افزار اولین تصویر رو از CPU کامپیوتر خودم قرار میدم. امیدوارم بقیه دوستان و کاربران هم استقبال کنند و این روند ادامه داشته باشه.
کد:
دانلود نسخه Portable نرم افزار و بدون نیاز به نصب (مخصوص ویندوزهای 32 بیتی):
کد:
دانلود نسخه Portable نرم افزار و بدون نیاز به نصب (مخصوص ویندوزهای 64 بیتی):
کد: