تاپیک هایی رو که دیروز قفل کردین رو باز کنید
گسترش انجمن به همراه نظارت بیشتر
سعی در حفظ چارچوب فعلی
موارد دیگر ( اعلام شود )
تاپیک هایی رو که دیروز قفل کردین رو باز کنید
من قصد تعریف ندارم و قصد معرفی محصول یا این حرفا هم ندارم ولی خوب اگه میشد مسئولیت های برند های مختلف از هم جدا بشه خیلی خوب بود.
من چند سال مستقیما با فوجیتسو کار کردم و برای خودم و برای خیلی ها تهیه کردم .
منظورم از گفتن این حرف این بود که مثلا کاربر فعال برای برند های مختلف داشته باشیم. بهرحال برندها سخت افزار و کیفیت خاصی دارن با هم. مدل های مختلف با کانفیگ های مختلف!
البته این نظر منه!
خیلی کم پیش میاد که کسی از تمام برندها ومدلهاشون اطلاعات داشته باشه!
علاوه بر مجزا شدن و مستقل شدن بخش لب تاپ که دوستان در اون اتفاق نظر دارند ...
دسته بندی ها هم باید افزایش پیدا کنه با افزایش بخش لب تاپ تا از ایجاد شدن تاپیک های جداگانه جلوگیری بشه و انجمن شکل تمیز تر و سازمان یافته تری پیدا کنه ...
در مورد نظارت بیشتر هم به نظر من بااین تعداد پست و تاپیک الان وضعیت مطلوبی داره بخش مشاوره ...
که علتشم مشخصه تعداد درخواست های بیشتر و گسترش پست ها ...
ولی خوب با گسترش انجمن لب تاپ نیاز به نظارت و ناظران بیشتری هم هست...
حرفی واسه گفتن نمیمونه،
همونطور که دوستان عزیزم هم اشاره کردند نظر من هم اینه که برای هر برند بخش جداگانه ای در نظر گرفته بشه، دلیلش هم اینه که اکثر کاربران فعال انجمن های لپ تاپ تخصص شون روی یک برند هست .
سبز و موفق باشید
باسلام و تشکراززحمات همه - خیلی خوب میشه دوستان و اهل فن یه زحمتی بکشن ، توی دوره جدید انشا ءالله ، انجمن لپ تاپ منظمتر بشه البته اگه عناوین بیشتر بشه بطور اصولی نتیجه ی بهتری داره - مثلا از همون اول بحث نوت بوک با نت بوک و تبلت جدا بشه بعنوان سرشاخه _ انشاء الله که تونسته باشم کمکی کرده باشم
تو بعضی جاها شده که مدیرا پست همه رو جواب میدن جز یکی دو تا مورد رونوشته شده توسط Pami [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن باید یه تاپیک باشه تا در مورد گارانتی های لپ تاپ ها بحث بشه
موفق باشید
خب به عنوان مثال خود من ، شاید جواب برخی سوال ها رو ندونم ، مسلما جواب ندادن تو این موقعیت بهتر هست تا جواب دادن با شک و تردید .تو بعضی جاها شده که مدیرا پست همه رو جواب میدن جز یکی دو تا مورد رو
در ضمن باید یه تاپیک باشه تا در مورد گارانتی های لپ تاپ ها بحث بشه
در مورد تاپیک شرکت های خدماتی هم حتما برنامه داریم .
حتماً نت بوک رو از نوت بوک جدا کنید. بعضی وقتا واقعاً باعث دردسر و حتی سوء تفاهم میشه.
امید جان ، میشه یکم واضح تر نظر بدی ؟ نظرات کاربران فعال برامون مهم هست و دوست دارم بدونم چرا بهتره همین وضعیت رو حفظ کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)