با تشکر از مطالبتون.....اگه قراره آموزش باشه مسلما آموزش با عکس برای یادگیری هنر خیلی بهتره!!وگرنه اسمش میشه جزوه ای که به درد مبتدیا نمی خوره ،کسایی هم که بلدن .... فکر نکنم این مطالب کلی لازمشون بشه!
با تشکر از مطالبتون.....اگه قراره آموزش باشه مسلما آموزش با عکس برای یادگیری هنر خیلی بهتره!!وگرنه اسمش میشه جزوه ای که به درد مبتدیا نمی خوره ،کسایی هم که بلدن .... فکر نکنم این مطالب کلی لازمشون بشه!
زیادی کلی داره راجع به هنر بحث میشه
باید برای هرکدوم از این کارا افرادی باهاش کار می کنن تاپیک اختصاصی بزنن
اینم تاپیک ما معرق کارا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همینطوره اما متاسفانه کاربرهایی که در انجمن هنر فعالیت می کنن خیلی کم هستن. به همین دلیل تا الان اینطور بوده که مدیر و ناظر و ... مجبور هستن تنهایی همه کار ها رو انجام بدن. و قطعا به تنهایی نمیشه یه انجمن هنر خوب ساخت.نوشته شده توسط ترنم اعتمادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشیم مطالبتون رو در تاپیک جدید بخونیم.
من سعی میکنم با دوستام به اشتراک بذارمنوشته شده توسط Miss Artemis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا به زودی زیاد میشیم
یه روزایی داشتن هنر واسه مردم افتخار بود اما الان قایمش میکنن...
سلام.. وقتتون بخیر.. یه سوال دارم.. شما یه مطلب در مورد رنگرزی بتاریخ 9 اسفند89 گذاشته بودین.. منبع این مطلب رو میخام.. لطفا اگه امکانش هست بهم بگید ممنون..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)