سلام
پسوردم رو يادم رفته. نميخوام ويندوزمو هم عوض کنم. چاره اي داره؟
سلام
پسوردم رو يادم رفته. نميخوام ويندوزمو هم عوض کنم. چاره اي داره؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان
براي عبور از Password ویندوز XP دو راه وجود داره.
روش اول ، ورود به سيستم به عنوان مدير سيستم است.
براي اين منظور ، پس از ورود به قسمت در خواستPasswassword کليدهايCTRL + ALT + DEL را دوبار فشار دهيد.
( کليدهای CTRL و ALT را نگه داشته و کليد Delete را دوبار سريع فشار دهيد)
کادر انتخاب کاربر سيستم ظاهر مي شود.
در فيلد username کلمه Administrator را وارد و فيلد Password را خالی بذار.
با کليک بر روي دکمه ok مي توانيد وارد سيستم شويد.
روش دوم در حالتي استفاده مي شود که admin نیز دارای رمز عبور باشد.
براي اين منظور هنگام اجرا شدن ويندوز کليد F5 (یا F8) رو پشت سرهم بزن تا صفحه انتخاب حالات خاص سیستم عامل ظاهر بشه.
حالت Safe Mode رو انتخاب کن و کلید Enter رو بزن.
وقتی وارد سیستم عامل شدی مي تونی به سادگي کلمه عبور را از ورودي مورد نظر حذف کني.
براي اين منظور آيتم run رو اجرا کن.(کلیدهای Ctrl+R)
Open را در فيلد open عبارت Control userpasswords2 رو تایپ کن و بعدش روی Ok کلیک کن.
کادر User Accounts باز میشه.userمورد نظر رو انتخاب کن بعدش روی دکمه Reset Password کلیک کن.
بدون وارد کردن Password بر روي دکمه OK کلیک کن.
دقت کنيد که اين روش امکان تغيير يا حذف رمز عبور کاربر جاري را به شما نخواهد داد.
اگر مي خواهيد رمز کاربر جاري را حذف کنيد، مي توانيد به عنوان مدير سيستم وارد سيستم شده (Administrator) و رمز عبور کاربر مورد نظر را تغيير داده و يا حذف کنيد.
دقت کنيد که اگر بر روي Administrator کلمه عبور قرار دارد، ابتدا آن را حذف و سپس اقدام به حذف کلمه عبور کاربر مورد نظر کنيد.
برای از بین بردن پسوورد بایوس هم کافی باطری سیستم رو دربیاری و دوباره جا بزنی.
من ويندوزم ويستا هستش. رو ويستا هم اينکار جواب ميده؟
ممنون از توجهت
ويندوز ويستا رو اطلاع ندارم
اما امتحانش كه ضرري نداره
سلام دوستان چون مشکلم مشترک بود دیگه تاپیک نزدم با اجازه صاحب تاپیک
منم ویندوز لپ تاپم ویستاس و رمز شو فراموش کردم ولی با این فرق که با فینگر پرینت هنوز میتونم
برم تو ویندوز ولی با رمز شو فراموش کردم آیا چاره ای داره با توجه به اینکه من به ویندوز هم دسترسی دارم
ممنون
سلامنوشته شده توسط sherwood [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید پسورد رو ریست کنید.
سلام
با نرم افزار hirens boot در عرض دو دقیقه حله
موفق باشی
سلام دوستان
ویندوز لپ تاپ من ویستای اصل خودش روش نصب بود اما یه روز تصمیم گرفتم اپدیتش کنم و به طور کامل اپدیت شد اما در حین اپدیت شدن سیستمم رو ریستارت کردم و دیگه از اون روز به بعد ویندوز بالا نیومد تا اینکه مجبور شدم ویندوز سون genuine نصب کردم اما میخوام ویندوز ویستام هم درست باشه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Create a password reset disk رو چجوری باید انجام داد بدجوری گیرم روش؟؟؟؟لطفا؟؟؟؟؟
من پسورد ویندوز 8.1 را فراموش کردم راهی جز ویندوز عوض کردن هستش؟؟؟>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)