بازی:
team fortress 2
این روزا تو گیم نت من سرش شلوغه عجیب!!!!
بازی:
Counter Strike Xtreme
با کلی mode جدید و جذاب
بازی:
team fortress 2
این روزا تو گیم نت من سرش شلوغه عجیب!!!!
بازی:
Counter Strike Xtreme
با کلی mode جدید و جذاب
Last edited by P2X; 30-04-2011 at 10:43.
سلام دوستان
بچه ها در مورد این بازی هایی که معرفی کردید ، مثلاً Medal of Honor 2 یا Call Of Duty Black Ops کلاً قسمت لن نداره
میگم شاید ورژن های مخصوص شبکه و تک نفره داره ؟؟؟
فقط به لیست بچه دو تا شاهکار دیگه هم اضافه میکنم
1- Unreal Turnament III
2- Gears of War 1
هم مرحله ای داره هم در مقابل هم
unreal رو میشه 4 نفره بطور مرحله ای بازی کرد و در مقابل هم رو هم میشه تا 16 نفره هم بازی کرد
Gears هم میشه 2 نفره بطور مرحله ای بازی کرد .
اون بازی هایی که معرفی کردید هم بیشترشون قسمت شبکه ندیدم توش ، شاید نسخه مخصوص شبکش جدا زده بشه
ممنون
سلام بازی کال اوف ۷رو می شه با برنامه botloaderبصورت افلاین شبکه بازی کرد ولی نه لن چون هنوز فکر کنم خبری از کرک برای لن نیومده با این برنامه می تونید با تعداد معینی بوت بازی کنید مدال هم که اصلا شبکه نمی شه و چیزی به اسم لن نداره
اینجا هم یه دو تا بازی معرفی کنم
یکی کالوف دیتی۵هست البته مد زامبی بازی خیلی طرفدار داره اگه بتونید تمام پچهای بازی رو تا۱/۷بگیرید یه عالمه هم مپ داره توی گیم نت هم خیلی براش مشتری پیدا می شه
دومی هم gta snow همون قبلیه هست ساناندریاس ولی یه عالمه ماشین اضافه و خوشکل کردند
توگیم نت من تو سبک fps تا کال اف 6 هست هیچچ بازیه دیگه نمیتونه خودشو نشون بده
یک شوتر خوب که بتونه جای کانتر رو بگیره چیه به نظرتون؟
COD BO 7 هم شبکه ای و لن خالی میشه؟
COD6 یا 7 بهتره؟
Last edited by Amin4All; 17-07-2011 at 09:46.
ah ah shoma cheghad alafid
سلام.چندتا بازی معرفی کنید واسه شبکه به صورت آفلاین (local) واسه 360 سبکش شوتر باشه و به جز سریهایه cod.بازیهاش معروف باشه توی گیمنت ها لطفا.استراتژیک هم میخوام سریه c&c شبکه آفلاین میشه؟یک سوال اینکه توی یلک اوپس شبکه به صورت آفلاین میتونستی اسپلیت اسکرین داشته باشی و اینطوری میشد 2 نفر توی یک دستگاه بازی کنن آیا توی cod mw3 یا 2 میشه؟چطوری؟مرسی. راستی بچه ها این بازیهایه استراتژیک کدومش شبکه آفلاین میشه واسه ایکس باکس؟
Tom Clancy's EndWar
Command & Conquer: Red Alert 3
فکر کنم بهترینها اینا باشن اگه بازم خوباش هستن لطفا معرفی کنید.ممنون
عزیز میشه بگی چه جور میشه planet vs zombies رو لن کرد ؟نوشته شده توسط beckham7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم واسه گیم نت یکی از دوستام میخوام
cod 6 & 4 رو هم اگ توضیح بدی ممنون میشم
اگه دوستان دیگه هم میتونن منو راهنمایی کنن خوشحال میشم کمکم کنید
ممنون
بچه ها planet vs zombies رو چه جور میشه لن کرد ؟
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
همچنین gta sa رو ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)