سلام
این خودرو های گشت نامحسوس زانیتیا موتوراشون تقویت شده یا موتور همین زانتیا های معمولی است؟
یک کلیپ دیدم داشت با سرعت 250 240 دنبال یکی می رفت
سلام
این خودرو های گشت نامحسوس زانیتیا موتوراشون تقویت شده یا موتور همین زانتیا های معمولی است؟
یک کلیپ دیدم داشت با سرعت 250 240 دنبال یکی می رفت
دوست گلم با 250 تا دنبال متخلف نمیره ! دوربین توی ماشین زوم میکنه و شما فکر میکنی پا به پای مجرم داره حرکت میکنه !
موتور تموم ماشینای پلیس از جمله زانتیا، سمند، 206 و 405 تقویت شده است.
البته موتور 1800 زانتیا هر چه قدر هم تیون بشه بازم نمیتونه 250 تا بره!!!
نه بابا یارو داشت 240 تا می رفت گرفتش!
من کلیپش رو تو یوتیوب دیدم
220 رو که می دونم زانتیا میره
این کلیپ فکر کنم تو تلویزیون هم نشون داد که یک کمری داشت 240 تا میرفتزانتیا داشت میرفت دنبالش و بعد بیسیم زدن که از جلوتر جلوی این ماشین بگیرن!
تو این کلیپ که من دیده بودم زانتیا کم اورده بود.
یه بار دیگه هم تلویزیون گفته بود یه زانتیا داشت با 220 تا تو فلان جاده میرفت!![]()
من با پسر عموم با زانتیا 210 رو رفتیم ولی امکان نداره 240-250 رو در حالت عادی بره.
شما لینک یوتیوبش رو بزار ما هم ببینیم.
هیچ ماشینی نه تو نیروی انتظامی و نه تو پلیس راه تقویت شده نیست!موتور تموم ماشینای پلیس از جمله زانتیا، سمند، 206 و 405 تقویت شده است.
البته موتور 1800 زانتیا هر چه قدر هم تیون بشه بازم نمیتونه 250 تا بره!!!
یه تعدای رو کردن اما بعد دیدن نمیشه! بنز های E کلاس و ماکسیما رو به پلیس راه اوردن!
زانتیا هم خودشو بکشو تا 220 به زور میره!
من با 2000 رو 205 تا دیگه قفل کردم! شاید که 5 دقیقه هم ثابت میرفتم به 220 میرسید!
این رو توی مجله ماشین خوندم که تقویت شده هستن، فکر نمیکنم مجله ماشین الکی مطلبی بنویسه! حالا شاید یه تعدادشون تقویت شده نباشن. اما اگه به صدای موتور ماشینای پلیس دقت کنین به تفاوتشون با بقیه ماشینا میرسین. از شدن که میشه، موتور سورن ELX توربو اگه اشتباه نکنم 156 اسب بود. 206 و زانتیا هم که راحت 10 تا 20 اسب رو میشه اورد روشون.هیچ ماشینی نه تو نیروی انتظامی و نه تو پلیس راه تقویت شده نیست!
یه تعدای رو کردن اما بعد دیدن نمیشه! بنز های E کلاس و ماکسیما رو به پلیس راه اوردن!
زانتیا هم خودشو بکشو تا 220 به زور میره!
من با 2000 رو 205 تا دیگه قفل کردم! شاید که 5 دقیقه هم ثابت میرفتم به 220 میرسید!
در مورد زانتیا هم کلاً صفحه سرعتش تا 220 بیشتر نداره، حالا نمیدونم چطور اندازه گرفتن تا 240 50 رفته!!!!
سلام .
تائید میشه . منم با زانتیا حدود 2 سال پیش تو اتوبان کاشان بیشتر از 210 نتونستم برم . یعنی نمیرفت ! کم میاره دیگه .
مخلصیم .
تقويت شده هم باشه حداكثر تا 215 بتونه پر كنه .بعدش ميپوكه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)