تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 506 اولاول ... 6406456496502503504505506
نمايش نتايج 5,051 به 5,054 از 5054

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2023

پيش فرض

پاک شود.........
    Last edited by Mohsen952; 13-09-2023 at 20:29.

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بهترین تجربه ای ک تو سن 37 سالگی میتونم بهتون بکنم و جنسیت نمیشناسه اینه ک رو پاهای خودتون وایسین و هرگز انگشت اشتباهاتتون رو سمت کسی نگیرین،از کسی توقع کمک بخصوص مالی نداشته باشین حتی پدر و مادرتون

3. 2 کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

درود به شما.
    حدودا بیش از 2 سال از این پست شما میگذره...
    من پدرم رو متاسفانه پارسال سر خونریزی مغزی از دست دادم و دکترش هم گفت که علت این اتفاق همین واکسن سینوفارم بوده!!! 2 دوز ازش تزریق کرده بودن ...
    وتنها در پدر من نبوده در بخش آی سی یو بیمارستان خیلی هاهم بودن که به این مشکل دچار شده بودند و حتی 1 نفرشان جان سالم به در نبرد یا از ایست قلبی فوت میکردند یا در همان کما دار فانی رو وداع میگفتند!!!
    سکته مغزی یا ایست قلبی از عوارض این واکسن است و در افراد خیلی زیادی از این نوع عوارض دیده شده !!!
    حداقل در فامیل های خودمون از 30 نفری که واکسن زدند حداقل 8 نفر مشکلات مداوم دارند یا در خطر مرگ هستند!!! دقیقا این عوارض بعداز تزریق واکسن دیده شده....
    من خودم به شخصه دوز 3 و 4 رو تزریق نکردم و نخواهمم کرد...
    بله الان دیگه واسه کسی پوشیده نیست که این واکسنها زودتر از خود بیماری آدمو میکشه حتی 1 دوز .
    عده زیادی از کسایی که واکسن زدن دچار لخته خون شدن که خیلی خترناکه و میتونه سکته مغذی و قلبی ایجاد کنه حالا بعضی شانس آوردن توی پاشون گیر کرد یا ...

و مهمتر از همه : کسایی که واکسن زدن حتی از نزده ها بیشتر دچار این ویروس شدن که اینو فک کنم همه فهمیدن(ولی دیر)

اگه نگیم در مورد کرونا تاثیر منفی نداشت هیچ تاثیر مثبتی هم نداشت خودشون هم فهمیدن جمعش کردن اصلا این ویروس کارش پاکسازی بود و واکسنی جز مدرنا و فایزر کمک کننده نیست نبود اصلا معلوم هم نشد چی شد آخرش
    خدا و شکر هیچ کدوم از خانواده ما نزد الان هم که نه ویروس هست نه واکسنی این بیماری طراحی شده بود تاریخ انقضا داشت

5. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کل خانواده ما تقریباً چهار دوز سینوفارم زدیم.خودم همسرم فرزندم و پدر و مارد خودم و همسرم
    و خیلیای دیگه
    خدا رو شکر کسیمون نمرد!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •