پاک شود.........
پاک شود.........
Last edited by Mohsen952; 13-09-2023 at 20:29.
بهترین تجربه ای ک تو سن 37 سالگی میتونم بهتون بکنم و جنسیت نمیشناسه اینه ک رو پاهای خودتون وایسین و هرگز انگشت اشتباهاتتون رو سمت کسی نگیرین،از کسی توقع کمک بخصوص مالی نداشته باشین حتی پدر و مادرتون![]()
بله الان دیگه واسه کسی پوشیده نیست که این واکسنها زودتر از خود بیماری آدمو میکشه حتی 1 دوز .درود به شما.
حدودا بیش از 2 سال از این پست شما میگذره...
من پدرم رو متاسفانه پارسال سر خونریزی مغزی از دست دادم و دکترش هم گفت که علت این اتفاق همین واکسن سینوفارم بوده!!! 2 دوز ازش تزریق کرده بودن ...
وتنها در پدر من نبوده در بخش آی سی یو بیمارستان خیلی هاهم بودن که به این مشکل دچار شده بودند و حتی 1 نفرشان جان سالم به در نبرد یا از ایست قلبی فوت میکردند یا در همان کما دار فانی رو وداع میگفتند!!!
سکته مغزی یا ایست قلبی از عوارض این واکسن است و در افراد خیلی زیادی از این نوع عوارض دیده شده !!!
حداقل در فامیل های خودمون از 30 نفری که واکسن زدند حداقل 8 نفر مشکلات مداوم دارند یا در خطر مرگ هستند!!! دقیقا این عوارض بعداز تزریق واکسن دیده شده....
من خودم به شخصه دوز 3 و 4 رو تزریق نکردم و نخواهمم کرد...
عده زیادی از کسایی که واکسن زدن دچار لخته خون شدن که خیلی خترناکه و میتونه سکته مغذی و قلبی ایجاد کنه حالا بعضی شانس آوردن توی پاشون گیر کرد یا ...
و مهمتر از همه : کسایی که واکسن زدن حتی از نزده ها بیشتر دچار این ویروس شدن که اینو فک کنم همه فهمیدن(ولی دیر)
اگه نگیم در مورد کرونا تاثیر منفی نداشت هیچ تاثیر مثبتی هم نداشت خودشون هم فهمیدن جمعش کردن اصلا این ویروس کارش پاکسازی بود و واکسنی جز مدرنا و فایزر کمک کننده نیست نبود اصلا معلوم هم نشد چی شد آخرش
خدا و شکر هیچ کدوم از خانواده ما نزد الان هم که نه ویروس هست نه واکسنی این بیماری طراحی شده بود تاریخ انقضا داشت![]()
کل خانواده ما تقریباً چهار دوز سینوفارم زدیم.خودم همسرم فرزندم و پدر و مارد خودم و همسرم
و خیلیای دیگه
خدا رو شکر کسیمون نمرد!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)