كسي ميتونه يه چربي سوز خوب باقيمت مناسب معرفي كنه كه 100 هم كار بده البته من حدود 3 الي 4 كيلو بيشتر اضافه وزن ندارم اگه كسي راه ديگه اي كه با آن آسان بتوانم اضافه وزن خود را از بين ببرم لطف كنه و بگه
كسي ميتونه يه چربي سوز خوب باقيمت مناسب معرفي كنه كه 100 هم كار بده البته من حدود 3 الي 4 كيلو بيشتر اضافه وزن ندارم اگه كسي راه ديگه اي كه با آن آسان بتوانم اضافه وزن خود را از بين ببرم لطف كنه و بگه
Last edited by worldsat; 31-10-2005 at 20:16.
سلام
آقای king7 من خیلی مشتاقم فایل pdf شما رو مطالعه کنم
شما میتونی توی persiangig.com اونو آپلود کنی
اگر خواستید بفرمایید که من شما رو اینوایت کنم
از راهنمایی های شما و دیگر دوستان هم تشکر میکنم
دوست خوب ... انواع و اقسام چربي سوز وجود داره .نوشته شده توسط worldsat
محصول چند شركت مختلف الان تو بازار رونق داره و پرفروشه ... و صد البته كارآمد براي چربي سوزي .
قبل از معرفي اين چربي سوزها بگم كه مطمئن ترين و سالم ترين و اصولي ترين راه چربي سوزي از راه تغذيه صحيح صورت ميگيره .
يه رابطه منطقي بين تغذيه و تمرين كه برقرار باشه مشكل حله . كافيه كالري دريافتي از كالري كه حين فعاليت بدني از دست ميدي كمتر باشه .البته اين به اون معني نيس كه موارد حياتي تغذيه رو از رژيمت حذف كني . بلكه به اين معنيه كه موادي مثل چربي هاي اضافه و اشباع شده رو از رژيمت حذف كني و بدوني كه چه چيزو چه زماني بايد بخوري كه اين خودش خيلي خيلي مهمه .
راستش رعايت كردن يه نكته ظريف ميتونه تو چربي سوزي موفق بهت كمك زيادي كنه .
مثلا همين كه مصرف كربوهيدرات ها ي ساده رو تا حد ممكن كم كني و كربوهيدرات هاي پيچيده رو هم حداكثر تا ساعت 2 يا 3 بعد از ظهر مصرف كني . چون از 4 بعد از ظهر به بعد باعث ميشه كه مقدار جذب و انرژيش كم بشه و كربوهيدرات هم در صورت به اصطلاح نسوختن سريع تبديل به چربي ميشه .
كربوهيدرات ساده : قند و كلا شيريني جات . ( گلوكز باعث بالا رفتن سريع انسولين ميشه و همين باعث بيشتر شدن ريسك تجمع چربي ميشه ) .
كربوهيدرات پيچيده : ( كه زمان هضم و سوختنش طولانيه . ) مثل سيب زميني و ماكاروني و غلات .
البته در اينكه كربوهيدرات براي پر به نظر رسيدن يه بدن و رسوندن انرژي براي تمرينات قدرتي نقش اول رو داره شكي نيست ولي با يه خورده نظم تو زمان خوردنش ميشه حسابي ازش استفاده برد .
خيلي چيزاي ديگه هم در اين باره و گروه هاي غذاي ديگه هم هست كه فعلا من جسارت نميكنم كه بگم و كينگ عزيز حتما با مطالب كامل و بي نقص راهنمائيت ميكنه .
حالا چند تا چربي سوز كه امتحانشو پس داده :
CUTS 2 كه از پرطرفدار ترينه .
هيدروكسي كات كه اون هم خيلي پر كاربرده .
Fat Burner هم جزو سه چهار تا مكمل برتر بوده تو اين چند وقت .
زنادرين هم هست ولي نسبت به بقيه در مرله پايين تري هست .
راستش يه جايي خونده بودم از قول يه پزشك تغذيه كه افراد عادي ميتونن از ال كارنيتين كه تو گوشت قرمز ؟؟ هم پيدا ميشه برا چربي سوزي استفاده كنن . به اين صورت كه اول صبح 1 عدد ميل كنن و بعد يه فعاليت ورزشي مثل پياده روي كه سرعت متابوليسم بدن رو با كمك ال كارنيتين زياد كنه . حالا درست يا غلطش با اهل فن ! من پزشك نيستم !!!!!
ولي اگه يكي از خودم بپرسه بهش پيشنهاد ميكنم چربي سوز ها رو بيخيال شه .
چون خودم بدون چربي سوز وزنم رو برا مسابقه به ايده ال رسوندم . فقط با رعايت چند تا نكته ظريف .
ميتوني به جاي اين مكمل ها از چاي يا قهوه قبل از فعاليتت استفاده كني . چون كافئين دارن كه تو همين چربي سوزها ازش استفاده ميشه . بعدشم اگه فعاليت بدني عضله ساز داشته باشي خودش يه گام بزرگ در جهت چربي سوزي سريع تره ! چرا ؟ چون هر چه عضلت بيشتر بشه نيازشون به انرژي بيشتره و همين باعث ميشه منابع چربي بدن به عنوان سوخت هم مورد استفاده قرا ربگيره . پس حالا رسيديم به اينكه پروتئين حتي تو چربي سوزي هم نقش داره !!!!!
واي زياد گفتم . تا آخرشو بخوني خوبه !!![]()
نقص هاي نوشته منو ببخشيد و گوشزد كنين .
موفق باشي ... يا علي .
دستت درد نكنه البته من خودم دارم حجم كار مي كنم و از رشد عضلاتم خيلي راضي هستم تغذيه من هم همين كربوهيدراتهاي پيچيده هستش كه گفتي ولي تاكنون وزن كم نكرده ام راستي قيمت تقريبي اين چربي سوز ها را هم اگر مي گفتي خيي خوب بود
خواهش ميكنم . خوشحالم كه مطلب يه سودي برات داشت .نوشته شده توسط worldsat
راستش قيمت تقريبي اين مكمل ها خيلي متغيره . نميشه قيمت ثابت داد . چون هر كدوم به تعداد متنوع وجود داره .
صد تايي و 120 تايي و به بالا .
ولي فت برنر با و ال كارنيتين از ارزوناش هستن كه از 15 تومن به پايين نيستن .
بازم برات تحقيق ميكنم بابت قيمتاي فعليشون .
موفق باشي .
سلام
دوست عزیز برای چربی سوزی شما با یه رژیم غذای درست که می تونه تا 7 وعده در روز هم بخوری البته نه کربوهیدارت و چربی بلکه با مصرف پروتئین و مواد فیبر ( میوه و سبزیجات ) و مصرف زیاد آب و افزایش طول تمرین و بالا بردن تعداد حرکات ورزشی خود
در رابطه با چربی سوز شما می تونی از ال کارنیتین که سر منشا تمام چربی سوزها می باشد استفاده کنی مواد دیگری مانند کاتس 2و3
فت برنر و از این قبیل چربی سوزها می تونی استفاده کنی البته بگم که نوع تقلب این نوع مکمل زیاد است
پس کول نخوری !!!!!!!
موفق باشی سوال دیگه ای هست در خدمتم البته با یک پزشک متخصص تغذیه می تونی صحبت کنی
سلام دوست مننوشته شده توسط lahij_web
این ماده اسم دیگری نداره آخه تو مواد نیروزا یه داروی به همین اسم هست که یه دارو بسیار خطرناکی می باشد و برای حیوانات استفاده میشه و افراد کله شق هم از این دارو بسیار خطرناک استفاده می کنند
حالا ببین اگه اسم دیگری داره من رو مطلع کن تا جواب شما رو بدم من در خدمت
منظورت از صدتايي و 120 تايي چيه ميشه بيشتر توضيح بدينوشته شده توسط lahij_web
منظورشون فکر کنم تعداد قرص ها باشه
مثلا من قدیمها متان خریدم ۱۰۰ تا دونه قرص بود
این چیزی که من میخوام بگم شاید اصلا ربطی به اینی که شما نوشتید نداشته باشهاین ماده اسم دیگری نداره آخه تو مواد نیروزا یه داروی به همین اسم هست که یه دارو بسیار خطرناکی می باشد و برای حیوانات استفاده میشه و افراد کله شق هم از این دارو بسیار خطرناک استفاده می کنند
میخوام در اینجا از خریت بعضی ها براتون بگم
توی باشگاهمون یکی بود
یه روز داشتیم باهم صحبت میکردیم
میگفت دوره میره
گفتم چی؟
کفت استامینوفن ۱۰۰ تا خریده با کلی BcomplexوB12
تا حالا اینجوریشو شنیده بودید
من نمی دونم کی این بیچاره های ساده رو این جوری راهنمایی میکنه
یا شنیدم که بعضی ها انسلین حیوانی استفاده میکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)