بفرمایید اینم لینکشنوشته شده توسط amir_rahmani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید اینم لینکشنوشته شده توسط amir_rahmani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از سایت زیر میتونید تم هایی رو دانلود کنی که به صورت کلی ظاهر ویندوز رو عوض میکنه، میتونی از سایت زیر تم های دلخواهت رو دانلود کنی.
تم های جدید رو میتونید از این جا دانلود کنید هیچ ترسی هم نداشته باشید از ماکروسافت
ی تم میخوام که شیک باشه...ترکیب رنگ طلایی و مشکی و نقره ای
من اول این پست را توی انجمن تم برای ویندوز7 زدم ولی بعدش دیدم که اینجا برای درخواست تم هست که من نمی دونستم ببخشید.
من دنبال یک تم میگردم که اسمشو نمیدونم(شاید هم یک برنامه خاص باشه) ولی به احتمال خیلی زیاد تم است.
من دوتا عکس ازش میزارم ببینم کسی میدونه که چیه.
توی عکس اول اگه بالای صفحه دقت کنید سه تا نقطه سبز رنگ می بینید که وقتی روی اونها میریم آیکونهای برنامه هایی که نصب کردیم برابر میان(در عکس دوم مشخص است) وقتی هم از روشون بریم کنار دوباره مخفی میشن.
درود دوست گرامی، مورد مورد نظر شما یک نرم افزار هست که معمولاً در شبیهسازی ویندوز به مک استفاده میشه.for windows 7 dock رو توی نت سرچ کنی برنامههای مختلفی براش پیدا میشه با قابلیتهای مختلفنوشته شده توسط saeid322 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شمانوشته شده توسط Cyanide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تم انگری بردز رو برای ویندوز7 میخواستم اگه هست لطفا لینک بدید. خیلی ممنونم
سلام
خسته نباشيد دوستان
يك تم سبك ميخوام كه آيكون ها و نوار ابزارها و كلآ ظاهر ويندوز رو عوض كنه.
ممنون
سلام...
من این تم رو میخوام، فکر کنم هم مال خود ویندوز 7ه ولی من که ندارمش...ممنون میشم اگه دارین بذارین..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)