یه تمی هست که خیلی قشنگه ولی هر کاری می کنم پیداش نمی کنم اگر میشه لینکشو بگذارید
سپاس
Light Black Seven Theme For Windows 7
یه تمی هست که خیلی قشنگه ولی هر کاری می کنم پیداش نمی کنم اگر میشه لینکشو بگذارید
سپاس
سپاس
پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا چرا هرکاری میکنم نمیشه تم نصب کرد؟ کار خاصی باید انجام داد بجز کپی در پوشه مربوطه؟
دو نوع تم هست: رسمی و غیر رسمیآقا چرا هرکاری میکنم نمیشه تم نصب کرد؟ کار خاصی باید انجام داد بجز کپی در پوشه مربوطه؟
رسمی ها باکپی پیست نصب میشن و ظاهر ساده ای دارن
ولی تمهای غیر رسمی کارهای دیگری هم باید انجام داد
حالا تم شما کدوم دسته هست رو نمیدونم
من یه تم می خوام از نوع basic مثل همون که تو خود ویندوز 7 هستش فقط رنگهاش بهتر باشه، مخصوصا رنگ تسکبار که غیر قابل تغییره!
گیر میاد همچین تمی؟ (ویندوز7 64بیت سرویس پک 1)
سلام .نوشته شده توسط saleh09 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این نوار پایین صفحش که نمیاد.
چطوریاس؟
سلامسلام .
عزیز این نوار پایین صفحش که نمیاد.
چطوریاس؟
من این تم رو نصب نکردم.اسم اون نوار پایین هم ROCKET DOCK هست که یک برنامه جداست که میتونه در چهار ضلع دسکتاپ قرار بگیره.
اینم لینک دانلودش.یا علی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.نوشته شده توسط saleh09 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی.
آقا شما مطمعنی این لینک کار میکنه؟
آره باید رویdownload now کلیک کنی و چند ثانیه منتظر بمونی تا خود به خود صفحه دانلودش بیاد.ثانیه شمار نداره.
اینم لینک کمکی
رمز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی تم استارکرفت 2 رو برای ویندوز 7 میخوام ممکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)