نه من منظورم این بود ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من منظورم این بود ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامنوشته شده توسط ++morteza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین تمهای ویندوز تم Windows classic رو انتخاب کنید به همین شکلی که گذاشتین در میاد.
Windows 7 themesخواستم قبل ارسال لینک ها یه سوالم مطرح کنم که چشمم خورد به قوانین سفت و سخت تایپیکو بیخیال شدم....
1-
2-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-
بقیه هم در لینک:
دوستان من یه تم میخوام که واقعا تم باشه و به صورت نصبی باشه و بتونه همه چیزو تغییر بده ... و ظاهرش هم مشکی باشه ایا همچین چیزی برای 7 موجوده ؟
سلام/یه تم توپ با رنگ قرمز میخواستم، خیلی ممنون!
سلامدوستان من یه تم میخوام که واقعا تم باشه و به صورت نصبی باشه و بتونه همه چیزو تغییر بده ... و ظاهرش هم مشکی باشه ایا همچین چیزی برای 7 موجوده ؟
نصب اینجور تم ها توصیه نمیشه و باعث خرابی قسمت های مختلف ویندوز میشه بنده از اینجور تم ها خاطره ی خوبی ندارم و به شما هم توصیه میکنم که نصب نکنید و بهتره از تم های ساده استفاده کنید مثل تم پایین:
سلام/یه تم توپ با رنگ قرمز میخواستم، خیلی ممنون!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما سراغ داری ؟! اصلا حوصله ندارم یکی یکی فایل هارو فلان جا کنم 1! اتفاقا با اینجور تم ها تو xp خاطرات خوبی دارمنوشته شده توسط aliupdate [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این تمی که گذاشتی قرمزه درسته ؟؟
من یه تم لطیف دخترانه میخوام! عکسشم بزارید بی زحمت
سلام دوستان
یه تم میخام رنگ سیاه
و اموزش نصبش هم بگین ممنون میشم
این تم واجبه خوب خواهشا راهنمایی کندی. چند تا تم لطیف دخترانه میخوامنوشته شده توسط Help118 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)