یعنی چی؟ به چه دلیل میمیرن؟ بعد از 2 ماه که باید کلی بزرگ شن!!!
یعنی چی؟ به چه دلیل میمیرن؟ بعد از 2 ماه که باید کلی بزرگ شن!!!
والا چیزی که شنیدم رو عرض کردم
فیلمش هم چیزی نیست یه پرت زرد و یه قرمز رو نشون میده با یه عالمه بچه ماهی ریزه میزه![]()
دوتا سوال
ماهی گیاهخوار یعنی چی ماهی
یعنی تو آکواریومی که ماهی هست گیاه هم باشه میشه ماهی گیاهخوار
یا نه باید ماهی خاصی هم در کنار گیاه باشه
سوال دومم
آب آکواریوم به دلایلی که گفته شده باید هفته یک یا دو بار باید سیفون بشه
خوب بعد از سیفون کردن آب چه جوری باید آب جدید رو اضافه کرد
یعنی وقتی آب جدید رو اضافه کنیم سیکل آب بهم نمیخوره
یا باید قرصی چیزی به آب اضافه کنیم?
برای تخلیه آب از سیفون استفاده میشه
برای اضافه کردن آب چی اونم با دستگاهی باید آب جدید رو به تانک اضافه کرد؟!
یعنی نحوه ریختن آب چه جوریه
Last edited by shahin666; 01-02-2012 at 19:22.
ماهی هایی که گیاه میخورن گیاه خوارن
من خودم با این دسته بندی موافق نیستم چون خیلی از ماهی ها همه چیز خوار هستن خیلی ها هم مثل خیلی از افریقایی ها با این که گیاه خوار هستن ولی تو زمره گوشت خوار ها دسته بندی میشن مثل خانواده تروفئوس که کاملا گیاه خواره ولی از هر فروشنده ای بپرسی میگه گوشت خواره حتی اگه بپرسی چی بهش بدم میگه میکس دل
گیاه ها رو فقط با یسری ماهی های خاص میشه نگه داشت مثل بعضی ماهی های کوچیک (زبرا تترا گوپی....) آنجل رامیزی.....
بعضی از گیاه خوار ها گیاه رو میخورن و بهش صدمه میزنن
گوشت خوار ها هم عموما گیاه رو از بین میبرن.
برای همین اولویتتون یا باید ماهی باشه یا گیاه
حتما باید آب بدون کلر اضافه کنید وگرنه سیکل رو بهم میزن. حالا یا باید آب رو 24 ساعت بذارید بمونه یا باید از مواد ضد کلر موچود در بازار استفاده کنید
کافیه سطل رو بلند کنی و اروم بریزی تو تانک یا از شلنگ استفاده. دستگاه خاصی نمی خواد
ولی باید آب رو همدما کنی
ممنون دوست عزیز هر بار شما خیلی خوب و کامل بنده رو راهنمایی می کنید
پس اگر از گیاه استفاده کنم باید فقط از ماهی های خاصی هم استفاده کنم یعنی یکم تو انتخاب ماهی دستم بسته میشه !!!
آخه گیاه به جز فوایدی که خودتون بهتر از من میدونید برای ماهی خوبه
هم این که گیاه یه زیبای و تازه بودن به تانک میده
آکواریومی که من میخوام بگیریم چون بزرگه اگر فقط تو تانک فقط ماهی باشه خیلی خالی نشون میده
یعنی فقط سطل رو بگیرم و اروم بریزم تو تانک
این جوری هر چقدر هم آروم بریزم مثلا باعث نمیشه شن و ماسه ها کف جابه جا جابه جا بشه یا دکور بهم بخوره
یا اصلا بلند کردن آب به اون شکل
همون طور که سیفون هست آب رو تخلیه میکنه دستگاهی نیست آب رو با پمپی چیزی از تو سطل به آکواریوم منتقل کنه
خواهش می کنم وظیفه است
"ماهی خاص" منظورم اینکه اگه میخوای تانکت رو گیاهی بکنی بهتره باید قبل از خرید ماهی تحقیق کنی بیبینی با گیاه سازگار هست یا نه
ولی از اون طرف از نظر گیاه شما تقریبا هیچ محدودیتی نداری پس میتونی تانکت رو پر از گیاه بکنی که اون هم لوازم خاص خودش رو میطلبه که به نظر من ارزشش رو داره مخصوصا با گیاهی جدیدی که تازه وارد کردن
ولی اگه فقط میخوای تانکت خالی نباشه من گیاه کریپتون رو پیشنهاد میکنم که نسبت به گیاه های دیگه کمتر خورده میشه مثل اینکه تلخ مزه هست
کریپتون ارتفاعش هم زیاد میشه راحت تانکنت رو پر میکنه
برای پر کردن تانک به غیر از گیاه میتونی از سنگ و چوب استفاده کنی من تانکهایی دیدم که تا بالا سنپ چیدن رفته بالا (البته فقط عقب تانک) چوب هم قشنگ تره هم بهتر پرمیکنه
نه بابا همین طوری بریز توش چیزی نمیشه ولی اروم بریز. مگه ارتفاع تانکت چقدره؟
می تونی از واتر پمپ استفاده کنی. آکواریوم دار ها از یه جورش که پاورهد میگن زیاد استفاده میکنن
سلام به همه .
بایدی تو کار نیست دوس من . آمازون که پر از ماهی گوشتخواره ! گیاهاشم که دیگه نیازی به توضیح نداره .
فقط چند گونه خاص ماهی ها اونم تو شرایط خاصی به گیاهان تانک آسیب می رسونن که اونم قابل جلوگیری هست .
دستتون بازه باز هست !
...
برای پر و خالی کردن آب فقط یه شیلنگ میخوای و یه پاور هد .
فیلتر های اسفنجی که سرش یه پمپ داره و تهش 2 یا چندتا مخزن استوانه ای که توش اسفنج داره رو دیدی ؟
سرش رو در بیار و شیلنگت رو بزن سرش . همین . هم برای تخلیه هم برای اضافه کردن .
.............
یکی از صفحات قبلی خوندم که دوستی از پرت بچه گرفته ؟!پرت با پرت ...
من پرت رو با اسکار و تگزاس و گرین و ... چفت کردم و تا 300 400 تا تخم هم ازش گرفتم که بزرگ هم شدن ولی پرت با پرت امکانش نیست چون این موجود هیبرید هست و نوع نرش توانایی باروری نداره .
Last edited by lahij_web; 02-02-2012 at 10:53.
سلام،
این 2 تا عکس از تانک جدیدم،قبل آب گیری.
الان در حال طی سیکل.
90 35 35
عکس اول آکوا بیسیک و عکس دوم مانادو جی بی ال.
تشکر از هر دو دوست عزیز بابت راهنمایی
راستش من بیشترین دغدغی که دارم همین پر و خالی کردن آب تانک هست
چون تانک رو میخوام تو اتاقم بذارم و کنارش تخت تردمیل فرش از این حرفاس یکم باید احتیاط کنم برای پر و خالی کردن آب تانک
تنها مزیت جاگیری آکواریوم تو اتاقم این هست که پشت آکواریوم یه پنجره بزرگ دارم که به سمت حیاط هست
پس این پاور هد میتونه هم آب تانک رو برام خالی میکنه هم اضافه میکنه ؟! خیلی خوبه
البته من آشنای با این پاور هد ندارم
ولی چیزی که تو نت سرچ کردم
همین هست دیگه؟!!
![]()
و اینم توی یه تانک
آیا بستگی به حجم آب تانک پاور هد هم فرق میکنه مثلا برای حجم آب تانک باید پاور هد قوی تر بذاریم ؟!
تو یه مطلب هم خوندم که گفته
یعنی اگر پاور هد بخریم پمپ هوا دیگه نیاز نداریم؟!!خیلی ها به جای پمپ هوا پولشون رو برای خرید پاورهد استفاده می کنند و به کمک اون هوادهی رو انجام می دن.
یکی از دوستان در مورد پاور هد این مطلب رو یه جایی نوشته بود
پس منم میتونم آب رو مثل این دوستمون حالا به جای فاضلاب از پنجره پشتی بیرون بدم از همونجا هم آب جدیدبرای همین، یک پاور هد قوی گرفتم و به خروجی ان یک شلنگ بلند که تا فاضلاب خانه برسد متصل کردم . پاور هد را داخل اکواریوم میکنم و بعد انرا روشن میکنم.بفاصله چند دقیقه اب را به میزان کافی خالی کرده و در ضمن هیچ ماهی کوچکی را نیز بداخل نمیکشد. دوباره برای جایگزینی اب اکواریوم از سطلی که اب را در ان ذخیره میکنم، همین پاور هد را داخل سطل کرده و سر شلنگ را داخل اکواریوم میکنم. کارم بسرعت و بسیار تمیز انجام میشود.
رو به آکواریوم اضافه کنم؟!
فقط من متوجه نشدم آخرش گفته همین پاور هد را داخل سطل کرده !!! منظورش شلنگی که به پاور هد بوده رو میگه
بعد این پاور هد فقط آب رو تخلیه میکنه یا مثلا میتونه کف هم نصب بشه و کف آکواریوم رو هم تمیز کنه؟!!!
و در آخر من چون میخوام اکواریوم آماده بگیریم
مجهز به سیستم فیلتراسیون هست حالا این سیستم فیلتراسیون توش پاور هد هم هست یا نه باید پاور هد رو جداگانه بگیرم
سلام،
بهترین وسیله،همون سیفون پلاستیکی معمولیه.
به یه شیلنگ بلند وصلش کن و بندازش تو حیاط.
خوب بین شن ها رو باهاش تمیز کن،حله دیگه.
به خاطر اختلاف ارتفاع،با قدرت زیاد آشغالا رو میکشه.
پاور هد هم با هاش هست و خودش مخزن تاپ فیلتر داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)