مبارکه !نوشته شده توسط boozzai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من که گفتم نرو دنبال این چیزا ! هم گرون هم بیکیفیت ! دیگه چی میخوای از نخریدنشون ! ؟
خوبش هست ولی خیلی کم پیش میاد .
...
چشم . حتما
مبارکه !نوشته شده توسط boozzai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من که گفتم نرو دنبال این چیزا ! هم گرون هم بیکیفیت ! دیگه چی میخوای از نخریدنشون ! ؟
خوبش هست ولی خیلی کم پیش میاد .
...
چشم . حتما
سلام!
این طرح سقف آکواریوممه!
2 تاشون یکی هستن!
به نظرتون چه طوره!؟
بدون شیب چطوره؟
! مال منم یه جورایی شبیه مال خودته ... ( تله پاتی ! )نوشته شده توسط boozzai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک اصلی :
بدون شیب هم یجور زیبایی داره . خودم دوست ندارم زیاد رو تانکم سقف مقف داشته باشه ! الانم که دیدی ، خالیه روش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مسطح بگیری میتونی روش یه تنگ کوچیک و فایتر بزاری اگر شیب دار درست کنی میتونی خودت طرح بزنی و پرینت کنی و خوشگلش کنی ...
فکراتو بکن.
آره خوشگله!نوشته شده توسط lahij_web [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح تو رو دوستم پیاده کرده!میرم عکس میگیرم واست میزارم!
حالا طرح ها زیاده!
مهم اینه که مهتابی یا لامپ رو چه طور توش بزاریم!؟؟؟
لامپ ها رو میتونیم که روی یه تخته بزاریم و اون تخته رو بزنیم توش!
سلام
دوستان من غذای هایی که می رن زیر آب رو زیاد ریختم
حالا دور اون دونه های غذا مثل پنبه شده
و رو شیشه ی آکواریوم کرم هایی سفید و خیلی ریز زده
چیکار باید بکنم؟
سلام دوس جون !نوشته شده توسط armin_software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه اوه ! کپک زد غذا پسر !
باکتری های بزرگوار تشریف آوردن و اون کرم های سفید هم به خاطر کیفیت بد آبت و غذای مونده توی آب چشم به روی دنیا باز کردند !
... ماهی چی داری ؟ همیشه یادت باشه بیشتر از غذایی که تو 1 دقیقه توسط ماهیات خورده میشه نریزی .
کت فیش ( لجن خوار ) نداری ؟
اون کرم ها خطرناک نیستن و میتونن خوراک نوعی از ماهی ها باشن . حالا بگو چی داری ؟ آبت چه شکلیه چه رنگیه ؟ ( آب آکواریومتو میگما ! )
فیلتر چی داری ؟
سلام دوس جون !
اوه اوه اوه ! کپک زد غذا پسر !
باکتری های بزرگوار تشریف آوردن و اون کرم های سفید هم به خاطر کیفیت بد آبت و غذای مونده توی آب چشم به روی دنیا باز کردند !
... ماهی چی داری ؟ همیشه یادت باشه بیشتر از غذایی که تو 1 دقیقه توسط ماهیات خورده میشه نریزی .
کت فیش ( لجن خوار ) نداری ؟
اون کرم ها خطرناک نیستن و میتونن خوراک نوعی از ماهی ها باشن . حالا بگو چی داری ؟ آبت چه شکلیه چه رنگیه ؟ ( آب آکواریومتو میگما ! )
فیلتر دارم
لجن خوارم دارم
امشب آب رو نصفه عوض کردم
ببینم چی میشه
با از این چیز آهن ربایی شیشه رو تمیز کردم
ممنون از راهنمایی ها و نظراتون...واقعا استفاده کردیم.
منم میخوام یه آکواریوم را بندازم.
آکواریوم خیلی چیز خوبیهنوشته شده توسط miljn69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر افراد میگن دردسر داره به نظر من اصلا این طور نیست
رعایت بکنی اصلا سختی نداره
آره مثلا غذا زیاد بریزی هم خرجت می ره بالا هم کثیف میشه تانکت این میشه دردسر
سلام . عضویتت رو تبریک میگمنوشته شده توسط miljn69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحات تاپیک رو قشنگ بخون . هر جا هم نیاز دیدی بپرسی، مطرح کن بچه های اینجا تو همه چیز تجاربشون رو با هم شریکن
...
در تایید حرف های داداشم Armin جان باید بگم داشتن آکواریوم و ماهی های متناسب با روحیات خودتون نه تنها آرامش رو به همراه میاره بلکه لذت نگهداری و رشد و نمو یه موجود زنده رو هم تجربه میکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)