تبلیغات :
راهنمای خرید پاور بانک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 148 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام من آکمو تحویل گرفتم فقط فروشنده گفت واسه خشک شدن چسبش باید 6یا7روزی صبر کنم بنظر شما درست گفته؟
    راستی boozzaiجان من رفتم فیلتر بویو خریدم 20000تومن برای مدیای توشم یه بسته ذغال یه بسته سرامیک یه بسته آمونیاک ریمور خریدم و پشم شیشه گرفتم.
    بنظر شما مواده دیگه ای هم هست که من نگرفته باشم؟
    با احترام
    مبارک باشه
    چند شد؟ چقدر شیشه چقدر چسب چقدر دست مزد؟ اگه صبر کنی که ضرر نداره ولی 2-3 روز کافیه

سلام
    به من گفتن 2-3 روز بزار خشک بشه.. امیدوارم چسب خوب زده باشه!!
    آمونیاک رو فکر کنم اشتباه میگی!!امونیاک که ماهیا رو میکشه... چه شکلیه؟
    رزین و زئولیت هم میتونی اضافه کنی..
    پایه واسه من فکر کنم 30 در اومد.. جان من بی خیال شو!!!اپن به این خوبی!!2 طرف نما!!اشتباه نکن و بزار رو اپن!!
    شاد باشی
    منظورش یه چیزیه که آمونیاک رو از آب حذف میکنه

سلام ددوستان...
    یه سوال..
    این آکواریوم های آماده که تقریبا کوچیکه مربعی شکله . که همه چی تو خودش داره: مهتابی بخاری اکسیژن و ....
    اونایی که هم میشه آبشور نگه داشت هم شیرین .. قیمتش چنده ؟؟
    خوبه ؟
    بابا شما که تهرانی بپر نواب آمار بگیر دیگه

2. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بابا ما خونمون رسالته ... دوریم .. بدشم الان موقه امتحاناست وقت ندارم
    گفتم همینجا بپرسم ببینم کی آمار داره...

4. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام سجاد،اون ریمور رو ندیدم.. این چی هست؟جدیده؟
    استپ،آکواریوم آب شیرینش ارزونه..
    ولی آب شور،50*50*50 با پایه قیمت 400 دارم!!!!!!!!(حدودی)

6. 2 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    من همیشه فکر میکردم که وقتی میگن ماهی گوشت خوار،یه جور نیک نیمه و واقعا گوشت نمیخوره....
    چند وقت پیش،یکی از رفقام یه ماهی گرفته بود 200 تومن؟؟؟؟؟؟(سرکاری بوده قیمتش مگه نه؟یعنی خرش کردن!!)
    بهش میگفت پیره مرد یا یه همچین چیزی...هرچی گشتم با اینجور اسمی ماهی وجود نداره که پیره مرد اسمش باشه!!
    خیلی خیلی خوشکل و یه جورایی سبز رنگ بود...
    منم خواستم بگیرمش دستم که ببینم این رفیقم چیکار میکنه،بیشرف چیزی نمونده بود که کل انگشتمو با خودش ببره
    این ماهیه احمق از دوبر من مادر اینده ی بچه های من هم وحشی تر بود که؟ مگه میشه ماهی اینجوری؟این چی بهشون میده که اینجوری میکنن این ماهی ها؟ این می گفت بهشون گوش واقعی دل و جیگر میده
    یعنی این جک و جونورها،اینقد خطرناکن؟داستانش چیه؟ لطفا راهنمایی کنین این رفیق من،بالای اکواریومش بازه همینجوری و گاهی واقعا گوشت میریخت داخل و سریع می اومدیم بیرون،ولی اون پیرمرده واقعا و جدی جدی گوشت میخورد و چیزی نمونده بود که انگشت منو بکنه؟ واقعا این ماهی دندون داره؟دوباره دستمو بردم تو که بگیرمش بکشمش بیرون که خفش کنم یا بکشمش که دو سه نفری!!ریختن سرمو و من دستمو یرون کشیدم....ولی در نظر دارم کولر بریزم تو ابش تا همشون بمیرن...
    رفقا،بهش بگم چی بهشون بده که اینجوری وحشی نشن؟؟چون تو خونه یه بچه ی کوچیک دارن...ممکنه دستش رو بکنه تو اب و دستش رو بکنه؟
    ----------------------------
    من خودم دوست دارم یه اکواریوم داشته باشم...میشه راهنمایی کنین که چی بخرم؟ چیکار کنم و از جا باید شروع کنم و اینکه چقد پول و زمان باید در نظر بگیرم؟

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

باید بگم صحبت هاتون خیلی من رو متعجب کرد
    در مورد دندون ماهی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافیه به جای teeth کلمه attack بذارین و خودتون هم سرچ کنید
    توجه داشته باشین این ماهی که دارین عکسش رو می بینید از ماهیان آکواریومی هست
    حتی یه نوع دیگه از ماهی هست که غذای اصلیش تو طبیعت پرنده ها هستن از محبوب ترین ماهی های آکواریوم هم هست.

درمورد غذاشون هم تعجب میکنم که تعجب کردین مگه حیات وحش ندیدین؟ کوسه ها از هر حیون دیگه ای وحشی ترن

رفیقتون حتی اگه آکواریومش رو روی زمین هم بذاریه بچه کوچیک نباید بتونه دستش رو تو آب بکنه ولی به خاطر آدم بزرگ ها توصیه میکنم تشریف ببرن یه آکواریوم فروشی و سفارش یه در برا تانکشون بدن
    خیلی آز ماهی های آروم و بدون آزار اکواریوم غذای اصلیشون دل گاو هست
    حالا برای چی حیون زبون بسته رو می خواستی بکشی؟ مثل این که شما از اون ماهی کم خطر تر نیستین.

نیش عقرب نه از بهر کین است \ اقتضا طبیعتش این است
    در نتیجه شما خودتون رو ناراحت نکنید به فکر آروم کردن اون حیون نباشید (حد اقل به فکر جیب رفیقتون باشید که 200 تومن پول براش داده)

آکواریوم هم از 60-70 تومن تا هر چقدر که بخوای هزینه داره هر ماهی ای هم که دلتون بخواد می تونید نگه دارین ولی توصیه میکنم اگه حیون زبون بسته باعث تعجبتون شد یا یا احیانا مراتب خشنودی شما رو فراهم نکرد از کلر استفاده نکنید
    در مورد سیکل ازت و سازگاری ماهی ها هم یه سرچی بکنید به نفعتونه
    اگه از صحبت های بنده ناراحت شدین عذر می خوام

سلام سجاد،اون ریمور رو ندیدم.. این چی هست؟جدیده؟
    استپ،آکواریوم آب شیرینش ارزونه..
    ولی آب شور،50*50*50 با پایه قیمت 400 دارم!!!!!!!!(حدودی)
    تا اونجایی که می دونم بیشتر تو آب شور استفاده داره چون سیفون کردن هزینه زیادی داره به خاطر نمکش
    من هم چیزی در موردش نمی دونم ریمور رو دیدم فهمیدم چیه قضیه
    Last edited by Shadow-Man; 11-06-2011 at 19:59.

9. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

درمورد غذاشون هم تعجب میکنم که تعجب کردین مگه حیات وحش ندیدین؟ کوسه ها از هر حیون دیگه ای وحشی ترن
    حیات وحش میبینم،معمولا دیده بودم که شیر و پلنگ به ادم حمله کنه! کوسه هم که چهار برابر ادم باشه اره...
    ولی این ماهی که دربراش حرف میزنم،دقیقا اندازه یه انگشت من هم نیست!!(هرچند بیشتر شبیه یه نیم دایره می موند!!) ولی مثل سگ پرید و انگشتم رو گرفت....
    دیده بودم یه همچین دندونایی،ولی راستش فکر میکردم که اینا فوتوشاپه یا مال ماقبل تاریخ!!!
    این پیرانا(پیرمرد!! دی!) که میگی،این تصاویر اتکش وحشتناکه....چرا این حیوونو تو خونه نگه میدارن؟ هیچ راهی نداره که اجازه بدم این رفیقم این ماهی ها رو اونجا نیگر داره!!
    من گیر داده بودم اون یه ماهی دراز رو که همش میپرید بیرون رو رد کنه،ولی ظاهرا این خیلی خطرناک تره!

عکس ها ی اتکش رو هم دیدم.... وحشتناکه!!

حالا برای چی حیون زبون بسته رو می خواستی بکشی؟ مثل این که شما از اون ماهی کم خطر تر نیستین.
    من یه ثانیه دستمو کردم تو اب که اینو نازش کنم،این از اون پایین سریع خودشو رسوند،منم داشتم میدیدمش که داره به سرعت میاد،فک کردم عجب حیوون نجیبیه که سریع میاد تا نازش کنم!!(سگ رفیقم این کارو میکنه!!) ولی سریع انگشتمو گاز گرفت...اصلا بو نکرد شاید یه بمب بود!! همینجوری گاز گرفت...البته الان که عکس هاش رو می بینم،می فهمم که شانس اوردم که خودم رو کلا نخورده!!

آکواریوم هم از 60-70 تومن تا هر چقدر که بخوای هزینه داره هر ماهی ای هم که دلتون بخواد می تونید نگه دارین ولی توصیه میکنم اگه حیون زبون بسته باعث تعجبتون شد یا یا احیانا مراتب خشنودی شما رو فراهم نکرد از کلر استفاده نکنید
    اگه همشون مثل اینن،که دیگه اصلا ولش کن!! من فک کردم اینا مثل ماهی های دیگه که همه جا و تو مستند ها میبینیم،هستن که مثل بچه ی ادم میشینن بازی میکنن و رنگ بندی خوشکل دارن....ولی اینا یه مشت قاتلن!!اصلا خوشم نیومد از این گوشت خوار ها!! هرچند،یه چیزی داره بهم میگه یه چندتاشون رو حتمی بعد ازاینکه دستم با این گیاه خوارا (این فقط گیاه میخورن؟ با دست و اینا که کاری ندارن؟ اخه من که ادم هستم هم دل و روده ی گاو نمیخورم! اینا چجوری میخورن؟؟) راه افتاد،گوشت خوار هم بگیرم....

الان صفحات قبل تر رو خوندم،دیدم باید دوتا اکواریوم داشت...یه دونه برا اینکه هر کی مریض شد یا حامله!(ماخ!!!) منتقلش کنیم اونجا،یه دونه هم برا کلی....
    این اکواریوم های اماده ی برقی اینا،اینا خوبه برا قرنطینه؟
    اگه من بخوام یه تیکه از خونم رو اکواریوم،کنم،سیستمی برای تمیز کردن خودکارش هست؟ ارتفاع و عرض بالا چیزیه که مد نظرمه که مثلا فاصله ی بین دو اتاق(حال و اتاق کار/خواب) رو پر کنه....

اکواریوم اگه خیی بزرگ باشه،میشه توش هم گوشت خوار داشت هم گیاه خوار(اساسا این پیرانا،خشن ترین گوشت خواره یا مهربون ترینشون؟ یعنی گوشت خوار ها کلا همینجوری خشن هستن و هرچی رو ببینن هم میخورن؟!اخه بابا کوسه رو هم دیدم ادما رفتن بغلش کردن کاریشون نداشته یا اره ماهی!!تو مستند لایف...اونوقت این نیم وجبی،هر چی رو می بینه میخوره....نامرد دسته جمعی هم حمله میکنه که اساسا زورت به هیچ وجه بهش نمیرسه!!)
    با شگ مشکل خاصی ندارن؟ منظورم اینه که خوب اینا تو یه شیشه هستن و یه جای ثابت،و سگ هم با ماهی جماعت زیاد کاری نداره؟سگ که میگم منظورم یه دوبرمن بزرگ هستش!!

میشه لطفا یه حساب سرانگشتی کمک کنین من رو که مثلا یه اکواریم که قرار باشه به عنوان قسمتی از دیوار یه خونه ازش استفاده بشه،چقد خرج ور میداره؟ شیشه اش از هیمن شیشه های میلیمتر بالای شیشه فروشی های خودمونه؟یا اینکه شیشه ی مخصوص داره؟
    این موتور و اینا که میگین،قیمتش برا حجم های بالای اب چقد میره؟( تا 5-6 تومن میتونم هزینه کنم برا اکواریوم چون خونه رو هنوز دارم میسازمو یکی از دیوار هاش از اول جای اکواریوم بوده! اگه قیمت و هزینه اش خیلی بالا میره که بیخیال بشم کلا و اون قسمت دیوار رو بگیرم؟)

در مورد سیکل ازت و سازگاری ماهی ها هم یه سرچی بکنید به نفعتونه
    جست و جو هام به سایت تخصصی اکواریوم رسید که راستش از این سایت بنابه دلایلی خشوم نیومد...اگه خواستم اکواریوم نصب کنم،میتونم رو کمک شما و سایر دوستان حساب کنم؟
    راستی چیزیکه فهمیدم ظاهرا یعنی اینکه یه کاری کنیم که این ابه،و برخی اجزای داخلش مثل شن و دار!! و درخت ها!!!!ش به محیطی قابل زندگی برای گیاه تبدیل بشن...که با کمک مواد شیمیایی مخصوص ویه نوع ماهی سگ جون انجام پذیره؟
    اگه این داستان هزینه های زیر 5-6 تومن و همچنین تمیز کردن این اکواریوم،درست بشه،حتمی یه دونه بزرگش رو میسازم....

اگه از صحبت های بنده ناراحت شدین عذر می خوام
    به هیچ وجه...داشتم تو متفرقه میگشتم،به اکواریم رسیدم و یادم اومد که یه قسمت از خونم رو برای اکواریوم گذاشت و البته تجربه ی تلخ پیره مرد دوستم باعث شد که سوال کنم که داستان چی بوده!! البته اگه خودش ماهیش رو وحشی کرده بود یا بهش انتن داده بود،حتمی به قتل میرسوندمش،ولی ظاهرا طبیعت این ماهیه اینجوریه!! واقعا خوشحالم که تو کشور دوست و برادر زندگی نمی کنم و ایرانم!!

سوال اخر: ماهی ها به عمق حساسند؟یعنی نمیشه همینجوری ماهی بخرم و بریزم تو اکواریم بزرگ؟ مثلا بعضی هاشون تو نیم متر،بعضی ها روی اب،بعضی ها روی زمین و اینجوری زندگی میکنن؟چون اکواریوم بزرگ در نظر دارم،قاطی کردن هر دو حالت گوشت و گیاه خوار،بازم به همدیگه حمله میکنن؟(تاکید میکنم که اگه کل دنیا رو توی دست راستم بذارن و کل ماهی ها رو توی دست چپم،بازم با ماهی پیرانا سرو کار نخواهم داشت چون اعصابش رو ندارم!! یکی میزنه،یکی میزنم...ولی اون نامرده و میزنه منو زخمی میکنه....

ببخشید که خیلی طولانی شد!اخه منبع دیگه ای نیست که ازس بپرسم و اینکه دوست دارم با اگاهی کامل برم تو یه مبحث خاص!!

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    آکواریوم بزرگ دردسر های خودش رو داره.. سیفون میخواد.
    سیفون تو هر آکواریومی ضروریه و باید انجام بشه و نمیشه به فیلتر اکتفا کرد!!
    ارتفاع رو بیشتر از 80 نگیر.پایینش رو MDF بزن.طولش رو هر چقدر خواستی بگیر.. 2.5 کافیه دیگه.عرض هم 60 خوبه..
    دوست عزیز،گوشتخوار با گیاه خوار نمیشه.. یکیش رو انتخاب کن.
    چون آکواریوم بزرگه گوشتخوار خیلی بهتره.. هر گوشتخواری که پیرانا نمیشه!!
    اگه گوشتخوار و آب شیرین میخوای خوب مسلما زیر 5-6 تا میشه.. زیاد خرج نداره!!نهایتش 1.5
    آب شور هم هست که 5-6 تا میشه.. ولی یه پیشنهاد:
    این مراکز نصب آکواریوم دیدی!؟شرکت ها.برو اونجا و طرح بهشون بگو و اونا میان نصب میکنن و ماهی میریزن و میان نظافت و ... (چقدرم شیک!!!)
    با توجه به این گفتم که بودجت بالاس..
    شاد باشی.

13. این کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چون آکواریوم بزرگه گوشتخوار خیلی بهتره.. هر گوشتخواری که پیرانا نمیشه!!
    اینا بعدا که بزرگ میشن،از کوسه زورشون بیشتره دیگه نه؟! اینا دیگه کین بابا...
    اهان!! این جمله یعنی اینکه بقیه از اینا اروم ترن؟کلا میشه بهشون اعتماد کرد؟این پیرانا رو که هیچی!! یه قاتل بلفطرس،بقیه چی میگن؟

ممنون...

این مراکز نصب آکواریوم دیدی!؟شرکت ها.برو اونجا و طرح بهشون بگو و اونا میان نصب میکنن و ماهی میریزن و میان نظافت و ... (چقدرم شیک!!!)
    ایلام کلا یه دونه ماهی فروشی و کار اکواریوم اینا داره که ماهی ها رو همونقد میشناسه که من میشناسم...به یکی از رفقا دو سه تا ماهی داده بود،صبح فرداش دیدیم یکیش داره همینجوری میره بقیه رو بوس میکنه!! فک کردیم که عجب بچه ی خوبیه!! بعدش دیدیم که چش و چال بیچاره ها رو در اورده و در حقیقت داره گازشون میگیره!! و اینکه بازی نمیکنن!بلکه دارن فرار میکنن از دستش!!

سیفون تو هر آکواریومی ضروریه و باید انجام بشه و نمیشه به فیلتر اکتفا کرد!!
    اتوماتیکش نیست؟ حالا اگه کار ساده ای هستش،چجوری باید دستمو بکنم تو و تمیزش کنم؟ خوب این گوشت خوارا که دستمو یه لقمه ی چپ میکنن؟
    بعدشم این لجن خوارا الزامیه نه؟نمیشه چند تا از اینها گرفت که دیر به دیر نیاز به سیفون باشه؟

این گوشت خوارا با هم کنار میان؟ منظورم اینه که اگه گوشت خوار بگیرم،همه باید از یه نوع باشن یا اینکه لااقل با خودشون کنار میان؟مثلا دو تا از یه نوع،دو تای دیگه از یه نوع و همینجوری؟
    با دوستم هم مشورت کردم،گفت گوشت خوارا دردسرشون زیاده و بعدشم زیادی میپرن بیرون از اکواریوم و اینا....

ارتفاع رو بیشتر از 80 نگیر.پایینش رو MDF بزن.طولش رو هر چقدر خواستی بگیر.. 2.5 کافیه دیگه.عرض هم 60 خوبه..
    اوکی...ولی یه سوال: چرا اکثرا میگن ارتفاع نباید زیاد بالا باشه؟ راستش من به چند متر!!(از زمین تا یه 40-50 سانت به سقف !) فکر میکردم...

داره خودمونی میشه mohamadfalah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه
    چند شد؟ چقدر شیشه چقدر چسب چقدر دست مزد؟ اگه صبر کنی که ضرر نداره ولی 2-3 روز کافیه

منظورش یه چیزیه که آمونیاک رو از آب حذف میکنه

سلام داداشم شیشه با چسب و دسمزدش شد 85هزار تومن

ببخشید منظورم همون زئولیت بود

16. این کاربر از mohamadfalah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamadfalah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من امشب آکمو آب کردم بعدا عکسشو براتون میزارم
    راستی از اون موادی که باکتری سازی میکنه و سیکل ازتو سریعتر انجام میده گرفتم باید کی اونو تو آب بریزم؟
    آیا باید ذغالو از تو فیلتر در بیارم؟
    راستی نمکم حتما نیاز هست بریزم ؟اگه هست چه نوع نمکی ؟یددار یا بدون ید؟
    با عرض پوزش از سوال های زیادی که میپرسم
    طریقه چیدمان مواد داخل تاپ فیلترو اگه بهم بگین که چیو کجا باید بزارم خیلی خیلی خیلی شرمندم کردین
    با احترام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •