سلام من امروز یجا قیمت کردم 75 تومن بودنوشته شده توسط Steps-Rap [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من امروز یجا قیمت کردم 75 تومن بودنوشته شده توسط Steps-Rap [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیما هستم مسی بودم که اینجا نبودم.نوشته شده توسط hasti rs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم شرایط آب و دمای بالا و تغذیه هم تاثیر داره برا جفت گیری.
راستی چرا اسکار من همش به طول میده و عرضش رشد نمیکنه؟!!!!!!!
Last edited by mesi_2010; 03-06-2011 at 00:54.
سلام برو بچ ماهی باز..
هستی،دما آبت رو روی 30 نگه دار.. دمای واقعی!!من بخاری رو گذاشتم روی 32 تا دما آب 30 هستش..
یه دماسنج دیجیتال بگیر.4 تومنه.
این فرانتوزا از همونایی هست که مرده.. الان 2 تایی که موندن زیاد رنگشون باحال نیس!
فرانتوزا باید از اولش خوشرنگ باشه تا وقتی هم بزرگ شد خوشرنگ بمونه..
اگه سایز بزرگتر پیدا کردم،حتما میگیرم و این 2 تا رو رد میکنم..
رشد آنجل ها خیلی خوب بوده.. الان این اندازه رو اینجا میدن 12،کوچیک بودن 5 خریدم..!!
فکر نکنم به فصل باشه .. بیشتر به اینه که به آکواریوم عادت کنن و همچنین به خودشون.
هر ماهی میخوای جفت بشن،باید یه مدت پیش هم نگهشون داری تا..
سلام محمد جان..
ابعاد آکت عالیه.. عرض بیشتر هم که خوراک آرواناس.. عالیه،مبارکت باشه!امیدوارم که 10 میل باشه..
ایول آروانا.. احیانا که سیلوره دیگه..!؟
ما هممون آماتوریم عزیز.. خوشحال میشیم که با ما باشی تا از تجربیات هم استفاده کنیم!
استپ،سفره ماهی من که تا حالا تو اینجا ندیدم.. ولی باید با حال باشن و پردردسر!!
معمولا از ترکیب آروانا و سفره ماهی استفاده میشه.. (البته آروانا آسیایی!!)
نیما،اسکار رشدش که خرکیه..!!
عرض هم به موقش رشد میکنه... راستی،واقعا کثیف کاری زیاد داره؟
زیاد کثافت میکنه؟زیاد غذا میخوره؟
حالا خوبه 25 تومن ارزون تر هست . ولی بازم به نظر من در کل نمی ارزه . آخه فک کن این همه پپولشو بدی بعد یه دفه بمیره .....نوشته شده توسط mohamadfalah [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.قیافشون جالب بود..اگه 20 تومن بود میخریدمنوشته شده توسط boozzai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا هم دقیقا سفره ماهی رو با آروانا نگه دداشته بود...
دوستان ماهی گوپی و دیسکس و لجن خوار با هم مشکلی ندارن؟؟؟میتونن با هم زندگی کنن؟
نوشته شده توسط boozzai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اسمش بد در رفته. 2 لقمه میگیره میره کف آب میخوابه بقیه ماهی ها بیشتر میخورن.
کثیف کاریش هم نرماله.
دوستان چندتا سوال:
1- روزی چند ساعت هوا روشن میزارین؟ چند ساعت تصفیه؟
2-غذا چی میدین؟ روزی چند بار؟ کی ها؟
من خودم 6-7 ساعت تصفیه. 2-3 ساعت هم هوا.
غذا هم بیومار-میگو و یه غذای سبز و قرمز که اسمشو نمیدونم. روزی 2 بار. ظهر و شب. الان میخوام 3 بار در روز کنم.
به فلاور هم مگاهد. سرا رد پرت. میگو. هر 3 ساعت
سلام
محمد رضا دبوسیم درست شد فکر کنم سرش به حلزون های تانک گرم بوده
اون دوبوسیت که بقیه رو مزنه رو جدا کن یکی دو هفته جای دیگه باشه درست میشه برای من همینطوری بود انداختم تو تانک داداشم یه هفته دیگه برگردونم از سرش افتاده بود
راستی دو تا دیماسونی اضافه کردم دونه ای 3000
جدی آنجل شور رو دو تاشو 5 گرفتی؟؟ اینجا کوچیکترین سایزش دونه ای 6 تومنه خدا بگم چی کارشون نکنه
پس سفره ماهی ارزون شده قبلا رو 200-300 میچرخید. قابل تکثیر هم هستن دیدم بکنن
اره فکر میکنم میشه البته دیسکاس رو فقط با دیسکاس نگه میدارندوستان ماهی گوپی و دیسکس و لجن خوار با هم مشکلی ندارن؟؟؟میتونن با هم زندگی کنن؟
با لجن خوار هم مشکلی نداره البته تا وقتی که مزه پوست دیسکاس زیر زبود لجن خوار نره که معمولا زود میره
به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره گوپی که ارزونه اگه اذیت کردن زیاد ضرر نمیکنی
سلام ..
به دوست جدیدمون خوش آمد میگم و امیدوارم بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم .
من دماسنج جیوه ای دارم ؛ دماسنج دیجیتال نمیدونم چه شکلیه !دمای واقعی!!من بخاری رو گذاشتم روی 32 تا دما آب 30 هستش..
یه دماسنج دیجیتال بگیر.4 تومنه.
محمد رضا یه بارم قبلا" اینو گفتی که دما واقعی با دمای بخاری فرق میکنه ولی یه چیز عجیب بخاریه من الان رو 28 هست ولی دمایی که دماسنج نشون میده 30 هست! وقتی بخاری رو میزارم رو 30 دماسنج 32 رو نشون میده!!!
من یه جا خوندم که شبا به ماهیا غذا ندید ، به خاطر اینکه شب فعالیت بدنشون کم میشه و این حرفا .. البته صحت و سقمشو نمیدونم !روزی 2 بار. ظهر و شب
1.پمپ هوا رو فقط وقتی میخوام غذا بدم خاموش میکنم ! تصفیه رو ولی تایم نگرفتم ولی حدودا" شاید9 ساعت اینا .1- روزی چند ساعت هوا روشن میزارین؟ چند ساعت تصفیه؟
2-غذا چی میدین؟ روزی چند بار؟ کی ها؟
2. غذا انرژی و سرا و یه دونه غذا هست زیرشنیه ، اسمشو نمیدونم. انرژی کم میدم بهشون البته . صبح ها و عصرها .
منم سوال دارم !
به کت چطور غذا میدین ؟ چه غذایی میدید ؟
و احساس میکنم آب آک بو میده ، چکار کنم ؟
سلام
بچه ها میخوام برای آکم یه فیلتر سطلی بگیرم
نظرتون چیه چون تا حالا استفاده نکردم؟
ابعاد آک 70*40*120
قیمتشم42 تومنه.
شما هنوز بخاری رو روشن میکنید؟ هوا که خیلی گرمه. شما دماسنج رو معیار قرار بدیدنوشته شده توسط hasti rs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما سنج های دیجیتال نیاز به کالیبراسیون دارن گرچه شرکت سازنده حرفی از این مورد نزده باشه. نمی دونم چطوری کالیبره میکنن یا اصلا این دما سنج ها رو کالیبره میکنن یا نه ولی در هر صورت هر وصیله اندازه گیری ای نیاز به کالیبراسیون داره
در مورد غذا دادن تو شب
قطعا هر ماهی ای خلقیات خاص خودش رو داره و نمیشه برای همه ماهی ها نسخه پیچید. در کل اینقدر حساسیت به خرج ندید اونقدر تاثیر نداره.
غذای کافی و با کیفیت آب با کیفیت فضای کافی سیکل محافظت شده ترکیب ماهیان مناسب قرنطینه. اگه این چیز ها رو رعایت کنید به چیز دیگه ای احتیاج ندارید
یه سوال پمپ هوا و فیلتر رو چرا خاموش میکنید؟ خیلی ها این حرف رو میزنن ولی دلیلی براش وجود نداره
نوشته شده توسط mohamadfalah [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طبق گفته سایت 2215 کافیه ولی اساتید امر میگن فیلتر حتما باید سه برابر حجم تانک رو در ساعت از خودش عبور بده پس من 2217 رو پیشنهاد میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خریدی قیمتش رو به ما هم بگو
راستی 42 دو تومن پول تانک شد دیگه؟ اگه منظورت بودجه برای فیلتره باید بگم با 42 تومن نمی تونی ایهایم بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)