سلام دوستان نظرتون راجع به ماهی های اب های شور چیه . ماهی های اقیانوسی. من این ماهی هارو دیدم قیمت هاشون بالا ولی خیلی زیبا بودن مثل دلقک ماهی نظرتون چیه ؟
سلام دوستان نظرتون راجع به ماهی های اب های شور چیه . ماهی های اقیانوسی. من این ماهی هارو دیدم قیمت هاشون بالا ولی خیلی زیبا بودن مثل دلقک ماهی نظرتون چیه ؟
قیمت کلی یک آکواریوم آب شور رو میخواستم بدونم قیمتش حدوداً چنده؟(!)
با تشکر از دوستــان
ماهی گل خورک چند هست
چقدر جا برای نگهداریش لازم محیطش چطور باید باش
کسی جایی برای فروش پیرانا شکم قرمز سراغ داره (در تهران )؟ یه 2 سالی هست که منتظرم شهر خودمون بیاره دیگه مجبورم بیام تهران خرید کنم
در ضمن به نظر من اسکار سلطنتی هم یکی از واجبات اکواریوم هست +یه اکواریم که بالای 100 تا بچه گپی داشته باشه و روزی
یکی یا 2 تاش غذای اون اسکاره بشن
فک کنم از حدود 500-600 تومن شروع شه به بالا....نوشته شده توسط M.Saadat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو پاساژ پلاسکو بتونی پیدا کنی اگه نه پارک شهر هم هستنوشته شده توسط kamran987456 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره زیرزمین پلاسکو داره.. اونجا یه زمان مرکز ماهی بود.نوشته شده توسط logos [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیسکاس بگیر زیباترین ماهی گیاه خواره
ولی نگهداریش واقعا کاره سختیه
گلفیش دیگه دموده شده
آنجل از گل فیش بهتره
در ضمن هرکی می خواد از صفر شروع کنه
بهتره یه آکواریوم 1 متری بگیره و از مولی یا گوپی شروع کنه
تا دستش راه بیافته اگه هم کشته داد مشکلی نیست
واقعا نگه داری دیسکس سخته من نتونستم بیشتر از 2 ماه دو تا دیسکس نگه دارم.نوشته شده توسط akbar_ster2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد از دو ماه مردن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)