سلام دوستان
من يه سوروم ماده دارم كه هروقت كسي رو ميبينه ميره قايم ميشه كسي دليلشو ميدونه
سلام دوستان
من يه سوروم ماده دارم كه هروقت كسي رو ميبينه ميره قايم ميشه كسي دليلشو ميدونه
درود
سورم ماده من هم که اوایل خریده بودم همین رفتاری داشت و خیلی کم غذا میخورد، اگه جدیدا ماهی رو خریدین مشکلی نیست به مرور عادت میکنه
چند وقته ماهی رو خریدین؟ به ماهی ها استرس وارد نمیکنین؟ وضعیت آب تانک مناسبه؟
با رعایت این گزینه ها جای نگرانی نیست (حتی ماهی هم غذا نخوره)
چند تا سورم داری؟ ماهی های دیگه ات چیه؟ اندازه تانکت هم بگو. چند وقت به چند وقت آب عوض میکنی؟
سورم رو اگه تنها باشه معمولا همین طوریه ولی اگه دو سه تا باشن خیلی بیشتر اجتماعی میشه.
=================
راستی واقعا انتظار داشتی ده دقیقه ای بهت جواب بدن؟
ماهيام 3تا شارك يه لجن 3تا كف خوار 2تا رد لاين2تام ماهي عيد![]()
اب اك رو هر 20 روز عوض ميكنم
اخه وقتي پيش اك نيستم قشنگ واسه خودش ميچرخه همينكه ميام ميره قايم ميشه اول 2تا بودن نره كه خيلي دوسش داشتم يه صبح پاشدم ديدم كبود شده بعدش اينم اينجوري شد
راستي رد لاين رو امروز گرفتم كوچيكن به نظرتون زنده ميمونن خيلي كوچيكن براشون جا درست كردم اگه خواستن برن قايم بشن
شارک و رد لاین و ماهی عید بعلاوه سورم؟؟؟؟
سوروم با این ماهی ها نمی سازه.
یا سوروم رو رد کن و فقط گیاه خوار نگه دار
یا گیاه خوار ها رو رد کن و سیچلاید های امریکایی نگه دار
سوروم همینطوریه اگه دو سه تا باشن بهتر میشه
سلام دوستان
من تو خونه چند تا آکواریوم دارم که یکی از آکواریوم ها رو فقط گوپی نگه می دارم ولی نمی دونم چرا وقتی ماهی جدید می خرم چند روز اول خوب تو اکواریوم می گردن ولی چند روز بعد میان بالای آب و بعدش می میرن از چند جا خریدم و حتی از یکی از دوستام که خودش نگه یم داره گرفتم سالم می بودن دوباره این طوری شدن، یعنی اصلا هیچ گوپی تو آکواریوم زنده نمی مونه هر چند هفته یه بار آکواریوم خالی می شه همشون میمیرن
به نظرتون تو آکواریوم من چی کم هست که این طوری می شن؟
واي من دلم نمياد هيچ كدومو رد كنم بره همشونو دوس دارم واسش جفت بگيرم خوب نميشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)