ببخشید الان بین redmi note ها بنظر شما برم سراغ کدوم ? بعضی ها میگن 10 از 11 و12 بهتره ولی آیا اینکه 10 قدیمی تره موضوع مهمی حساب نمیشه? کلا زیر 15 تومن چی بگیرم ? برای مادرم میخوام . اندازه صفحه برام مهمه چون چشمش خیلی ضعیفه
تشکر بابت همفکری
ببخشید الان بین redmi note ها بنظر شما برم سراغ کدوم ? بعضی ها میگن 10 از 11 و12 بهتره ولی آیا اینکه 10 قدیمی تره موضوع مهمی حساب نمیشه? کلا زیر 15 تومن چی بگیرم ? برای مادرم میخوام . اندازه صفحه برام مهمه چون چشمش خیلی ضعیفه
تشکر بابت همفکری
Last edited by mitokomon; 19-05-2023 at 17:25.
خوب دیگه خریدم ممنون بابت این همه پاسخنوشته شده توسط mitokomon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چ گوشی خریدین تجربیاتتون رو ب اشتراک بذارین دوست گرامینوشته شده توسط mitokomon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Redmi note 11s گرفتم از دیجیکالا . کاملا آکبند بود ولی با کمال تعجب محافظ صفحه روش نصب شده بود و حتی یک ذره غبار کوچک هم زیر محافظ صفحه هست. بنظر میرسه قبلا استفاده شده . هنوز باهاش به اندازه کافی کار نکردم تا نقاط ضعف و قوتش رو شناسایی کنم ولی زمان شارژ شدنش به نظر میرسه خیلی خوبه و زیاد طول نمیکشه. در ضمن بعد از باز کردن جعبه احساس کردم گوشی یکمی گرم هستشنوشته شده توسط shabnam1986 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
گوشی دارای مشخصات زیر اگه سراغ دارین لطفا بفرمایین:
جک 3.5
قابلیت شارژ بیسیم
نمایشگر اولد
5G
نوشته شده توسط senaps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر شبیه من هستید. تونستید مشکلتون رو حل کنید یا نه؟ ممنون میشم به من کمک کنید تا شاید منم بتونم این مشکلم رو حل کنم.
ارادتمندتون
کفش بلور
- - - Updated - - -
نوشته شده توسط senaps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر شبیه من هستید. تونستید مشکلتون رو حل کنید یا نه؟ ممنون میشم به من کمک کنید تا شاید منم بتونم این مشکلم رو حل کنم.
ارادتمندتون
کفش بلور
- - - Updated - - -
ارادتمندتون
کفش بلور
- - - Updated - - -
ارادتمندتون
کفش بلور
- - - Updated - - -
ارادتمندتون
کفش بلور
- - - Updated - - -
ارادتمندتون
کفش بلور
خودم پیدا کردمنوشته شده توسط pcworld.user [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا magic max
هر چه خوبان همه دارند تو یکجا داری
نوکیا توی دوران اوجش هم همیشه اینجوری بود
فقط حیف که هنوز عرضه نشده
Last edited by pcworld.user; 30-07-2023 at 12:06.
سلام واسه مامانم
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A04s دو سیم کارت ظرفیت 32 گیگابایت و رم 3 گیگابایت
رو خریدم رو جعبه نوشته ویتنام میشه نظرتون رو بگین؟
گوشی قبلیش جی سون پرایم بود
Last edited by shabnam1986; 03-11-2023 at 21:01.
سلام
اتفاقا بحث خوبی هست. تا جایی که هنوز بعضی از افراد به دنبال تعمیرات این گوشی در بازار هستند. به هر حال لوازم جانبی این گوشی ها نسبت به بقیه گوشی های جدید ارزان تره، خودم بیشتر جانبی موبایل رو از سایت داتیس مارت تهیه می کنم هم به قیمت عمده هست هم ارسال مطمئنی داره اینم ادرسش datismart.ir
سلام
اتفاقا بحث خوبی هست. تا جایی که هنوز بعضی از افراد به دنبال تعمیرات این گوشی در بازار هستند. به هر حال لوازم جانبی این گوشی ها نسبت به بقیه گوشی های جدید ارزان تره، خودم بیشتر جانبی موبایل رو از سایت داتیس مارت تهیه می کنم هم به قیمت عمده هست هم ارسال مطمئنی داره اینم ادرسش datismart.ir
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)