سلام دوستان
یه گوشی میخوام بخرم ؛ چون قبلا اکثرا سامسونگ داشتم و راضی بودم انتخاب هام رو در محدوده گوشی های سامسونگ محدود کردم
نظر شما چیه ؟ سامسونگ بگیرم یا نیم نگاهی به بقیه برندها هم داشته باشم ؟
سلام دوستان
یه گوشی میخوام بخرم ؛ چون قبلا اکثرا سامسونگ داشتم و راضی بودم انتخاب هام رو در محدوده گوشی های سامسونگ محدود کردم
نظر شما چیه ؟ سامسونگ بگیرم یا نیم نگاهی به بقیه برندها هم داشته باشم ؟
سلام دوست عزیز.نوشته شده توسط Netw0rks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجه تون رو نفرمودید ولی اگر A52 گارانتی بنام بخرید خوبه.
گوشی های هواوی هم من راضی بودم.
بودجه تا همون رنج قیمت A52 5Gنوشته شده توسط mohsenP3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتظارم از گوشی اینه که حتما 5G باشه و تا 4-5 سال کارمو راه بندازه
s20 هم تو همون رنجه. خیلی فرق قیمتی ندارن.نوشته شده توسط Netw0rks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیائومی رو من خودم نداشتم ولی همه دوستان بدون استثنا راضی بودن. اگر خواستید از این برند هم معرفی کنم.
اگر سامسونگ می خواید یه چند مدل بالاتر و پایین تر هست با تفاوت قیمتی حدود 2تا 3 میلیون.
مورد بعدی اینکه دوره N95 و N72 گذشته اگر گوشی برای 4 یا 5 سال می خواید برید سراغ آیفون. آندروید مشکلی نداره ولی ندیدم کسی گوشی آندرویدی 5 سال نگه داره ولی تو خانواده و دوستان هستن کسانی که هنوز 5se دارن.
من از اون آدمایی هستم که وقتی یه چیزی میخرم تا جون داشته باشه ازش استفاده می کنم ؛ گوشی که الان دستمه A5 2015 هست که اذیت می کنه و مجبورم عوض کنم !نوشته شده توسط mohsenP3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ بگیرم به نظرم خیالم راحت تره
ولی مدل های همین رنج قیمتی موندم ، نمی دونم کدومو انتخاب کنم
A52
S20FE
S20Plus
S21
داداش بحث جون داشتن نیست. اگر از همون A5 راضی هستید از همه اطلاعات بک آپ بگیرید و گوشی رو ریست کنید یا رام جدید بدید بریزن عین روز اولش می شه.نوشته شده توسط Netw0rks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما دو مورد مهم. باطری این گوشی ها همون 2 تا 3 سال کار می کنن و درنظر داشته باشید گوشی های سامسونگ تقلبی (طرح اصلی) در بازار فراوان هست. من خودم کارم فروش قطعات کامپیوتر هست. دوستی آشنایی کسی می خواد براش می خرم واقعا از این نظر اذیت هستم. ببینید بسته بندی کاملا مشابه اصلیه. مو نمی زنه. فقط از طریق دیدن مشخصات با یکی دو تا برنامه و تست گرفتن و چک کردن تک تک قطعات از رم و سی پی یو تشخیص می دم اصلیه یا نه. البته درنظر داشته باش که فروشنده ها همکارم هستن و اجازه تست بهم می دن و به مشتری عادی نمی دن. این از این دو مورد.
برای خودم چون دنبال دردسر نبودم (آخه بعضی گوشی ها هم اصل هست ولی لوازم داخلش رو عوض می کنن. یه آداپتور 10 تومنی تقلبی سامسونگ می ذارن داخل با همون بسته بندی جای اورجینال) هواوی گرفتم. واقعا عالی بوده.
از بین این 4 موردی هم که گذاشتید مسلما S21 باید بگیرید دیگه جای شک نداره. وقتی هم خواستید بفروشید بهتر می خرن.
ولی تفاوت قیمتی شون زیاده.
یه مورد هم اینکه یه گلس ساده بندازید محافظ بهتری هست و برای گوشه ها (ادج) از کاور سیلیکونی کیفیت بالا استفاده کنید. اینطوری شانس آسیب بسیار کم می شه.
اینکه میگم جون نداره دیگه یعنی باتریش خراب شده ، دوربین سلفی مشکل پیدا کرده و کلا صفحه جلویی داره کنده میشه !نوشته شده توسط mohsenP3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطفا یه توضیح بدید که چرا S21 از S20Plus و S20FE بهتره ؟
صرفا به این دلیل که s20 ها معرفی شده 2020 هستن ولی S21 معرفی شده 2021. موقع فروش بیشتر به نفع تون هست.نوشته شده توسط Netw0rks [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قدرت و ... براتون مهمه.
به ترتیب زیر:
1-s21
2-s20 fe , s20+ دقیقا از نظر پردازش و .... کاملا عین هم هستند.
این وسط رم خیلی مهم نیست از نظر رقم. بیشتر به تراشه و تکنولوژی ش نگاه کنید. توصیه می کنم در رنج قیمتی که هستید حتما اگر به جز اینا چیزی پسندیدید حتما حافظه داخلی 128 گیگ به بالا بردارید.
ممنون از راهنماییتوننوشته شده توسط mohsenP3000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی لطف کردید
وزیر ارتباطات: شرکت ایرانیِ جی ال ایکس در آستانه ورشکستگی است !
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی گفتگوهای خود در سفر پنجشنبه به قم اذعان داشت که از گوشی ایرانیِ جی ال ایکس استفاده میکند اما این شرکت در حال ورشکستگی است.
وزیر ارتباطات همچنین گریزی به مسئله مونتاژ گوشیهای هوشمند زد و اذعان داشت که کار مونتاژ در همه جای دنیا صورت گرفته و قابل قبول واقع شده است. به گفته او بسیاری از برندهای مطرح جهانی (اپل،سامسونگ) در کشورهایی جدای از سازنده اصلی مونتاژ میشوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)