نه امکان ریجستری مسافری ندارم و ترجیحا سامسونگ میخوام.
نه امکان ریجستری مسافری ندارم و ترجیحا سامسونگ میخوام.
با توجه به شرایطتون به نظر بهترین گزینه تون a70 هست (البته اگه ضد آب بودن براتون اولویت اول نیست)نوشته شده توسط elhammosannen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نظر و سلیقه ی خودم mi 9 se شیائومی هست.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
ممنون. از راهنماییتون. A70 پلاس هم داره؟
نه امکان رجیستری ندارمنوشته شده توسط ahmad9300 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنمنوشته شده توسط elhammosannen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که اطلاع دارم خیر. فقط a70s هست که تفاوت اصلی ش با a70 اینه که دوربین اصلی ش به جای ۳۲ مگا، ۶۴ هست. البته حتی شک دارم تو بازار جهانی اومده باشه.
اینکه گفته بودید رنگ ها رو دقیق نشون بده منظورتون تو عکس برداری بود یا صفحه نمایش؟نوشته شده توسط silver65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون معمولا صفحه های oled رنگها رو اشباع تر نشون میدن که البته جذابتر از واقعیت هست، سامسونگ هم فک میکنم دوربین هاش عکس ها رو جذابتر از واقعیت میگیرن که شخصا دوست دارم.
ضمنا برند خاصی مدنظر دارید یا براتون فرقی نداره؟ یکی از گزینه های احتمالی samsung a50 هست که البته طبق قیمت دیجیکالا حدود ۳۳۰۰ت هست ولی شاید ارزون تر هم پیدا بشه.
کلا با توضیحاتی که شما دادید گوشی زیاد هست هر چقدر ملاک هایی که دارید دقیقتر و جزئی تر باشه ان شاء الله گوشی مناسبتری پیدا میکنید.
مثلا اینکه صفحه ش oled باشه یا LCD، چه برندی باشه ترجیحا، مثلا اگه بروز رسانی نرم افزاری براتون خیلی مهم باشه طبیعتا باید موبایلی بخرید که با آخرین نسخه ی اندروید یعنی اندروید ۹ عرضه شده باشه. (اندروید ۱۰ مدت زیادی نیست که ارائه شده واسه همین گفتم اندروید ۹)، یا اینکه از حیث قدرت پردازشی در چه حدی باشه، سایز گوشی و صفحه، ....
برای رجیستری مسافری باید یه پاسپورت داشته باشید که 3 ماه از خروج از کشور بیشتر نگذشته باشد.نوشته شده توسط silver65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حدود 3 تومن گوشی با بهترین دوربینی که سراغ دارم یکی Honor 8X و دیگری Huawei P30 Lite که هر دو نرم افزار خوب و حالت Night mode عالی دارند هرچند به شخصه رام اندروید هوآوی رو نمیپسندم...
نوکیا هم دوربین های خوبی تو این رنج داره.
نه توی عکس برداری بیشتر. سامسونگ رنگ واقعی رو نشون نمیده. من می خوام از طیفهای رنگی نزدیک هم عکس بگیرم ک قابل تشخیص باشن ولی با سامسونگ اصلا یه چیز دیگه درمیومد و همه رنگها یکی میشد .دو مدل سامسونگ رو امتحان کردم همینجوری بود پس فکر کنم سامسونگ مناسب کار من نباشه. برای کار با اینستا و تلگرام می خوام شبانه روزینوشته شده توسط ahmad9300 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ببینم عکساشون چطوره اینها. البته یه هوآوی تو خونه بود تست کردم بهتر از سامسونگ بود ولی یه خورده آبی رو به رنگ بنفش نشون میداد. اون رام اندروید هواوی که گفتید نمیپسندید رو میشه بیشتر توضیح بدید. نوکیا مدلی هست معرفی کنید یا ال جی نمی دونم هنوز گوشی میدهنوشته شده توسط Amir rza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا این میزان دقت رو نمیدونم کدوم برند و گوشی داره چون ظاهرا شما برای یه کار مخصوصی میخواین عکس بگیرین واسه همین این میزان دقت رو به نظرم باید گوشی های مختلف رو تست کنید ببیند کدوم رو خودتون میپسندید. البته آیفون ها فک میکنم معمولا دقت بالایی تو این زمینه دارن ولی خب با بودجه تون تناسب نداره. ضمنا شما عکس های سامسونگ رو تو خود گوشی دیدید یا تو یه مانیتور دیگه. چون همون طور که گفتم صفحه های اولد جذابتر و اشباع تر از واقعیت نشون میدن.نوشته شده توسط silver65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)