البته این گوشی در بازار ایران ارایه نمیگردد. برای داشتن دوربین این گوشی بایستی به سراغ Xperia XZ premium رفت که اواخر خرداد روانه بازار میگردد.نوشته شده توسط vahidhgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این گوشی در بازار ایران ارایه نمیگردد. برای داشتن دوربین این گوشی بایستی به سراغ Xperia XZ premium رفت که اواخر خرداد روانه بازار میگردد.نوشته شده توسط vahidhgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره اینو ببینینوشته شده توسط ardeshir n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطری 5000با شارژ سریع
دوربین دو تا 12 پشت یه دونه 13 سلفی
رم 4 و حافظه 128
گوریلا گلاس 5
امولد 5.5
DTS SOUND
اثر انگشت
قابلیت پاور بانک شدن برای شارژ بقیه دستگاه ها
یو اس بی تایپ سی
Zenfone 3 Zoom ZE553KL
حیف که دیر میاد رفتم یه چیز دیگه گرفتم
Last edited by vahidhgh; 27-04-2017 at 11:08.
چیزی نیست وارد نشهنوشته شده توسط oregon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان سامسونگ A9 PRO دارم از سایت خریدم در صورتی که اصلا در بازار موجود نیست و به بازار ایران ارایه نشد همه چیز که نباید شرکتی وارد بشه
بله متاسفانه گوشی های ایسوس دیر میان.نوشته شده توسط vahidhgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی میان میترکونن.
توی گوگل بزنین Asus Zenfone AR کلا از بقیه برند ها بدتون میاد.
این گوشی ترکیب:zenfone zoom+tango Google+day-dream+zenfone 3 deluxe
قابلیت پاور بانک شدن رو تبلت بنده(Asus fonepad 7) داره
البته دلیلیش خروجی زیاد باتری هست.
باهاش یه گوشی هواوی که عمرش تموم شد رو میشد شارژ کرد!!(عین شارژ سریع بود
خوشحالم که ایسوس رو میشناسین
Sent from my K00E using Tapatalk
Last edited by ardeshir n; 27-04-2017 at 11:43.
بله بنده هم موافقم.نوشته شده توسط vahidhgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی شرکت ها بصورت خصوصی میارن.
و یه سری وارد میکنن.
حتما لازم نیست مستقیم وارد بازار ایران بشه.
کی در مورد s7 همچین حرفی زده!؟ مطمئن باش تعصبی بوده و الکی حرفی زده. نه رنگ آبی رو LCD مییفته و نه شکسته! صفحه اج این گوشی هم کارایی گوشی رو دو چندان و راحت کرده و هیچ ایرادی تابحال دیده نشده در این گوشی (بهترین گوشی سال 2016 هم که شناخته شد) یک مدل فلت هم داره (یعنی بدون حاشیه یا اج) که 5.1 اینچ هستش.نوشته شده توسط سوگند5243183 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بنده نیومدم از مورد سامسونگ دفاع کنم برم. گوشی هایی که نام بردید هم در نوع خود خوبن ولی منم تا وقتی s7 رو دستم نگرفته بودم شایعه زیاد شنیده بودم ولی مدتهاست از انتخابم راضی هستم به چند دلیل: صفحه نمایش سوپر امولد که مختص سامسونگ هستش! اج بودن و شیک بودن، سخت افزار هماهنگ و قوی با چیپست اگزینوس خود سامسونگ! دوربین بسیار باعالی که استعداد عکاسی رو در آدم شکوفا میکنه! باتری 3600 میلی آمپر و ضدآب و گرد و غبار بودن گوشی.
درود دوستان.
لطفا یک گوشی با دروبین خوب در رنج یک ملیون معرفی کنید.
اگر امکان داشت گوشی محکمی باشد چون برای یکی از نزدیکان میخوام که گوشی دستش زود خراب میشه.
با سپاس.
Last edited by Artam01; 27-04-2017 at 19:15.
درود بر شما.نوشته شده توسط Artam01 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus Zenfone 3 max
بی نظیر در این رنج
گوشی کم قیمت،به صرفه،خوش دست،با قدرت بالا فقط ایسوس.
دوستان بالا ترین رم رو چه گوشی داره الآن؟
ساخته نشده باشه هم مهم نیس فقط میخوام بدونم.
مقدار رم+گوشی.
همچنین بالاترین دوربین+حافظه داخلی.
و ساپورت sd card جانبی.
تشکر.
عجله دارم.
گزینه های دیگه چی هستند؟نوشته شده توسط ardeshir n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این به نظر نمیاد دوربین قوی ای داشته باشه
تا یک تومن گوشی با دوربین بهتر چه مدل هایی وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)