اون که بله....galaxy tab هنوز نیومده...
این گلکسی تب خیلی چیز باحالیه به نظرم....یه عکس ازش دیدم تو دست یه بابای پالتویی،یه لحظه فک کردم اصلا همینو بخرم...بعد فک کردم که من پالتوم کجا بود که بخوام مثل یارو باهاش خوشتیپ کنم؟!
اون که بله....galaxy tab هنوز نیومده...
این گلکسی تب خیلی چیز باحالیه به نظرم....یه عکس ازش دیدم تو دست یه بابای پالتویی،یه لحظه فک کردم اصلا همینو بخرم...بعد فک کردم که من پالتوم کجا بود که بخوام مثل یارو باهاش خوشتیپ کنم؟!
خوب شد گفتی من پالتو ندارم نمیشه با زیرپوش بگیرم دستمنوشته شده توسط senaps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تب تقریبا گوشی نیست و برای مکالمه باید هندزفریو وصل کنین
راستی کی گفته اگه خودتون فارسی ساز بزنین باید عربی بزنین! اصلا هم اینطور نیست و فارسی هم موجوده
ميگم در مورد اين droid هاي جديد موتو چيزي نميدونين؟
نسخه gsm ندارن؟
مثل droid x اگه تو بازار باشه ميتونه رقيبه خوبي واسه گالكسي بشه
يه سري اسم ديگه هم از درويد شنيدم terminator - international -profissional جريانشون چيه؟
علاوه بر اينا:
راسته ورژن جي اس ام samsung epic 4g به اسم galaxy s pro مياد بازار؟
Last edited by PersiAndroid; 21-10-2010 at 18:10.
ببین،اگه انگلیسیت خوبه،برم جی اس ام ارنا و یا droiddog.com و بپرس....یا بسرچ!! اگه هم خوب نیست بگو تا اگه وقت کردم برات بگردم...راسش من زیاد تو کار گوشی و اینا نیستم!!ميگم در مورد اين droid هاي جديد موتو چيزي نميدونين؟
نسخه gsm ندارن؟
مثل droid x اگه تو بازار باشه ميتونه رقيبه خوبي واسه گالكسي بشه
يه سري اسم ديگه هم از درويد شنيدم terminator - international -profissional جريانشون چيه؟
علاوه بر اينا:
می دونم گوشی کامل نیستنوشته شده توسط Real Madrid C.F [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم فقط واسه اینترنت و بازی می خوام
حالا کی میاد؟
قیمت تقریبی خبر دارین؟
شما یه psp بخری خیلی بهتر.........نوشته شده توسط AsireZendegi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیش هم بزار جیبت.....
ایپاد تاچ جدید،خیلی بهتره...اون رو هم یه تستی بنما....به قول دوستمون باقیش رو هم بذار جیبت!!!!می دونم گوشی کامل نیست
منم فقط واسه اینترنت و بازی می خوام
حالا کی میاد؟
قیمت تقریبی خبر دارین؟
ولی اگه کار اصلیت بعد از موزیک و فیلم و تیپ!!!! و کلاس!!!!! و بازی و اینترنت و برنامه بود و خدایی نکرده از ایپاد تاچ جدید خوشت نیومد،میتونی منتظر بشی تا دیزایر برا دو ماه دیگه با قیمت نرمال تر تو بازار باشه....شایدم دم عید!
سلام
من میخوام وایلدفایر بگیرم، نظرتون چیه!؟
بازی که برام مهم نیست! (آیپاد تاچ دارم!)، فقط اینترنت و Wifi Tethring مهمه و برنامه های آندروید!
با این اوصاف وایلدفایر خوبه!؟ به خاطر رزولوشن نرم افزار ها محدود نیستن!؟
کسانی که باهاش کار کردن، رزولوشن QVGA خیلی تو ذوق میزنه!؟
Last edited by P A R S A; 22-10-2010 at 14:19.
نوشته شده توسط CHEGUEVARA. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]psp که کلا فک کنم شوخی بود آخه اول اینترنت بعد بازی و سرگرمی مهمه واسمنوشته شده توسط senaps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آیپادم نا جور خوشم نمیاد! چند روز پیش تستی نمودم! اما به نظر آندرویید آیندش از iOS بهتره، تازشم طرف بهم گفت هر وقت می خواد برنامه بزنه می بره نمایندگی!! اینجا شو خدایی موندم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)