اين چه حرفيه - تقريبا ايده از شما بودنوشته شده توسط :Real Madrid C.F
بابا شما آقایی من کی باشم...خیلی خوب کاری کردی واقعا نیاز بود...کلوپ داره تخصصی میشه و با این حرکتای شما جوونا ما به آینده امید وار میشیم. حالا نگفتی تشکر واسه چی!؟
اين چه حرفيه - تقريبا ايده از شما بودنوشته شده توسط :Real Madrid C.F
بابا شما آقایی من کی باشم...خیلی خوب کاری کردی واقعا نیاز بود...کلوپ داره تخصصی میشه و با این حرکتای شما جوونا ما به آینده امید وار میشیم. حالا نگفتی تشکر واسه چی!؟
Last edited by PersiAndroid; 31-05-2011 at 22:06.
موتورولا قرار نيست نسخه gsm براي گوشي droid x بده بيرون؟
يا گوشي هايي كه 4g هستن نسخه ي gsm براشون ساخته ميشه؟
مثل samsung epic 4g يا htc evo 4g - max 4g
در مورد گوشي هاي جديد موتو از سري droid يكم توضيح بديد
Last edited by PersiAndroid; 20-10-2010 at 11:13.
یه چی بگم بخندیم
من میخوام دیماه بعد از امتحانا گوشی بخرمتا اونموقع هر گوشی هر مشکلی داشته باشه رفع میشه
از پیشنهاداتون ممنونم
من زیاد از گوشیایه جدیده موتورولا خبر ندارم ولی میدونم نسخه ی GSM واسه ی هیچکدوم از این 4G ها نمیاد...
سلام
منتظر همچین جایی بودم
آقا من یه ویندوز موبایل تازه خریدم فعلا فولم
اما می خوام یه گلکسی تب هم بخرم
می خواستم ببینم اول قیمتش چنده، اصلا ایران اومده یا نه؟ مایکروتل آورده؟ چون می خوام گارانتی دارشو بگیرم
در ضمن یه سوال دیگه، اونجور که فهمیدم آندرویید هم واسه ما تحریمه، میشه بپرسم برای استفاده از اینترنت و اینا مشکلی داره یا اگه با گارانتی مایکروتل باشه همش حله؟
اندو مارکتش برا ما تحریمه که چیز و پی ان میتونی حلش کنی.....در ضمن یه سوال دیگه، اونجور که فهمیدم آندرویید هم واسه ما تحریمه، میشه بپرسم برای استفاده از اینترنت و اینا مشکلی داره یا اگه با گارانتی مایکروتل باشه همش حله؟
درضمن،تو قسمت برنامه ها، من یه برنامه ی بارکد معرفی کردم که کارش اینه که بدون مشکل برنامه های مارکت رو میگیره....!!!(مزیتش اینه که برنامه های پولی رو هم رایگان میگیره، مشکلش هم اینه که باید دستی جست و جو کنی و بارکد کار نمیده توش!!)
قسمت بعدی اینکه گارانتی چه دخلی داره به اینترنت؟!!!
پس راه های دور زدن این چیزا پیدا شدهنوشته شده توسط senaps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی رو هم به خاطر ساپورت فارسی می خوام (برای همین گوشی خودم نمایندگی فارسی زد دمش گرم، اگه خودم می زدم مجبور بودم عربی بزنم، شنیدم گلکسی اس هم که مایکروتل میده کاملا فارسی رو بدون مشکل ساپورت می کنه)
حالا به نظر شما ارزش داره گلکسی تب؟ قیمتش رو خبر ندارین؟
راستش من از تبلت جماعت خوشم نمیاد....قیمت رو هم دقیقا نمیدونم چی هستش.....حالا به نظر شما ارزش داره گلکسی تب؟ قیمتش رو خبر ندارین؟
ولی به نظرم بتونه بکار بیاد....
galaxy tab هنوز نیومده...
ایشالا به زودی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)