سلام
من wildfire تازه خریدم فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه ؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام
من wildfire تازه خریدم فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه ؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام
شرمنده که چنین تاپیکی زدم نمیدونستم تو کدوم قسمت این سوال رو بپرسم
آیا برنامه HTC Pc Suite یا Android PC SITE داریم ؟
دوستان اگه چنین برنامه داریم دوستان لطف کنن لینکشو باسه دانبود بزارن
یا حق
تو کلوپ خود این گوشی بپرسید،سریع تر راهنمایی میشین!!! تا اخرین اپدیتی که من دارم( دو سه هفته ی پیش!!) نه نداره....
البته برا ارسال اس ام اس برنامه هست که تو بخش برنامه های اندرویدی میتونید دریافت کنید....
در مورد مرورگر هم نمیدونم!
فعلا رامی که فارسی رو کامل ساپورت کنه برای این گوشی نیومده ولی ممکنه بیاد...من بیشتر تحقیق میکنم اگه اومده بود میگم...برای دریافت و ارسال SMS فارسی میتونین از برنامه ی Mirsal استفاده کنین ولی بقیه ی امکانات فارسی هنوز راه حلی ندارننوشته شده توسط Notorious098 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بهتر بود تو قسمت مشکل با گوشی های آندرویدی این سوال رو میکردی و تاپیک اسپم نمیزدی... ولی مشکلی نیست بله HTC Sync داریم و PC Suit شما اگه روی گوشیتون Sense UI هستش از HTC Sync استفاده کنین لینک رو الان میزارم...
خیلی ممنوننوشته شده توسط Real Madrid C.F [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو قسمت مشکلات آندرویدی زدم ولی کسی جوابمو نداد
راستی چه جوری Wildfire رو فارسی کنم و چه جوری برنامه تو این گوشی میشه نصب کرد ؟
در ضمن گوشیم روت نشده است وکلا گیج شدم و نمیدونم file manager کجاست ؟
سلام به همه
من یه به تازگی یه گوشی Wildfire خریدم نمیدونم توش چه جوری برنامه و بازی و ... بریزم ؟
درضمن گوشیم آکه و هیچ برنامه ای روش نصب نیست و روت و ... هم نشده !!!
لطفا دوستان منو راهنمایی کنم که از کجا شروع کنم
یا حق
مبارک باشه....من یه به تازگی یه گوشی Wildfire خریدم نمیدونم توش چه جوری برنامه و بازی و ... بریزم ؟
اموزش نصب برنامه و ازی با چند کلیک هست!!!(برنامش رو اپلود کردم با لینک مستقیمه، حجمش هم یکی دو مگ بیشتر نیست!!! بعد از نصب و ریست سیستم،گوشی رو وصل میکنی،تیک نصب برنامه های ناشناخته رو هم میزنی و برنامه رو از طریق سیستم نصب میکنی.....
اک بودن به معنای روت بودن یا نبودن نیست!! هرچند گوشی تو جعبش روت نیست!!! ولی برخی فروشنده ها روت شده میدن دست مشتری....درضمن گوشیم آکه و هیچ برنامه ای روش نصب نیست و روت و ... هم نشده !!!
نوشته شده توسط senaps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میثم مگه واسه نصب نرم افزار نمیشه فایل Apk رو داخل مموری کپی کرد بعد تو گوشی روش کلیک کنیم تا نصب شه؟؟اینی که تو میگی با HTC Sync هستش یا PC Suite ؟؟
با pc !!!! خیلی راحت برنامه رو توی سیستم روش دبل کلیک میکنی و برنامه نصب میشه!! تو تاپیک اموزش نصب برنامه گفتم روشش رو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)