ویدیو آموزشی برای بوت استرپ میشناسم. ولی به زبان انگلیسی هست به کارتون میاد؟نوشته شده توسط ghomeishi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیو آموزشی برای بوت استرپ میشناسم. ولی به زبان انگلیسی هست به کارتون میاد؟نوشته شده توسط ghomeishi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو animate تعریفش کنم؟نوشته شده توسط amir deja vu [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من برا پایان نامه کارشناسی یسری ترجمه انجام دادم از سایت های مختلفم گرفتم. چون برا اولین بار این کار رو انجام می دادم نمی دونستم باید به مقاله ها توجه کنم که اسم نویسنده و سال انتشار داشته باشه! الان نمی دونم این نوشته ای که استفاده کردم مقاله است یا نه؟
آدرس سایت رو پایین می نویسم هر که می دونه راهنمایی کنه که نویسنده و سال انتشارش رو پیدا کنم؟
با تشکر از همه
- - - Updated - - -
سلام
من برا پایان نامه کارشناسی یسری ترجمه انجام دادم از سایت های مختلفم گرفتم. چون برا اولین بار این کار رو انجام می دادم نمی دونستم باید به مقاله ها توجه کنم که اسم نویسنده و سال انتشار داشته باشه! الان نمی دونم این نوشته ای که استفاده کردم مقاله است یا نه؟
آدرس سایت رو پایین می نویسم هر که می دونه راهنمایی کنه که نویسنده و سال انتشارش رو پیدا کنم؟
با تشکر از همه
خیر این آموزش است مقاله نیستنوشته شده توسط سنجابک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش گفته tutorial
تو نسخه پی دی اف همون آموزشی که گذاشتید نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط سنجابک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از راهنمایتون ممنون این قدر سردرگم بودم توجه نکردم.
آموزش کسب و کار اینترنتی به روش بسیار قدرتمند RTL24
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض ادب و احترام،
بنده میخوام قالب این سایت رو دریافت کنم، ولی نمیتونم، خیلی قشنگ برنامه نویسی شده:
نرم افزار یا راهکاری خاصی دارید که بهم معرفی کنید.
سپاس فراوان
سلام
من یه سایت با قالب رایگان از اپن کارت تهیه کردم و میخوام یه سری تغییرات تو نمای ظاهریش بدم ایا امکانش هست ؟
با سلام
دنبال منویی هستم تقریبا خاص.
شبیه به منوی سمت چپ این سایت
که فیسبوک و توییتر و پینترست و گوگل پلاس هست ولی نمی خوام عکس باشه، متن بهتره ولی عکس هم مشکلی ندارم ولی نمی خوام همین گزینه ها باشه، دست خودم می خوام باشن. عکس یا متن باشه و با بردن ماوس روی اون، کشیده بشه و مثلا چند کلمه نمایش داده بشه. بعد هم با بالا پایین رفتن صفحه، یه کمی سر بخوره ولی دوباره برگرده بیاد وسط صفحه.
این منوی تولتیپ
هم خیلی خوبه و شبیه به این، ولی منوی اصلی جمع نمی شه.
مشکل مالی هم ندارم. با تشکر.
Last edited by manuch; 05-07-2016 at 17:14.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)