چجوری میتونم یه قالب خوب و ساده طراحی کنم برای وبلاگ رز بلاگ
Sent from my LG-D802
چجوری میتونم یه قالب خوب و ساده طراحی کنم برای وبلاگ رز بلاگ
Sent from my LG-D802
از یه عکی هدر با ادرس سایت با اندازه ی 1200 در 400 توی PHOTOSHOP شروع کن یه چیزی مثه
بعد اگه هدر خودتو بذاری وسط صفحه...یه قالب درست حسابی با کد های css و html مینویسی براش...
سلام
برای ساخت سایت فروش ( انواع وسیله ها اعم از پوشاک برقی گازی پلاستیکی و ...) چقدر هزینه می خواد ؟
(اگر میشه راجع به نماد الکترونیک و درگاه بانکی و هاست هم توضیح بدین چی هست ؟؟
آیا ثبت شرکتی باید باشه برای قانونی بودن سایت ؟
کلا میشه به طور کلی راهنماییم کنید
چون هیچ کس رو ندارم ازش بپرسم تنها منبع رو بچه های اینجا می دونم
مرسی
سلام
چیزایی که من می دونم وبرای سایت قروش گاهی خودم رفتم رو میگم (بانک ملت)
اول باید داخل سایت بانک ثبت نام کنید بعد برید شعبه که انتخاب می کنبد اونجا نگاه می کنن چک برگشتی نداشته باشید حساب هم باید کارکرد داشته باشه.
بعد چند روز در گاه اماده میشه.
برای نماد هم همه این کارا رو که کردید تازه میره ثبت نام می کنید به شما بعد از تشخیص و..... یه نماد میدن که موقته و سالانه یه مبلقی می پردازید.
دوست داشتی میتونید پیش ما هم بیاید راهنمایی های بیشتر و تخصصی تر رو دوستان به شما میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش حال میشیم ببینیم شما رو
سلام
من خیلی فوری به اطلاعاتی راجب طراحی وب سرویس وامنیتش وحملاتی که می تونه بهش صورت بگیره نیاز دارم.
در کل هر چیزی که به وب سرویس مربوط میشه.
راهنمایی کنید که چکار کنم.
ممنون
سلام
بخاطر مطالب جالبت ممنون.
یه سوال دارم:می دونی فرق وب سرویس با وب سایت چیه؟
سلام من هم طراحی وب کار می کنم تقریبا کار کردن htmlوcss یاد گرفتم ولی هنوز نمی تونم مستقل یه سایت را طراحی کنم احساس می کنم هنوز فوت کوزه گری رو بلد نیستم به نظرتون چی کار کنم تا حرفه ای بشم ممنون میشم کمک کنید
وب سرویس یعنی ابزاری که برای نمایش یا پردازش یک سایت به کار میره و اصلا دو موضوع کاملاً جدا هستند و شاید تنها شباهت این دو تا فقط داشتن کلمه مشترک وب هستنوشته شده توسط سنجابک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Xperia Z2
طراحی و پیاده سازی سایت دو امر متفاوت هستندنوشته شده توسط النا بخشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما بعد از طراحی باید اون رو پیاده سازی کنید
برای اینکار نیاز به هاست و دومین خواهید داشت
آموزش های مرتبط با این موضوع تو تاپیک های مختلف هست
Sent from my Xperia Z2
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)