تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 57 اولاول ... 40464748495051525354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 568

نام تاپيک: آموزش طراحي صفحات وب در اينجا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خیلی ممنون حالا اگه خواستم یه تبلیغ دیگه بزارم باید کجا ی این قالب کد بزارم
    میخام زیر همون قرار بگیره

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خیلی ممنون حالا اگه خواستم یه تبلیغ دیگه بزارم باید کجا ی این قالب کد بزارم
    میخام زیر همون قرار بگیره
    در قالب شما 3 دیو با id="post"
    وجود داره. سرچ کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولین تگ دیو مثله بالا اومد زیرش همچین نوشته ای هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدتون رو زیر این کد قرار بدید.

موفق باشید

3. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    دانشگاه ما دانلود فایل صوتی و تصویری را از wifi محدود کرده چه جوری میشه از این محدودیت گذشت؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

سوالتون رو جای مناسبی نپرسیدید. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید تا بهتر راهنمایی تون کنند که کجا سوال بپرسید.

در ظمن فکر نمی کنم روشی برای دور زدن این محدودیت باشه.

6. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من میخواستم از یه اسلایدر رایگان برای سایتم استفاده کنم منتها بیشترشون کار باهاشون وقت زیادی میخواد من میخواستم برای category هام اسلایدر رو تنظیم کنم تا مشکل عوض کردن مداوم که وقت گیر هست رو نداشته باشم اگر به صورت ساده باشه بدم نمیام برای هر پست باشه نه برای هر category حالا از یه اسلایدر استفاده میکنم که به نظرم اصلا خوب نیست
    آدرس سایتم اینه بدنساز.com به صورت فارسی بنویسید
    منتظر راهنمایی شما اساتید هستم
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

از سایت htmldrive.net استفاده کنید. اسلایدر های آماده خوب + آموزش نصب روی قالب سایت داره.

موفق باشید.

9. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از سایت htmldrive.net استفاده کنید. اسلایدر های آماده خوب + آموزش نصب روی قالب سایت داره.

موفق باشید.
    خیلی ممنون من چند روزه دارم تلاش میکنم ولی نتونستم از این سایت استفاده کنم چرا که اینها جی کویری هستند و وب سایت من هم از وردپرس استفاده میکنه که طریقه تزریق اونها به وردپرس رو بلد نیستم و سرچ که میکنم مطالبش سخته و نمیتونم یاد بگیرم الان تو سایت خودم یه پلاگین آماده از خود وردپرس نصب کردم منتها مشکلم اینه که این اسلایدر میاد و روی نوار بالایی سایت که ( این نوار شامل خانه تماس و جستجو هست ) رو می گیره به خصوص تو اینترنت اکسپلورر مشهود تره چطوری میتونم کمی فاصله بندازم تا اون نوار بالایی روی اسلایدر نیفته هر چند که باز اسلایدری که پیدا کردم اون چیزی نبود که تو ذهنم بود
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خیلی ممنون من چند روزه دارم تلاش میکنم ولی نتونستم از این سایت استفاده کنم چرا که اینها جی کویری هستند و وب سایت من هم از وردپرس استفاده میکنه که طریقه تزریق اونها به وردپرس رو بلد نیستم و سرچ که میکنم مطالبش سخته و نمیتونم یاد بگیرم الان تو سایت خودم یه پلاگین آماده از خود وردپرس نصب کردم منتها مشکلم اینه که این اسلایدر میاد و روی نوار بالایی سایت که ( این نوار شامل خانه تماس و جستجو هست ) رو می گیره به خصوص تو اینترنت اکسپلورر مشهود تره چطوری میتونم کمی فاصله بندازم تا اون نوار بالایی روی اسلایدر نیفته هر چند که باز اسلایدری که پیدا کردم اون چیزی نبود که تو ذهنم بود
    ممنونم
    ببین دوست من کاری نداره که !
    شما بلدی قالب وردپرس رو ویرایش کنی ؟

ابتدا فایل جیکوئری رو تو هد ( header.php ) آدرس دهی کن. سایر آدرس ها رو هم همون جا قرار بده ( پلاگین های جیکوئری و استایل های اسلایدر ). بعد کد مورد لازم رو در main.php یا هر جای دیگه که مد نظر داری قرار بده.

در مورد مشکل اسلایدر شما، خودتون کد اسلایدر رو قرار دادید در قالب یا از پلاگین استفاده کردید ؟

12. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببین دوست من کاری نداره که !
    شما بلدی قالب وردپرس رو ویرایش کنی ؟

ابتدا فایل جیکوئری رو تو هد ( header.php ) آدرس دهی کن. سایر آدرس ها رو هم همون جا قرار بده ( پلاگین های جیکوئری و استایل های اسلایدر ). بعد کد مورد لازم رو در main.php یا هر جای دیگه که مد نظر داری قرار بده.

در مورد مشکل اسلایدر شما، خودتون کد اسلایدر رو قرار دادید در قالب یا از پلاگین استفاده کردید ؟
    اون قسمت بولد رو زیاد وارد نیستم و دقیقا نمی فهمم که چیکار کنم همون فایل هدر و اینها رو تو سی پنل باز کردم ولی جی کویری ها که به صورت فایل زیپ هستند رو بلد نیستم
    در مورد اسلایدر من اول از منوی افزونه ها در داخل وردپرس اون رو نصب کردم و بعدش یه خط کد داشت که اون رو کپی کردم و از طریق سی پنل تو فایل هدر ( در داخل پوشه them ) ریختم

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اون قسمت بولد رو زیاد وارد نیستم و دقیقا نمی فهمم که چیکار کنم همون فایل هدر و اینها رو تو سی پنل باز کردم ولی جی کویری ها که به صورت فایل زیپ هستند رو بلد نیستم
    در مورد اسلایدر من اول از منوی افزونه ها در داخل وردپرس اون رو نصب کردم و بعدش یه خط کد داشت که اون رو کپی کردم و از طریق سی پنل تو فایل هدر ( در داخل پوشه them ) ریختم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •