خیلی ممنون حالا اگه خواستم یه تبلیغ دیگه بزارم باید کجا ی این قالب کد بزارمنوشته شده توسط Thor God [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام زیر همون قرار بگیره
خیلی ممنون حالا اگه خواستم یه تبلیغ دیگه بزارم باید کجا ی این قالب کد بزارمنوشته شده توسط Thor God [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام زیر همون قرار بگیره
در قالب شما 3 دیو با id="post"نوشته شده توسط ebrahimyaghoobi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجود داره. سرچ کنید :
اولین تگ دیو مثله بالا اومد زیرش همچین نوشته ای هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدتون رو زیر این کد قرار بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام
دانشگاه ما دانلود فایل صوتی و تصویری را از wifi محدود کرده چه جوری میشه از این محدودیت گذشت؟
سوالتون رو جای مناسبی نپرسیدید. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید تا بهتر راهنمایی تون کنند که کجا سوال بپرسید.
در ظمن فکر نمی کنم روشی برای دور زدن این محدودیت باشه.
سلام
من میخواستم از یه اسلایدر رایگان برای سایتم استفاده کنم منتها بیشترشون کار باهاشون وقت زیادی میخواد من میخواستم برای category هام اسلایدر رو تنظیم کنم تا مشکل عوض کردن مداوم که وقت گیر هست رو نداشته باشم اگر به صورت ساده باشه بدم نمیام برای هر پست باشه نه برای هر category حالا از یه اسلایدر استفاده میکنم که به نظرم اصلا خوب نیست
آدرس سایتم اینه بدنساز.com به صورت فارسی بنویسید
منتظر راهنمایی شما اساتید هستم
متشکرم
از سایت htmldrive.net استفاده کنید. اسلایدر های آماده خوب + آموزش نصب روی قالب سایت داره.
موفق باشید.
خیلی ممنون من چند روزه دارم تلاش میکنم ولی نتونستم از این سایت استفاده کنم چرا که اینها جی کویری هستند و وب سایت من هم از وردپرس استفاده میکنه که طریقه تزریق اونها به وردپرس رو بلد نیستم و سرچ که میکنم مطالبش سخته و نمیتونم یاد بگیرم الان تو سایت خودم یه پلاگین آماده از خود وردپرس نصب کردم منتها مشکلم اینه که این اسلایدر میاد و روی نوار بالایی سایت که ( این نوار شامل خانه تماس و جستجو هست ) رو می گیره به خصوص تو اینترنت اکسپلورر مشهود تره چطوری میتونم کمی فاصله بندازم تا اون نوار بالایی روی اسلایدر نیفته هر چند که باز اسلایدری که پیدا کردم اون چیزی نبود که تو ذهنم بودنوشته شده توسط Thor God [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
ببین دوست من کاری نداره که !نوشته شده توسط 14708 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بلدی قالب وردپرس رو ویرایش کنی ؟
ابتدا فایل جیکوئری رو تو هد ( header.php ) آدرس دهی کن. سایر آدرس ها رو هم همون جا قرار بده ( پلاگین های جیکوئری و استایل های اسلایدر ). بعد کد مورد لازم رو در main.php یا هر جای دیگه که مد نظر داری قرار بده.
در مورد مشکل اسلایدر شما، خودتون کد اسلایدر رو قرار دادید در قالب یا از پلاگین استفاده کردید ؟
اون قسمت بولد رو زیاد وارد نیستم و دقیقا نمی فهمم که چیکار کنم همون فایل هدر و اینها رو تو سی پنل باز کردم ولی جی کویری ها که به صورت فایل زیپ هستند رو بلد نیستمنوشته شده توسط Thor God [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسلایدر من اول از منوی افزونه ها در داخل وردپرس اون رو نصب کردم و بعدش یه خط کد داشت که اون رو کپی کردم و از طریق سی پنل تو فایل هدر ( در داخل پوشه them ) ریختم
نوشته شده توسط 14708 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)