توی فایل style اون قسمتی که منو تعریف کردید ... این دوتا رو اضافه کنیدنوشته شده توسط pcsoft [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Float :left
display: block
توی فایل style اون قسمتی که منو تعریف کردید ... این دوتا رو اضافه کنیدنوشته شده توسط pcsoft [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Float :left
display: block
Last edited by Vahid67; 17-01-2010 at 23:48.
آقا من میخوام با Jscript یه فایل XML بسازم، فایل روی دستگاه کاربر یا حداقل اطلاعاتی رو به یه فایل XML اضافه کنم چطوری میشه این کار رو کرد؟ مرسی.
ایییی بااااابااااا ببخشید اشتباه اینجا پست دادم .... لعنت به این opera tabs
ببخشید
پست خذف شد .
Last edited by Mr. President; 23-03-2010 at 18:09.
سلام نیما
من که هنوز نخمندمش ولی فکر کنم خیلی جامع باشه ازت ممنونم
فعلا
سلام
من کد ایجاد صفحات برای بلاگفا رو می خواستم ، یعنی پایین وبلاگ تعداد صفحات رو نشون بده ممنون میشم اگه بذارید
سلام.
من تازه کار طراحی شروع کردم. لطفا یه صفحه ی ساده وب رو معرفی کنید تا برای شروع از اون استفائه کنم.
ممنون.
سلام دوستان
من با نرم افزار Sothink DHTML Menu 9 برای سایتم منو ساختم ولی وقتی می برمش تو فرانت پبج باید encoding رو تنظیم کنم تو arabic تا بتونم فونتشو بخونم. (تنظیمات مربوط به encoding نرم افزار Sothink تغییر دادم ولی فرقی نکرد)
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
چطور مي توان يك كنترل يا هر چيزه ديگه اي رو دقيقاً در يك مكان مشخص از صفحه قرار داد منظورم يه چيزي مثله ست كردن x,y در برنامه نويسي ؟
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ؛
یه سوال از خدمتتون داشتم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائین البته به صورت مبتدیانه !
من با نرم افزار Coffe Cup Web Form Builder یک فرم طراحی کردم ، ولی روش راست چین کردن فیلدهای اون ( قسمت های input ) رو بلد نیستم :
فایل XML :
صفحه نمایش فرم یا فایل html :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام فایل های فرم در یک فایل زیپ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر فروانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه سایت با front page طراحی کردم حالا می خام توی یه فضای رایگان امتحانش کنم
باید چکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)