دوست عزیز با توجه به اینکه من قبلا تو کار لوازم خونگی بودم دارم نظرمو میگم , البته نظر شخصیمه :
اسنوا صوتی تصویریش زیاد به نظر من جالب نیست ولی توی سایر موارد مثلا یخچال , ساید , اجاق گاز ( مخصوصا مدل اورانوس ) عالی بودش .
دوست عزیز با توجه به اینکه من قبلا تو کار لوازم خونگی بودم دارم نظرمو میگم , البته نظر شخصیمه :
اسنوا صوتی تصویریش زیاد به نظر من جالب نیست ولی توی سایر موارد مثلا یخچال , ساید , اجاق گاز ( مخصوصا مدل اورانوس ) عالی بودش .
در صوتی و تصویری افتضاحه و سایر وسایل را خبر ندارم.
کاملا موافقم
والا تو صوتی و تصویر هم بد یست
مثلا ما یه تلوزیون 29 اینچ اسنوا داریم که داریم می فروشیم
پنل و لامپ تصویرش از پاناسونیک هست
من tv اسنوا داشتم خوب بود.راضی بودم.پنلش ماله پاناسونیک بود اون اولا. کارخونشم نرسیده به اصفهان (شاهین شهر) هست.
در مورد یخچال وفریزر هاش هم من میدونم که یکی از بهترین و خوشنام ترین برند های بازار لوازم خانگی است البته در مقایسه با قیمت از سایر برند ها مناسب تر است.
یک تلوزیون 29 اینچ اسنوا که در سال 86 خریداری شده و 3 سال کارکرده می باشد (صفحه تخت و تله تکست دار) به قیمت 120 هزار تومان فروخته می شود
خذف کردم
Last edited by legend.seeker; 11-09-2011 at 17:20.
اسنوا تو لوازم خانگی مثل یخچال و لباسشویی و اجاق گاز تو ایران اوله و کاملا با محصولات خارجی رقابت می کنه. چون در واقع مونتاژ لوازم ال جی و سامسونگ است با قیمت کمتر.
اگه کسی توانایی مالی خرید یخچال و لباسشوی خارجی نداره می تونه با مبلغ کمتر و کیفیت برابر اسنوا بخره.
با این حال تو صوتی تصویری چندان خوب نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)