خب مراحل و برنامه مورد نیاز رو ممنون میشم بهم بگید
من اصلا اطلاعاتی در این زمینه ندااااارم
خب مراحل و برنامه مورد نیاز رو ممنون میشم بهم بگید
من اصلا اطلاعاتی در این زمینه ندااااارم
این دستگاه آیپاد که دارم روش کلی بازی داره! می خوام برنامه ای که هادی جان معرفی کرد (ifun box)
بتونم با اون برنامه بازی و آهنگ و .... بریزم
فقط همین
+
برنامه ایرادی که داره اینه که mu computer و install app نمیاد که بشه بازی روی دستگاه ریخت
شما اول ببینید توی منو آیکونی به اسم Cydia دارید یا نه ...اگه دارید جیلبریک هست اگه نه که نیست ... اینجور که شما میگید پر بازیه احتمالا قبلا جیلبریک شده ...
بعد چک کنید Appsync دارید یا خیر ...
چرا از ifun box استفاده میکنید خب !!!
خود اپل یه برنامه ارائه داده به اسم iTunes که همه کار هارو از طریق اون انجام بدید ( پیشنهاد منه البته ) فقط برای نصب برنامه های deb از ifun box استفاده کنید ( deb یک نوع فرمت برنامه هست ) .
سَلام , چون من با این برنامه مشکلی نداشتـــم , و راحـت برا دوستام بازی و برنامه نصـب میکردم ..
ولی دستگـاه پریسـا خانـم مشکل بالا اومدن داشـت که من وقـت زیادی نداشتـم روش های دیگـه براش توضیح بـدم .!
-=-=-=-=-
با برنامه Installous هـم میشــه اینکـارو کرد ولی باید اول ببینــه Cydia تو منـو داره یا نـــه .. ؟
موفق باشید!
ببینید , اینستالوس هم نمیتونه جای iTunes ىو بگیره چون اگه ریستور کنید همش میپره ولی اگه با iTunes برنامه نصب کنید توی Library میمونه و به طور خودکار Sync میکنه !
سلام
من بازی glory of sparta فایل ipaش رو از یکی گرفتم که اون از آیتونس دی ال کرده آخه هر چی گشتم توی نت نبود حالا که نصبش می کنم می ره تو بازی و بلافاصله می یپره بیرون اگر کسی لینک سالم سراغ داره بده با تشکر.
یادم رفت بگم من داشتمش ولی سیواش هی میپرید عصبی شدم پاکش کردم و لی غافل از اینکه توی نت نیستش.
Last edited by noobugamer; 10-07-2012 at 02:59.
سلام
برنامه طلا یاب یا فلز یاب میخوام شنیدم برای ایفون موجود هست که از 1 متر تا 5 متر زیر زمین رو نشون میده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)