خیلی ممنون با تشکر از شما
خیلی ممنون با تشکر از شما
از گزارش کارها چگونه استفاده کنم؟
چه جوری از مطالب استفاده کنم؟
قابله شمارو نداره داداشخیلی ممنون با تشکر از شما
خوب دانلودش که کردی استفادش میکنی دیگه؟! حالا همونی که هست رو تحویل میدی(به جز صفحه اول) یا رونویسی میکنی ازش بعدشم تغییرش میدی.از گزارش کارها چگونه استفاده کنم؟
اگه مشکلی هست بگو داداش!
گزارش كار ازمايش شيمي معدني روميخوام اين آزمايشها ( سديم تيوسولفات - تهيه ي يديك اسيد از يد - تهيه كلريد مس از كاهش كلريدمس - تترا يد قلع - تهيه دي اكسيد سرب - زرد و نارنجي كروم ) لطططططططططططططططططططططططف ا
راستي گزارش كار شيمي الي2 برا اي ازمايش ها هم مي خوام (دي آزوئي شدن - سنتز آديپيك اسيد - سنتز استانليد - ايستلاسيون - روش شناسايي آلدئيد و كتون ها ) لطططططططططططططططططططططططط ططططفا
+++++++
ویرایش :
لطفآ قوانین p30world رو رعایت بفرمایید و از نوشتن و ارسال آدرس ایمیل خودداری بفرمایید . هر درخواستی دارید ، در محل مناسب با ارسال پست از بقیه دوستان بپرسید . باتشکر .
مدیریت
به انجمن شیمی تالار موضوعات علمی هم سربزنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از از گزارش کارهایی که خواستید تو تاپیک هست یه چند تا هم دارم ولی تو تاپیک نذاشتم هنوز که تا چند روز آینده سعی می کنم که بذارم واستون:گزارش كار ازمايش شيمي معدني روميخوام اين آزمايشها ( سديم تيوسولفات - تهيه ي يديك اسيد از يد - تهيه كلريد مس از كاهش كلريدمس - تترا يد قلع - تهيه دي اكسيد سرب - زرد و نارنجي كروم ) لطططططططططططططططططططططططف ا
راستي گزارش كار شيمي الي2 برا اي ازمايش ها هم مي خوام (دي آزوئي شدن - سنتز آديپيك اسيد - سنتز استانليد - ايستلاسيون - روش شناسايي آلدئيد و كتون ها ) لطططططططططططططططططططططططط ططططفا
چي شد اين گزارش كارها بد جور لازمه ه ه ه ه ه ه لطفا يه كاريش كن
شرمنده خودم درگیر امتحانام نمیرسم فعلا، ایشاا.. تا آخر هفته اون چند تایی که دارم میذارم واست.نوشته شده توسط hamed221 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زرد و نارنجي كروم - شیمی معدنی 1
زاج کروم و نمک مضاعف و نمک کمپلکس مس - شیمی معدنی 1
---------- Post added at 07:31 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------
تهیه متا پر یدات پتاسیم - شیمی معدنی 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)