PPPoE, WAN, ADSL, MAC Address, صبانت
MAC Address آدرسی 10 رقمی و اختصاصیه که هر دستگاه مرتبط با شبکه که در جهان تولید میشه یکی از این آدرس های اختصاصی رو از سازمان جهانی IEEEE دریافت میکنه...
از هر کجا که به اکانتتون وصل میشید (PPPoE Connection) ، همونجا MAC Address ـش ذخیره میشه... (فقط اکانت روزانه که یوزر و پسوردش شخصیه نه اکانت شبانه صبانت)...
اگه از توی کامپیوترتون با PPPoE وصل میشید در نتیجه MAC Address کارت شبکه ـتون ثبت میشه...
اگه از توی مودمتون وصل میشید، MAC Address مودمتون ثبت میشه...
اگرم مثل من یه Router دارید که به مودم وصله و از توی Router به PPPoE وصل میشید و شبا قطعش میکنید و از توی کامپیوترتون به اکانت شبانه صبانت با کانکشن PPPoE وصل میشید بهترین کار اینه که به داخل Router یا مودمتون رفته و دنبال چیزی به اسم MAC Address بگردید
که قابل ویرایش کردنه (نه توی Status دستگاه)... (همچنین اگه بعضی وقتا با مودم و بعضی وقتا با کامپیوتر به PPPoE با اکانت روزانه وصل میشید و برای جلوگیری از اینکه هر یک از این دو نتونن وصل بشن)...
در کنار چنین بخشی در اکثر دستگاه ها، دکمه ای هست به اسم Copy your PC's MAC Address یا یه چیزی تو همین مایه ها و اگه روش بزنید، MAC Address کارت شبکه ـتون رو کپی میکنه اونجا... اگرم نبود، داخل ویندوز به Start > Run رفته و بنویسید CMD و اینتر رو بزنید... در Command Prompt که باز میشه بنویسید
ipconfig -all و اینتر رو بزنید... یه سری از مشخصات و اطلاعات شبکه ـتون ردیف میشه که توش دنبال کارت شبکه ـتون بگردید و در زیرش جلوی Physical Address میتونید MAC Address کارت شبکه ـتون رو ببینید... (همونطور که توی عکس زیر میبینید... البته این مال من نیست و غیرواقعیه

)
و باید این مقدار 10 رقمی رو به علاوه " : " های بینشون کپی کنید به اون بخش MAC Address دستگاه Router یا Modem/Router ـتون و Save کنید تا از این پس دستگاهتون برای اتصال به PPPoE از این MAC Address استفاده کنه... این کار MAC Address دستگاهتون رو عوض نمیکنه (و نمیتونه عوض کنه) بلکه فقط عین یه ماسک هستش که دستگاهتون از MAC Address دیگه ای غیر از مال خودش استفاده میکنه... همه دستگاه ها هم چنین تنظیمی دارن (برای همین منظور) چون بسیاری از شبکه های اینترنتی دنیا چنین سیستم ثبت MAC Address ـی دارن...
با این کارهایی که گفتم، Modem و یا Router ـتون از نظر سرور صبانت، تفاوتی با کارت شبکه داخل کامپیوترتون نداره... و عین من هر وقت خواستید شب ها دانلود کنید، میرید دستگاه رو Disconnect میکنید و از داخل سیستم عاملتون (ویندوز و غیره) به اکانت شبانه وصل میشید و از امکان زمانبندی اتصال توی ویندوز بهره میبرید و دوباره صبح، دستگاهتون رو به PPPoE وصل میکنید و به خاطر یکی بودن MAC Address کارت شبکه کامپیوترتون با MAC Address ظاهری Modem یا Router ـتون، سرور صبانت، در هیچ صورتی اتصالتون رو رد نمیکنه چون MAC Adderss همونه...
برای مثال چیزی که دم دستمه یکی از روترای D-Link ـه که باهاش کار میکنم و صفحه تنظیماتش به شکل زیره که باید به Manual Internet Connection Setup برید و اونجا نزدیک جایی که Username و Password اینترنتتون رو برای اتصال به PPPoE نوشتید، چنین چیزی رو خواهید دید... تقریباً اکثر دستگاهای D-Link همین شکلی هستن و همچنین توی دستگاهای Linksys و سیستم DD-WRT ـم تقریباً به همین صورته... USRobotics یه بخش مخصوص به اسم MAC Address داره... بقیه رو خبر ندارم ولی مطمئناً با یکم گشتن توی صفحات تنظیمات دستگاهتون، میتونید یه فیلد قابل ویرایش به اسم MAC Address پیدا کنید... اینم عکس:
.gif)