دوست عزيز ممنون از ايرادهايي كه ميگيري!
بابا اينجا كه من دارم مدل ميكنم يه دهاته بنابراين قرار نيست همه چيزش شبيه محيط شهري بشه ولي ميشه يه خورده تير چراغو بلندتر كرد. فاصله تيرها هم زياد بود دوستان نظر دادن بردم عقب تر!! بازم از شما ممنونم!
دوست عزيز ممنون از ايرادهايي كه ميگيري!
بابا اينجا كه من دارم مدل ميكنم يه دهاته بنابراين قرار نيست همه چيزش شبيه محيط شهري بشه ولي ميشه يه خورده تير چراغو بلندتر كرد. فاصله تيرها هم زياد بود دوستان نظر دادن بردم عقب تر!! بازم از شما ممنونم!
مصطفي جان ممنون!
كاري كه دارم انجام ميدم يه نمونه ذهنيه و عكسي در كار نيست! در ضمن اين عكسي كه گذاشتم نمونه نهايي نيست و فقط براي نظر سنجيه و ميدونم كه ايرادهاي زيادي داره .
براي ديوارها هم يه فكرايي كردم اگه فرصت كنم يه سري تغييرات كلي بهش ميدم.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
اينم از مدل خروس ما البته بدون تكسچر!
![]()
Last edited by 3dmap; 20-06-2010 at 19:02.
خب اینم از عکس جدید با کمی تغییرات:
![]()
Last edited by 3dmap; 20-06-2010 at 22:33.
این خیلی خوب شده، ولی عزیزم مرغ و خروس که مث آدم و حیوونای گیاهخوار اینجوری زانو نداره، باید مفصلش رو به جلو خم بشه. مث حیوونای گوشتخوار!![]()
سلام
کار روز به روز داره بهتر می شه.
کاراکتر و تراکتوری که گذاشتین خیلی خوبه منتهی به نظرم بهتره یه مقدار فاصله شون از ما بیشتر باشه تا محیط صحنه وسیع تر به نظر برسه.
صحنه شما از اون صحنه هاست که می شه حسابی روی فضای سبزش کار کرد. از درخت های توی خونه ها گرفته تا گل و گیاه و میخک هایی که روی دیوار ها و سطح زمین دیده می شه.
منتظر ادامه کار هستیم
ممنون از شما دوستان عزيز!
كوچه اي كه مدل كردم درازه ولي توي نماي دوربين اينجور به نظر نميرسه. از dept of fild هم استفاده كردم جالب نشد (شايدم من بلد نيستم) راستش نميخوام ته كوچه دقيق پيدا باشه براي اين مشكل راهي هست يا نه؟!...
در مورد skin مدل هم بايد بگم خيلي فوري و بي مطالعه انجام شد. و به زودي اصلاح ميشه! يه خورده هم سايزشون بزرگه.![]()
Last edited by 3dmap; 21-06-2010 at 06:47.
عزیزم واسه اینکه کوچت طولانی تر به نظر بیاد می تونی روی پرسپکتیو دوربین یه تغییراتی بدی....
سلام.
سیستمم داشت رندر می گرفت، برای اینکه کاری انجام داده باشم با اجازه یه مقدار روی کار شما پینت اُور کردم. البته تناسب ها مشکل داره، سایه نداره و ... . فقط در حد چند پیشنهاد.
![]()
Last edited by RezaTayebiJ; 24-06-2010 at 01:22.
با با ایول خیلی جالب شد! ای کاش میشد اینا رو به صورت تری دی در میاوردم . راستشو بخوای تجربه زیادی از گل و گیاه ندارم برای درخت میشه یه کارهایی کرد ولی اون پیچکهای آویزون شده از دیوارها یه خورده کار رو سخت میکنه! دورنمایی هم که گذاشتی خیلی خوبه!
بازم ممنون!![]()
برای درآوردن پیچک ها می تونی از نرم افزار ivy generator استفاده کنی.
این نرم افزار رایگانه و کار باهاش خیلی راحت. خروجی obj می ده (تکسچر برگ و شاخه برگ هم خودش بهت می ده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی پرنده تو آسمون یادت نره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)