سلام ببخشید اگ اجرا نکنیم هم انتی نشناسه ویروسی میشیم ؟!! مثلا انتی نداشته باشیم این فایل هارو فقط از حالت فشرده خارج کنیم تمام عکس ها و.. قفل میشه ؟
سلام ببخشید اگ اجرا نکنیم هم انتی نشناسه ویروسی میشیم ؟!! مثلا انتی نداشته باشیم این فایل هارو فقط از حالت فشرده خارج کنیم تمام عکس ها و.. قفل میشه ؟
نه دوست عزیز . برای جلوگیری از اشتباهات سهوی تمامی پسوند ها از exe به sample تغییر داده شدند که موقع اجرا شما خودتون به exe تغییر بدین
نمونه باجگیر petya برای تست عملکرد
این نمونه zero-day نیست و توسط برخی آنتی ویروس ها توسط دیتابیس شناسایی میشه .
عملکردش با سایر باجگیرها متفاوت هستش . به جای رمزنگاری فایل ها ، در قسمت mbr سیستم عامل دستکاری و سیستم را مجبور به کرش می کند و دو پس از کرش فرآیند رمزنگاری را شروع می کند و در نهایت با جلوگیری از ورود کاربر به سیستم عامل ، از کاربر برای تعمیر فایلهای خود درخواست باج می کند .
در صورتی که قصد تست این نمونه را دارید ، آن را حتما در ماشین مجازی تست کنید . بنده هیچ مسئولیتی را در قبال خرابی های احتمالی ایجاد شده ناشی از خطاهای سهوی و یا عمدی به دلیل تست این مخرب قبول نخواهم کرد
لینک دانلود ( پسورد 123 )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Public Enemy; 26-03-2016 at 17:09.
با سلام
بهترین جایی که برای این مطلب پیدا کردم اینجا بود!
لطفا این فایل رو از نظر امنیتی بررسی کنید:
محتوای مخفی: توضیح در مورد فایل
سلام در سایت ویروس توتال این برنامه رو اپلود کنید و با چندین انتی ویروس مختلف براتون اسکن میکنه و نتیجه رو میگه اگ انتی ویروس های کاسپر و بیت و اوست این فایل رو ویروسی تشخیص دادن و یا اگ تعداد زیادی انتی ویروس این فیل رو ویروس تشخیص دادن به این نتیجه میرسید ک فایل بدافزار میباشدنوشته شده توسط M e H r D a D ";8866469]با سلام
بهترین جایی که برای این مطلب پیدا کردم اینجا بود!
لطفا این فایل رو از نظر امنیتی بررسی کنید:
[CENTER][B][SIZE=3][URL="http://www.4shared.com/rar/GrXNAYh8ba/1027.html
Last edited by pedram_01; 21-04-2018 at 00:13.
سلام دوستان نظرتون چیه دوباره این تاپیک رو فعال کنیم ؟ الان حدود دو ساله هیچ فعالیتی نداره قبل اینکه خدمت سربازی برم اینجا بسیار فعال بود بعد ک برگشتم دیدم این تاپیک کلا غیر فعال و متروکه شده . هرکی دوس داره اعلام امادگی کنه برای شروع چندتا انتی ویروس مختلف هم برای تست بیان میشه استارت زد
بنده اماده ام.هر وقت گذاشتین نمونه ها رو صدام کنین از پیغام خصوصی
سلام
سال 2009 با یوزر کرکس 20 امدم انجمن و بعد بن شدن در سال 2012 با این یوزر فعالیت میکردم
انجمن از سال 2013 به این طرف دیگه اون انجمن پی سی ورد نشد ک نشد و یک جورایی شده بود خونه دوم و دوستای خوبی ک همیشه در تلاش بودیم کنار هم مطالب یاد بگیریم ولی همه رفتند....
ما هم گهگداری یک سر میزنیم و خاطرات زنده میشن و باز لاگ اوت میکنیم
ما به این انجمن بخاطر یادگیری خیلی از مطالبش ،هم به انجمن و هم کاربرانش مدیون هستیم،این انجمن دیگه به سختی بلند میشه و عملا همه تایپیک ها خوابیدند
یادش بخیر سال 2011بود که دکتر هانیبال مرخصی گرفتند و من تنها کاربر فعال انجمن بودم، اینقدر انجمن شلوغ بود که هر رفرشی ک میکردم تایپیک ها بالا میامدند و چقدر برای کومودو سوال میشد و من با علاقه پاسخ میدادم
سه تا تاپیک بودند ک برای من خاطره میشن و جالب بودند، یکی کسپر و دومی کومودو و سومی تست مخرب چه با یوزر کرکس 20 چه با این یوزر
رک بگم بچه های این انجمن از 2005 تا 2014 که فعالیت میکردند از نظر دانشی، یک سروگردن از انجمن مالوارتیپس بالاتر بودند چون تجربی به نتایج میرسیدند
من سال 2016بود فکر کنم برای اینکه بچه های گل بخش خودمون کنار هم باشند داخل تلگرام گروه زدم و همونا در کنار هم شدند باز خانواده جدید بخش انتی ویروس پی سی ورد
چاکر همه بچه های گل پی سی ورد مخصوصا و مخصوصا بچه های بخش خودمون ،کسایی که کنار هم فعالیت میکردیم
تجربم میگه، مباحث انتی ویروس،نه صنعت پول سازیه نه تبلیغ نه گذروندن وقت، بلکه علاقه فرد به مباحث انتی ویروس و ویروس بازیه
با سپاس ... امیر کرکس پیر خسته![]()
به قول بنده خدایی : عشقی به مولا امیر خان.
یاد سال های 2009 تا 2011 به خیر...
تلگرام و اینستاگرام و ... این چیزا که نبود ... میومدیم اینجا چیزی یاد میگرفتیم.
به هر حال باید مطابق با مقتضیات زمان پیش رفت... ما که بر عکس پیش رفتیم... اون آدم عشق کامپیوتر و ویروس و تروجان امروز کارشناس ارشد ادبیات و زبان فارسی هست(( ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا))... کلا بیگانه با این مسائل... حتی آنتی ویروس روی سیستم من نصب نیست دیگه...دیگه اهمیتی نداره برام دنیای دیجیتال...
یاد ایام..
مخلصتم امیر خان.
Last edited by محمـدمهدی; 28-08-2019 at 07:00.
عجب دورانی بود و گذشت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)