الان داشتم با یکی از مسئولین تعمیرات سازگار صحبت میکردم ...میگفت از AM3 بودن CPU نمیتونه باشه !
الان داشتم با یکی از مسئولین تعمیرات سازگار صحبت میکردم ...میگفت از AM3 بودن CPU نمیتونه باشه !
دوست من شما باید گردش هوا تو کیس رو درست کنی و چیپ برد رو خنک کنی . یک عکس از کیست میذاری ؟ پاور سیستمت هم بگو چی هست ؟
ببین موضوع ریست شدن یک چیز دیگه هست که احتمالا قابل حل هست
شما به همراه عکسهایی که دوستمون در پست قبلی خواستن کارهای زیر را هم انجام بدین :
1-یک تست 30 دقیقه ای با prmie95 که یک نرم افزار رایگان و کم حجم هم هست از سیستم بگیرید.اگر هر قسمتی مشکل داشته باشه در این تست ارور میده و دقیقا مشخص میشه که مشکل شما سخت افزاری هست
2-شما سه تا شات از صفحات مموری و پردازنده و SPD از نرم افزار CPU-Z برای من بذار و لطفا عکس ها را هم در لینک زیر که هنوز ف ی ل ت ر نشده قرار بده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین دوست عزیز این سیستم مشکل سیستم شما رو داشت و ریست میکرد چون cpu و گرافیک قوی تری نسبت به مادربورد داشت
اما فرقش با سیستم شما این بود که در حالت عادی و کارهای معمولی ریست نمیشد اما تو بازی های با گرافیک بالا حرارت چیپ پل
شمالی بالا میرفت که من با گذاشتن یه فن سی پی یو پنتیوم 2 که دور گردش خیلی بالایی داره این مشکل رو برطرف کردم
اما بازم به نظر من cpu am3 برای مین شما ساپرتش مشکله
سلام و درود دوباره ...
- MB رو عوض کردم و GA-MA785GT-UD3H سوار کردم ولی هنوز سیستم ریست میشه !!!!
- آخرین گزینه باید پاور باشه !
Last edited by Q.SiN; 10-06-2010 at 11:16.
پاور رو عوض کردم / گرین 480 / منتظرم ببینم چی میشه !
نوشته شده توسط ess_1362 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پاور جدید باز هم ریست شد سیستم !!!!!!
حالا دیگه
شما برید در بایاس و SD RAM FREQUENCY MULTIPLIER را از 2.66 بذارید روی 3.335 بعد دوباره تست کنید ببینید باز هم ریست میشه یا نه؟
سلام دوست عزیز...انشالله فردا خبرشو میدم بهتون ..نوشته شده توسط ess_1362 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- روش کار با این Prime995 رو میشه یکمی توضیح بدین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)