ماجيكار اصل بهترين گزينست ديگه
فقط از نمايندگي خريد كنن
يه سر به سايتش بزنين قيمتاش دقيق هميناست كه تو سايته magicar.ir
ماجيكار اصل بهترين گزينست ديگه
فقط از نمايندگي خريد كنن
يه سر به سايتش بزنين قيمتاش دقيق هميناست كه تو سايته magicar.ir
سلام خدمت دوستان برای 132 ال ایکس چه مارکی از ماجیکار مناسبه ؟ تا سقف 200-250
با سلام و خسته نباشید
بنده نصاب دزدگیر اماکن هستم و 5 ساله تو این حرفه ام .الان دزدگیر های متنوعی در بازار موجود هست ولی به دلیل خطاهای رایج دزدگیر های ایرانی و قیمت بالا دزدگیر خارجی پیدا کردن دزدگیر خوب سخت بود تا اینکه برای پروژه های خودم از برند فایو استار استفاده کردم واقعا خیلی خوبه.اگه دنبال ویژگی های اون هستین وارد لینک بشین و مطالعه کنید توی مقالاتم توضیح در رابطه با فایو استار دادم
توضیحات لینک زیر رو بخونیدشاید به دردتون خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamidreza777; 30-01-2021 at 21:33.
m110as چیز خوبیه
دزدگیر خوب دزدگیرای تصویری یا سیم کارت خور خوبن که به صورت ردیابم عمل می کنن.اینصب یه سایت فروش آنلاین دزدگیر و ردیاب و سیستم های حفاظتیه که نصب و ارسالم دارن.مشخصات و ویژگی های همه ی دزدگیرارو کامل توضیح دادن.بزنید فروشگاه اینصب میاره براتون
من از دزدگیر ماهواره ای استفاده میکنم. یعنی هم دزدگیره و هم لوکیشن خودرو رو بهت نشون میده. مثلا اگه اقا دزده ماشین رو برد، بدون اینکه بفهمه میتونی بری سر وقت ماشینت. هم اینکه اگر ماشین رو امانت دادی به دوستت یا برادرت، میتونی روی نقشه ببینی کجاها رفته و حتی با چه سرعتی حرکت کرده. چه زمانی ماشین رو روشن کرده. چه زمانی خاموش کرده. ایا با ماشین بد رانندگی کرده یا نه؟ مثلا ایا از دست انداز با سرعت زیاد رد شده یا نه. یا مثلا لایی کشیده یا نه و از این جنگولک بازیها زیاد داره. حتی با موبایلت میتونی در ماشین رو قفل کنی یا باز کنی! ولی خب قیمتش یه ریزه از دزدگیرهای معمولی بیشتره. اما نه خیلی.
سلامنوشته شده توسط alivolvo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه مدل معرفی کنی من میخوام روی 206 ببندم اما خیلی نمیخوام گرون باشه
میخوام اگه بلوتوثی مشکلی امنیتی نداره بلوتوثی بگیرم چون نمیخوام ریموت اینور اونور ببرم!
Last edited by Vahid67; 27-02-2023 at 12:14.
دزدگیر های خوب ایتالیایی هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)