همه اینا که گفتی خیلی خوبه اما برای غوزک پا چند هفته پیش پژو یکی از دوستان رو با همین دزدگیر بردننوشته شده توسط pooria.rio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اینا که گفتی خیلی خوبه اما برای غوزک پا چند هفته پیش پژو یکی از دوستان رو با همین دزدگیر بردننوشته شده توسط pooria.rio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزدگیر فقط دزدی رو به تاخیر میندازهنوشته شده توسط AmiRreZA_RAcEr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این که از بین ببرتش،همین
آخه به تاخیر هم ننداخت ! من 5 دقیقه رفتم و بیام ماشین این بدبختو از دم خونه بردن ! دقیقا 5 دقیقهنوشته شده توسط pooria.rio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار که مارو نجات داد
یه سری دمه خونه ی مامان بزرگینام پارک کرده بودیم
طبق عادت معمول وقتی دزدگیر صداش درمیومد من خیلی ریلکس دکمه رو میزدم و خفش میکردم
اون شبم ساعت 2 بود که صداش درومد،با چشای خواب آلود صفحه رو نگاه کردم دیدم ای دل غافل داره نشون میده که کاپوت باز شده
پریدیم چراغ رو روشن کردیم ،تا خواستیم بیایم بیرون آقا دزده در رفته بود،اما درکاپوت باز بود
بعدا یادم اومد غروب در کاپوت رو نبستیم،فقط رو هم بوده،بخاطر اینکه رله ی دزدگیر درگیر بوده چیزی نشون نمیداده،اما یارو اومده بوده کاپوت رو برده بالا که ....
بله
بعدا شنیدیم که یه مدت هست تو این محل کاپوت ماشین هارو میان شبا،میدن بالا !!!
نمیدونم چجوری مثل اینکه یه قسمتایی از انژکتور (ECU)رو میدزدن و حالشو میبرن !!!
دزدگير شما چيه؟؟؟؟ من تحقيق كردم تصويري هاي استيل ميت از همه بهتر هستش.از نظر برد و كارايي و سرعت و اينا عاليهنوشته شده توسط pooria.rio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم تله ماتیکس بهتره . حداقل برای لوگان که اینطوره چون سوکت اصلی داره .
ماجیکار هم که همش تقلبیه.
واسه من قبلا هم عرض کردم خدمتتون ماتریکسهنوشته شده توسط mrmostafa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استیل میت هم خوب بود
اما الان چینی شده،من جنس چینی پیشنهاد نمیکنم
کارایی و امکانات میدونم حداکثر اگه باشن در حد همین ماتریکسن
در مورد برد هم یه نکته رو بگم دیگه خودتون بگیرین
ما خونمون طبقه 5ام هستش ،ماشین طبقه منفی 2 زیر ساختمونه
فونداسیون هم بتن
میدونید که بتن شدیدا جلوی امواج رومیگیره
اما با این حال دزدگیر کاملا از توی خونه کار میکنه!
شما نمیدونم دیگه با برد میخواید چی کار کنید ؟ اگه میخواید مثلا دور میدون آزادی وایستید و ماشین رو بزارید سر یادگار و از اونجا درهارو باز و بسته کنید که دیگه قضیه فرق میکنه
اما واسه استفاده ی معقول میدونم برد این دزدگیر کاملا کفایت میکنه و حتی اضافی هم هست
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
عزیز تا اونجایی که من میدونم سوکت اصلی رو باید فروشنده استفاده کنه،مگه اینکه یه دزدگیر رو به صورت فابریک واسه ی یه ماشین ساخته باشن،وگرنه همه ی دزدگیر ها یه جورن،وخود فروشنده باید از سوکت مخصوص هرماشین استفاده کنه که سیم کشیش خراب نشهنوشته شده توسط ghahremanimehdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن :تله ماتیکس هم دزدگیر خوبیه،من اسمش رو فراموش کرده بودم که بگم
تا اونجایی هم که میدونم تایوانیه
نوشته شده توسط pooria.rio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله . تایوانه . و کیفیتش خوبه .
سوکت مخصوص لوگان هم داره تا سیمکشی ماشین ناقص نشه.
سلام
تو بازار الان دزدگير كره اي هست؟
والا من که جدا ندیدم
مگه اینکه بری بانه،شاید اونجا چیزی گیر بیاد
شما اگه مارکی یدی بگو تا ما هم مطلع بشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)