اگر آنالوگ بخوای لایکا مدل NAK2
اگر آنالوگ بخوای لایکا مدل NAK2
قیمتش تو چه حدودی است؟
فکر کنم در حال حاضر حدود 4.5 الی 5.5 میلیون باشه.
در حدود 200 تومن چی میشه خرید؟ اصلا دوربین 200 تومنی ارزش خرید داره؟
Last edited by ursamajor; 26-03-2012 at 00:48.
با 200 تومن ؟با 200 که الان ژالن هم نمیدن چه برسه به دوربین اونم توی این 6 ماه اخیر به دلیل افزایش نرخ ارز تمام قیمتها کشیده بالا.
دستشون درد نکنه!
خب سه پایه چنده؟
سلام من دارم مرمت می خونم چند تا سوال در مورد نقشه برداری دارم لطفا کمکم کنید.
1- چرا در پیمایش باز خطاها را نمی شود کنترل کرد؟
2- در پیمایش باز از نظر دقت آیا تعداد اندازه گیری تاثیر دارد یا نه؟
3-پیمایش اتصالی چیست؟
4- ژیزمان چیست؟
5- اگر خطای بست زاویه ای از حداکثر بست زاویه ای تجاوز کند آیا می توانیم خطای موجود را تعدیل کنیم؟چگونه؟
6- اگر در نقشه چند منحنی میزان بدون کد ارتفاعی داشته باشیم.منحنی داخلی ارتفاعش بیشتر است یا کمتر /چطور میشود فهمید؟
1-به خاطر اینکه در سمت انتهای پیمایش ژیزمان ثابتی نداریم تا تعدیل زوایا انجام دهیم (در پیمایش باز فقط میتوان مختصات نقاط رو انتقال داد)
2-بله با افزایش تعداد قرائتها (طول و زاویه)میتوان خطای اتفاقی را کاهش داد.
3-؟!نشنیدم
4-زاویه نسبت به راستای شمال و در جهت ساعتگرد را ژیزمان گویند که از 0 تا 360 درجه میتواند باشد(در 4 ربع)
5-میتوان ولی دقت مختصات نهایی نقاط بنجمارک محاسبه شده دقت مورد نظر را تامین نمیکند.
6-نمیتوان فهمید چون میتواند قله یا دره باشد برای متوجه شدن این موضوع باید منحنی میزان داخلی و خارجی لیبل گذاری شده باشد.
من یه کنفرانس درباره دئولیت دارم لطفا راهنمایم کنید اگه مطالبی همراه با عکس و .. دارید ممنون میشم بهم بدین
سلام چطور می تونم نسبت به شناخت و کار با تئودولیت رو خوب یاد بگیرم چون هفته پیش اولین بار تئودولیت رو دیدم و باهاش کار نکردم.دستگاه T16
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)