من اومدم در حین امنحانای ترم 5 هستم... ای خدا کی تموم میشه این درس و مشق دهنم اسفالته الان...
5 ترم گذشته من هیچی از این رشته سر در نیوردم.. بچه ها دعا کنید سرشکنی نیوفتم
من اومدم در حین امنحانای ترم 5 هستم... ای خدا کی تموم میشه این درس و مشق دهنم اسفالته الان...
5 ترم گذشته من هیچی از این رشته سر در نیوردم.. بچه ها دعا کنید سرشکنی نیوفتم
آموزش توتال لایکا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار های نقشه برداری
LAND CAD(LAND DESKTOP)
ARC GIS
DELTA GIS
DIDGER
GRAPHER
SUFER
VOXLER
کتاب آموزش نرم افزار Arc GIS به زبان فارسی
یک راهنمای خوب و فارسی برای دوستداران و علاقه مندان به یادگیری نرم افزار Arc GIS آماده دانلود شده است که این راهنمای 110 صفحه ای بیشتر به درد دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته نقشه برداری میخورد.
دانلود کتاب آموزش نرم افزار ARC GIS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه نمیخاد دعا کنید..نوشته شده توسط 4umbaz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرشکنی افتادم...
سلام دوستان
یه مشکل دارم که امیدوارم با کمک شما حل بشه!
نرم افزار یا روشی سراغ دارید که بیاد با استفاده مختصات یه توپوگرفی (نقاط با x و y و z) ارتفاع (z) یه سری نقاط دیگه تو همون محوطه رو بدست بیاره؟ مثلا تو یه محوطه ۱۰۰ تا نقطه داریم که طول و عرض و ارتفاع دارند و همچنین ۶۰ تا نقطه دیگه داریم که بین اون ۱۰۰ نقطه قرار میگیرن ولی ارتفاعشون رو نداریم. خب ارتفاع اون ۶۰ نقطه رو چطور بدست بیاریم؟
کارتوگرافی چیهنوشته شده توسط alone_boy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه متن کامل از معرفی کارتوگرافی نیاز دارم.
میشه بگید فرق DSS با GIS چی هست؟اگه میشه زودتر جواب بدید باید در موردش ارائه بدم مرسی
دوستام کسی این کتاب رو داره واسه دانلود بزاره ممنون میشم
نقشه برداری کارگاهی و زیرزمینی
سیدقاسم رستمی
نوشته شده توسط p3rsi4n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کتاب نسخه PDF اش پیدا نمیشه چون کتاب قطوری هست.نسخه چاپیش هم به راحتی پیدا نمیشه .
من نسخه چاپیش رو دارم کتاب بدی نیستش اما مطالبش تا حدودی قدیمی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)