تشکر از دوستان
یادگیری نرم افزارهایی مثل لند و اتوکد هم ضروریه؟
راستی رشته ما هم مثل عمران یا معماری به یادگیری نقشه کشی هم احتیاج داره؟
چون تا الان که ترم دوم هستم فقط یه دونه پروفیل طولی کشیدم
تشکر از دوستان
یادگیری نرم افزارهایی مثل لند و اتوکد هم ضروریه؟
راستی رشته ما هم مثل عمران یا معماری به یادگیری نقشه کشی هم احتیاج داره؟
چون تا الان که ترم دوم هستم فقط یه دونه پروفیل طولی کشیدم
اتوکد و لند هم ضروریه
خیر نیازی نیست
کار نقشه کشی دستی نداریم من ندیدم تا حالا
سلامنوشته شده توسط alone_boy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لند دیگه کسی کار نمیکنه !! وقتی Civil با یان همه امکانات هست دیگه چه دلیلی داره که آدم بره سراغ لند !!؟
اگر میخواید ادامه تحصیل بدید برنامه نویسی .NET ترجیحا زبان سی شارپ.متلب بدرد کارشناسی میخوره.
با سلام خدمت همه نقشه برداران.
پس چرا اینجا این همه سوت و کوره؟
بچه ها من دانشجو کارشناسی ارشد ژئودزی هستم.تازه اینجا عضو شدم.میخواستم بگم بیایید دست به دست هم بدیم اینجا رو یه سرو سامون بدیم.
سلام
یه مقاله چند صفحه(حداکثر 10 صفحه) در مورد "فاصله یابی با GPS " میخواستم
ممنون میشم کمک کنید
سلام
اساتید لطف کنید چند تا کتاب که به درد آینده م بخوره معرفی کنید که امسال تو نمایشگاه کتاب بخرم
مثل کتاب فتوگرامتری مجید همراه که خیلی تعریفشو شنیدم...
پیشاپیش ممنون
سلام دوستان من ترم 3 هستم یه هفته دیگه امتحان نقشه 2 داریم میخام یه ماشین حساب بگیرم که بعدا هم بتونم ازش استفاده کنم یه نقشه بردار به چه چیزایی تو ماشین حساب احتیاج داره ؟ میخام پول اضافی ندم چی بگیرم کارمو راه بندازه؟
سلامنوشته شده توسط alone_boy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب دکتر همراه چاپ جدیدش اومده که کتاب نسبتا کاملیه.
کتاب سرشکنی دکتر مشهدی هم خوبه که میتونید تهیه کنید. قیزیکال دکتر صفری را هم اگر میخواین بعدا کنکور ارشد بدید حتما تهیه کنید و فقط بشینید فرمولاشو حفظ کنید تا تو کنکور بتونید تمام سوالای فیزیکال رو عین آب خوردن جواب بدین !!
سلامنوشته شده توسط karvas [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه برداری اکثر مباحثش مربوط به بحث مثلثات هست. چیز خاص دیگه ای نیست که بگیم مثلا ماشین حساب پیشرفته نیازه ! به نظر من یه ماشین حساب ساده هم برای نقشه 2 پاسخگو هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)