تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 152

نام تاپيک: عمران - نقشه برداری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم که شاید جاش اینجا نباشه ولی ممنون می شم اگر جوابم بدید من امسال کنکور کارشناسی دادم و تو انتخاب رشته مجازی مهندسی عمران نقشه برداری قبول میشم می خواستم بدونم ایا این رشته رشته خوبی هست بازار کار خوبی داره؟ ایا میشه واسه ارشد گرایش دیگه ای خوند؟ بین عمران /نقشه برداری دانشگاه تبریز و ازاد مکانیک تهران (شهر خودم) شما کدوم رو انتخاب می کنید؟ با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی خونه نیست؟ دوستان تورو خدا جواب بدین من باید دو سه روز دیگه انتخاب رشته کنم وقت ندارم

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم که شاید جاش اینجا نباشه ولی ممنون می شم اگر جوابم بدید من امسال کنکور کارشناسی دادم و تو انتخاب رشته مجازی مهندسی عمران نقشه برداری قبول میشم می خواستم بدونم ایا این رشته رشته خوبی هست بازار کار خوبی داره؟ ایا میشه واسه ارشد گرایش دیگه ای خوند؟ بین عمران /نقشه برداری دانشگاه تبریز و ازاد مکانیک تهران (شهر خودم) شما کدوم رو انتخاب می کنید؟ با تشکر
    سلام دوست من
    رشته خودم عمرانه و درآمدش هم عالیه اگه کار بلد باشی
    اما در مورد نقشه برداری هم هم همینطور و خیلی خوب میشه که اگه کارشناسی نقشه برداری خوندی برای ارشد عمران بزنی اینجوری با یک تیر دو نشون زدی

.

4. 3 کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیزم از جوابت واقعا متشکرم پس میشه برای ارشد عمران خوند؟ بعد چقدر عمران با نقشه برداری فرق داره ؟

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیزم از جوابت واقعا متشکرم پس میشه برای ارشد عمران خوند؟ بعد چقدر عمران با نقشه برداری فرق داره ؟
    تقریبا 30 تا 40 درصد فرق می کنه
    ابنم بگم که برای قبولی در ارشد عمران باید حتما کلاس کنکور هم بری

.

7. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

عمران با نقشه برداری خیلی فرق داره (90 درصد فرق داره کی میگه 30 -40 درصد؟) تنها درس مشترک نقشه برداری با رشته عمران 3 واحد استاتیک و مقاومت مصالح هست و یه 2 واحد تکنولوژی مصالح (یعنی از تقریبا 90 واحد درسی بجز دروس عمومی فقط 5 واحدش با عمران مشترکه). و تغییر رشته از نقشه برداری به عمران در مقطع ارشد بسیار دشوار هست.

9. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

عمران با نقشه برداری خیلی فرق داره (90 درصد فرق داره کی میگه 30 -40 درصد؟) تنها درس مشترک نقشه برداری با رشته عمران 3 واحد استاتیک و مقاومت مصالح هست و یه 2 واحد تکنولوژی مصالح (یعنی از تقریبا 90 واحد درسی بجز دروس عمومی فقط 5 واحدش با عمران مشترکه). و تغییر رشته از نقشه برداری به عمران در مقطع ارشد بسیار دشوار هست.
    سلام

دوست عزیز رشته نقشه برداری هیچ کدام از درس های استاتیک ، مقاومت مصالح و تکنولوژی مصالح رو نداره! فقط یه درسی با عنوان شناخت مصالح داره! بهمچنین یه نقشه برداری 1 نقشه برداری با نقشه برداری رشته عمران مشترکه! بقیه دروسش کاملا تخصصی نقشه برداری هست که با عمران خیلی خیلی فرق داره!

تازه مگه رشته نقشه برداری چه عیبی داره که کسی بخواد در مقطع ارشد بره عمران!؟ به جرات میتونم بگم کم ارزشترین رشته فنی برای ادامه تحصیل عمران هست! اما شما در هر شاخه نقشه برداری که ادامه تحصیل بدین ( حتی هیدروگرافی) برای کار نونتون تو روغنه! مثلا GIS یا RS که به وسیله اون میتونید مناقصه های بزرگ GIS رو شرکت کنید! یا ژئودزی که میتونید کارهای میکرو ژئودزی مثل نقشه برداری های سد و کنترل شبکه های ژئودتیکی اون رو انجام بدین!

11. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام

دوست عزیز رشته نقشه برداری هیچ کدام از درس های استاتیک ، مقاومت مصالح و تکنولوژی مصالح رو نداره! فقط یه درسی با عنوان شناخت مصالح داره! بهمچنین یه نقشه برداری 1 نقشه برداری با نقشه برداری رشته عمران مشترکه! بقیه دروسش کاملا تخصصی نقشه برداری هست که با عمران خیلی خیلی فرق داره!

تازه مگه رشته نقشه برداری چه عیبی داره که کسی بخواد در مقطع ارشد بره عمران!؟ به جرات میتونم بگم کم ارزشترین رشته فنی برای ادامه تحصیل عمران هست! اما شما در هر شاخه نقشه برداری که ادامه تحصیل بدین ( حتی هیدروگرافی) برای کار نونتون تو روغنه! مثلا GIS یا RS که به وسیله اون میتونید مناقصه های بزرگ GIS رو شرکت کنید! یا ژئودزی که میتونید کارهای میکرو ژئودزی مثل نقشه برداری های سد و کنترل شبکه های ژئودتیکی اون رو انجام بدین!
    دوست عزیز من خودم لیسانس نقشه برداری دارم. منم برای همین گفتم عمران با نقشه برداری خیلی فرق داره.(زمان ما 3 واحد استاتیک و مقاومت مصالح و یه 2 واحد تکنولوژی پاس کردیم الان شاید تغییر کرده باشه. (بر اساس چارت دانشگاه سراسری))

13. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام احسان جان اگه به این رشته واقعا علاقه داشته باشی موفق میشی من 9 سال پیش لیسانسش گرفتم تجربم میگه اگه اهل بیابون و ماموریت رفتن و
    شرایط سخت باشی بعد از چند سال وضعت خوب میشه ارشدودکترا هم داره خارجم داره فقط بستگی به خودت داره درساش خوب بخون تا قوی بیای تو کار
    موفق باشی

15. این کاربر از فرهاد78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

1 نقشه برداری

در این تاپیک قصد داریم به معرفی رشته نقشه برداری و شاخه های مختلف رشته ژئوماتیک و همچنین بازار کار همیشه داغ این رشته ها بپردازیم

نقشه برداری یکی از بنیادی ترین و اصلی ترینِ فعالیت های تمام پروژه های عمرانی هست که از ابتدا تا انتهای اکثر پروژه های عمرانی مورد نیاز است
    نقشه برداری یعنی تعیین موقعیت 2بعدی و 3بعدی عوارض طبیعی و غیر طبیعی است که می توان توسط این موقعیت یابی ها برنامه ریزی ها و طراحی های لازم را برای پروژه های گوناگون انجام داد، که حتی تا آخرین گام ها باز هم به انجام عملیات های نقشه برداری از جمله پیاده سازی و بررسی های دقت و همچنین صحت عملیات مورد نیاز قرار می گیرد.

نقشه برداری یکی از شاخه های ژئوماتیک می باشد ، ژئوماتیک مجموعه‌ایست از تخصص‌های مرتبط با جمع‌آوری، نگهداری، پردازش، بازیابی و توزیع داده‌های جغرافیایی یا زمین مرجع. این دانش دستآورد پیشرفتهای دانش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. واژه ژئوماتیک یک واژه ترکیبی از ژئو به معنای زمین و ماتیک که پسوند واژه انفورماتیک است، می‌باشد. این علم دستاورد دانش انفورماتیک در مهندسی نقشه‌برداری و علوم مدیریت زمین می‌باشد.

شاخه های ژئوماتیک:
    نقشه برداری زمینی (Surveying) ، فتوگرامتری (Photogrammetry) ، کارتوگرافی (Cartography) ، سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) ، سنجش از راه دور (RS) ، کاداستر (Cadastre) ، ژئومورفولوژی (Geomorphology) ، زمین شناسی (Geology) و ...

17. 2 کاربر از mehdi-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •