اقا این مورد مثل اینکه متاسفانه برای همه شرکت هاست. شاتل هم دقیقا تو همین بازه زمانی سرعتش کمتر میشه و پینگ هم خراب.
اقا این مورد مثل اینکه متاسفانه برای همه شرکت هاست. شاتل هم دقیقا تو همین بازه زمانی سرعتش کمتر میشه و پینگ هم خراب.
پهنای باند بسیار پایین، سرعت تک کانکشن افتضاح، نوسان زمان تأخیر و گاهی اتلاف بسته های اطلاعاتی زیاد. فقط می تونی با ف.ش وبسایتها را مرور کنی. این در 2 روز گذشته در بدترین حالت ممکن بوده است. من گمان می کنم فقط این شرکت دچار این مشکل در حال حاضر نباشه. ایا دیگران هم این مشکل را دارند؟
فکر کنم سراسری هستش چون منم های وب هستم مشکل دارم الان
بله صبانت و شاتل هم آخر شب اینجوری میشن
امروز برای نوسان شدید پینگ و تابم اوت با پشتیبانی تماس گرفتم.
مشخصات نیز دادم ، در حالی که شبکه در اتصال به آدرس هایی مثل 8.8.8.8 عادی بنظر میرسه .
اما خیلی از آدرس های سرورهای گیم اروپایی دچار افزایش پینگ و تایم اوت هستن و این وضعیت عادی نیست ، برای من سابقه نداشته .
ارتباط من با بعضی کشورهای جهان نیز قطع هست.
البته چون با دستور تریس مشخص شد که مشکلات از روترهایی هستند که در خروجی اینترنت کشور قرار دارند ، ممکنه مربوط به یک آی اس پی نباشه .
اوپراتور پشتیبانی از من شماره تماس گرفت تا بعد از پیگیری موضوع با من تماس بگیره . بنظر میرسه مشکل اینترنت کشور سراسری هست و از دیروز شروع شده.
دقیقا همین وضعیت دو پیام بالا برای من بود. ولی با چندبار ریست کردن مودم مشکل حل شد
پینگ 200 بود الآن 90 شده
بعد از حل مشکل ، اوپراتور با من تماس گرفت و من نیز تایید کردم مشکل حل شده .
پینگ دوباره بالا رفته، با یه سری سرورا درسته ولی با یه سرورای دیگه دو برابر شده! چند وقت پیش زنگ زده بودم برای مشکل نت تایپ 3 و آیپی اشتراکی، برام درستش کردن. ولی الآن دوباره مثل قدیم شده، باز باید زنگ بزنم
پیشگامان داره می ره که واقعاً افتضاح بشه. 4 -5 روز است که اتصال اینترنت پیشگامان به هم ریخته. من در بخش انتقاد و پیشنهاد وبسایتشون درباره مشکل توضیح دادم. امیدوارم که مشکل برطرف بشه وگرنه با وضعیتی که در این چند روز اخیر دیدم و در صورت ادامه اون، ماندن در این شرکت درست نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)