واقعا 1 ساله این تاپیک زده شده؟
دمت گرم حاجی..من که همین دیروز خوندم خیلی حال کردم خدایی.دستت درد نکنه...
واقعا 1 ساله این تاپیک زده شده؟
دمت گرم حاجی..من که همین دیروز خوندم خیلی حال کردم خدایی.دستت درد نکنه...
تازه چند روز پیش حسین میگفت می خواد تا اومدن نسخه سوم این تاپیک رو به روز کنه
اره عزیزم، ما خیلی کارا کردیم که حالا شدن زیر خاکیواقعا 1 ساله این تاپیک زده شده؟
اینو که خودم دیروز همینجا گفتم : دیتازه چند روز پیش حسین میگفت می خواد تا اومدن نسخه سوم این تاپیک رو به روز کنه
سلام شما چقدر زحمت کشیدین برا بازی واقعا چقدر وقتتو گرفته؟یه سوال دیگه داستان mass effect2 رو کی میزارین انشاالله
عالی بود
با اینکه تاپیک ماله 1 ساله پیشه یک خسته نباشید از ته دل به آقا حسین میگم خیلی زحمت کشیدی.
همچین بازی ای به بیشتر از اینا توضیحات نیاز داره.
ممنون
خیلی خوب بود واقعا دستت درد نکنه ولی در مورد نژاد هایی که یه جاهاشون تکون میخوره نگفتی هااااا شوخی کردم واقعا خوب بود من از این بازی خیلی خوشم میاد ولی اطلاعات کمی در موردش داشتم که با خوندن این تاپیک چیز های زیادی دستگیرم شد باورم نمیشد این بازی اینقدر ریزه کاری در مورد کاراکتر ها و نژاد هاداشته باشه . اگه میشه یه توضیحی هم در مورد محیط ها و سیارات مختلف بازی قرار بدین
نمونه ابتدايي پروژه كميك بوك هاي رسمي ترجمه شده مس افكت توسط HosseinCode خودم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه كامل اولين كار ( كميك Mass Effect: Evolution Issue 1 ) كه در مورد ريشه هاي Illusive Man هست به زودي...
+
قسمت هاي ناقص پست هاي اوليه آپديت ميشه
Last edited by hosseincode2008; 03-09-2011 at 15:43.
به این میگن یک حرکت عالی که از استعداد خارق العاده منشا میگیره
از بين كميك ها و كتابها (و بازيها) ي ارائه شده واسه مس افكت Evolution از نظر خط زماني از همه جلوتر بود براي همين اين كميك رو براي شروع انتخاب كردم كه شماره اولش بعد از سه روز به اتمام رسيد.
لطفا دوستاني كه ميخونند اين ترجمه و ويرايش رو نقد كنن تا قسمت هاي بعدي حرفه اي تر صورت بگيره؛ از هرگونه پيشنهاد خوب استقبال ميشه...
ضمن اينكه فعلا به خاطر مشكلات حجمي كه داشتم فقط تونستم به صورت تصويري آپلود كنم كه ميتونيد لينك تصوير هر 25 صفحه شماره اول اين كميك رو در آدرس زير ببينيد:
حالا اگه يه نفر حوصله داشت لينك هارو بچينه و اينجا هم پست كنه و يا كل تصاوير رو تو يه فايل rar بذاره و آپلود كنه واسه دل خودش اينكارو كرده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اينكه دوست دارم اين نكته رو بگم كه من فقط تو صفحه Credits كه اسم صاحبان اصلي اثر اومده از اسم خودم استفاده كردم و رو كاور و يا بقيه صفحات كميك هيچ تگ تبليغاتي و يا مزاحم نذاشتم. و آخرين درخواست اينكه لطفا اين كميك رو در سايتهاي مختلف پخش كنيد تا كساني كه ميخوان ازش استفاده كنن
لطفا نسخه بدون ترجمه رو نشونم مي دين ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)