وقتی ویندوز سون رو نصب کردم ، با استفاده از vmware که می خواهم اونرو بالا بیارم این ارور رو میده:
اینهم که فکر کنم به چشمتون آشنا باشه :
من حتی vmware را uninstal کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم این ارور می آید
راهکار چیست ؟
وقتی ویندوز سون رو نصب کردم ، با استفاده از vmware که می خواهم اونرو بالا بیارم این ارور رو میده:
اینهم که فکر کنم به چشمتون آشنا باشه :
من حتی vmware را uninstal کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم این ارور می آید
راهکار چیست ؟
به به امير ارسلان جان ! خوبي ؟
هر موقع ميخواد سون لود بشه اين ارور رو ميده ؟؟؟
اين ارور با زدن اينتر ميره و مشكل خاصي نداره
سلام محسن عزیز خوبم ، امیدوارم موفق و پر انرژی باشینوشته شده توسط mohsenfhm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره عزیزم همواره این ارور میاد اما مشکل اینه وقتی اینتر رو میزنم به محض اینکه لوگوی ویندوز میاد بالا یک صفحه ی بلو اسکرین میاد و دوباره این روال از نو اتفاق می افته
startup repair رو هم که میزنم توی مرحله ی ripair گیر میکنه
نوشته شده توسط amirarsalaan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم سون رو با بوت كمپ نصب كني بهتره
فكر كنم 2 تا سيستم عامل رو نميكشه
با بوت کمپ نصب کردم عزیزم و با ویندوز که میام بالا مشکلی نیست اما وقتی با vmware ویندوز رو ران می کنم این مشکل اتفاق می افتدنوشته شده توسط mohsenfhm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط amirarsalaan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چون با vmware دو تا سيستم عامل همزمان كار ميكنند خيلي فشار به سخت افزار مياره
vmware براي ويندوز XP عاليه ! سون فقط با بوت كمپ
آهاننوشته شده توسط mohsenfhm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از راهنمایی ، اگر خواستم یه دقیقه با ویندوز کار کنم چه کنم ؟ سه ساعت با ویندوز بیام بالا؟؟ و دوباره برگردم تو مک؟؟
اگر XP كارت رو راه ميندازه با vmware ويندوز XP نصب كن ! در غير اين صورت با بوت كمپ 7 نصب كننوشته شده توسط amirarsalaan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ،
صفحه ی اول تاپیک به روز شد ، عکس ها رو ، رو سرور خودم براتون آپلود کردم!
با تشکر ،
امید
Last edited by Microsoft24; 11-01-2011 at 20:09.
درود ،نوشته شده توسط amirarsalaan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین ، این مشکل هیچ ربطی به توضیحات محسن نداره!
شما داری ویندوزی رو با vmware بالا میاری که با خود vmware نصب نشده!
اگر xp بود ، این صفحه نمیومد ! اما چون 7 شما با لودر کرک شده ، پس موقع بوت بایوس شما چک میشه ،
و وقتی ویندوز با دو بایوس متفاوت رو به رو میشه ، فکر میکنه startup ش دچار مشکل شده ، در صورتی که اینطوری نیست ،
پس این صفحه اومدنش کاملا طبیعیه!
ضمن اینکه ، بهتره با vMware یک ویندوز سبک مثل xp رو بالا بیاری !
با تشکر ،
امید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)