با سلام خدمت همه
این مشکل من حل نشد اگه میشه یه راهنمایی یه کمکی بکنید ممنون میشم
اگر هم راهی نداره بازم به من بگید که بیخودی منتظر راه حل نباشم بازم تشکر.
با سلام خدمت همه
این مشکل من حل نشد اگه میشه یه راهنمایی یه کمکی بکنید ممنون میشم
اگر هم راهی نداره بازم به من بگید که بیخودی منتظر راه حل نباشم بازم تشکر.
ببین ، من از پست های شما چیزی سر در نیاوردم!
یکم توضیح بدید ، تا بتونم کمکتون کنم!
مشکلتون چیه ؟؟
با Disk Utility ه ؟؟؟
با سلام
مشکل من اینه که disk utility نمیتونه اون ارور هایی رو که بالا نوشتم رو درست کنه و ریپیرش نمیکنه و چون این کار رو نمیکنه وقتی دوباره به بوت کمت اسیست بر میگردم باز همون ارور رو میده و مراحلی رو که شما برای ادامه نصب گفتید رو پیش نمیره.
-------------------------------------------------------------------------------
اقا امید سلام امروز که پست شما رو خوندم و متن بالا رو زدم گفتم با خودم یک بار دیگه امتحان کنم ببینم شاید درست شه و دیگه گیر نده که دقیقا همین جور هم شد ودیگه گیر نداد و من هم تونستم win7 رو نصب کنم ,ویندوز مال شرکت پرنیانه 6000 تومان خریدم قیمت اصلیش 7500 تومانه. فقط بالا اومدنیا حدود 45 تا 75 ثانیه طول میکشه مشکلی که نداره درسته؟ راستی این مک من واقعا از شما میترسه ها چون من این مراحل رو بیش از 15 بار انجام داده بودم ولی درست نمیشد همون موقع که داشتم پست شما رو میخوندم یه دفعه درست شد.بازم ممنون که به من و امثال من که از مک سر در نمییارند کمک میکنید واقعا ممنون.خدانگهدار بهنام م-م
Last edited by Mm_behnam; 16-06-2010 at 10:31. دليل: آقا امید مک بوک من از شما میترسه!!!!!!!
اولا ، اگر بازم از اون ارور ها دیدی ، مشکلی نداره! بعضی از ارور های Dusk Utility مثل این :
permissions differ on "usr/share/derby",should be drwxr-xr-x ,they are lrwxr-xr-x .
وجودشون طبیعیه!
از این که ، دیر جواب شما رو دادم ، شرمنده! این هفته مریض بودم!
سؤالی ، اشکالی داشتی من در خدمتم!
از این که مشکلت حل شد ! خوشحالم! (واقعا!)
موفق باشید ،
امید
سام و خسته نباشی خدمت M24
ممنون از این راهنمایی
سلام.
اقا امید اگه بخواهیم دوباره win بریزیم چه جوریه؟ (منظورم اینه که الان ویندوز نصب هست و میخواهیم عوضش کنیم)
کاری نداره ،
اول ، بوت کمپ رو از مسیر :
Application -- > Utilities -- > Boot Camp Assistant
باز کن ،
رو continue کلیک کن ، Create or remove a windows partition رو بزن و رو continue کلیک کن ، بعد Restore رو بزن!
اینطوری ویندوز قبلیت پاک میشه ، برای نصب مجدد هم که طبق آموزش برو جلو!
موفق باشید ،
امید
سلام. من ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی الان خروجی صدا کار نمیکنه تو win چه کنم؟ و موقه ی نصب هم بعد از این که رفتم تو boot camp استارت د ویندوز این استالر رو زدم
تو محل ، سوکت 3.5mm چراغ قرمز روشنه؟
بوت کمپ رو Reinstall کن ، آپدیت 3.1 هم یادت نره!
موفق باشید ،
امید
تو محل ، سوکت 3.5mm چراغ قرمز روشنه؟
بوت کمپ رو Reinstall کن ، آپدیت 3.1 هم یادت نره!
موفق باشید ،
امید
همین کارو کردم ولی بازم صدا نداشت. خروجی 3.5mmهم چراغی نداره. تو مک هم چراغی توش روشن نیست. سری پیش که win نصب کردم صدا بود.
راستی این سری ۶۴ بیتی نصب کردم امکان داره ربطی داشته باشه؟
ورژن ۳.۱ هم هست
Last edited by joykiller360; 20-06-2010 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)