سلام و خسته نباشيد
مي خواستم ببينم با گوشي ios هم ميشه وصل شد؟
اگه امكانش هست اسم برنامش رو ممنون ميشم معرفي كنين
سلام و خسته نباشيد
مي خواستم ببينم با گوشي ios هم ميشه وصل شد؟
اگه امكانش هست اسم برنامش رو ممنون ميشم معرفي كنين
با سلام خدمت دوستان
من برای خونه میخوام یه مودم ADSL وایرلس بخرم و لازم بذکره که قبلا یه مودم ASUS N11 داشتم و دادمش به کسی!
حالا میخوام یه مودم جدید بخرم و از دوستان میخوام که راهنماییم کنن.
بیشتر برد مودم برام مهمه که بتونم تو خونه با متراژه 100 متر حتی تو اتاق ها هم ازش استفاده کنم و ضعف سیگنال نداشته باشم.
نهایتا 100 الی 120 تومان میتونم هزینه کنم. قبلا یادمه که مودم های لینکسیس خیلی خوب جواب میدادن ولی الان نمیدونم قیمتش چقدره؟ شاید نتونم اونقدر هزینه کنم.
سلام اول بگید چرا اون مودم ایسوس رو دادید به کسی؟ضغف سیگنال داشت و بردش خوب نبوده؟
الان دیدم مودم ایسوسو،قدرت آنتن هاش ضعیفه 2dbi
شما با یه مودمی که قدرت آنتن هاش 5dbi باشه کارتون راه میفته
نیازی نیست تا 100 هزارتومن هزینه کنید
اگر خطتون نویز نداشته باشه مودم من 2740 دی لینک هم بد نیست،بردش خوبه
ولی اگر نویز دارید بهتره مودمی بگیرید که چیپستش برودکام باشه
Last edited by محمد7966; 17-04-2016 at 16:19.
اون مودم قبلی یکم تو اتاق خواب ضعف سیگنال داشت ولی چون پدرم برای مغازش اینترنت گرفت مودم رو دادم اون استفاده کنه و الان میخوام برای خونه مودم بگیرم.
خط هم نویز نداره ! اگه مودم با چیپست برودکام میشناسین معرفی کنین ممنون میشم. مودم های جدید ایسوس مثل N10 چطورن؟ 5 دسیبل هست درسته؟
مودم های برودکام خیلی نمیشناسم یعنی چندبار دوستان گفتند در این انجمن ولی من اسمشون یادم رفت
این مودم های n10 مثل اینکه سری های مختلفی داره مثل b و c
ولی سری c رو نگاه کردم قدرت آنتنش 5 دسی بل بوده
مودم من هم 2740 دی لینکه ،قیمتش هم ارزونتر از ایسوس ، کلا خونه رو پوشش میده ولی چیپستش ریلتیک
بعضی از دوستان هم ازش شکایت داشتن در این انجمن ولی برای من خوب دراومده
شما فقط مشکل برد دارید ظاهرا پس یه مودم 5 دسی بل بگیرید کافیه
من دنبال یه مودم میگردم که سرعتش عالی باشه و پینگشم خوب باشه خطم مقداری نویز داره کابل و اینا رو از پست خودم عوض کردم لاین اتنشن 49 دیتا ریت 8 اس ان ار بین 9تا 12 هست سرویسمم محدود هست ولی سرعت دانلودم روی 450 تا 500 هست در وحله اول میخوام یه مودم با سرعت عالی بخرم بعد من فاصله مودمم تا اطاقم 20 متره ولی یه دیوار و در بینشون هست که با مودم قبلیم مشکل پیدا کردم از چند نفر تحقیق کردم w8968 و asus n12 وn14 پیشنهاد دادن بین این 3تا موندم ولی مدل دیگه ای هم باشه استقبال میکنم فاصله خونه ما هم تا مرکز 1.5 تا 2 کیلومتره
Last edited by mostafa682; 20-04-2016 at 19:51.
شما خطت روی 8 مگ بسته شده پس نهایتش با سرعت 1 مگ میتونی دانلود کنی
اگر نمیتونی دانلود کنی خود شرکت محدود کرده شما رو
اما برای سیگنال مودم
مودم قبلی تون چی بوده مدلش؟برید قدرت آنتن مدل قبلی رو با مدلایی که بهتون پیشنهاد دادند مقایسه کنید،ببینید قدرت آنتنش چند dbi?
نه محدود نکرده تی پی لینک w8901 میخوام یه مودم دیگه بگیرم دوست عزیز
شما میتونی یه عکس از استاتوس مودم بذارید؟چطور با اتینیشن 49 روی 8 مگ بسته شده
خیلی خوبه که،با اتینیشن 49 نهایتا تا 6 مگ میکشه
حالا میمونه قدرت سیگنال آنتن مودم
نمیدونم قطعی نظر بدم چون قدرت آنتن مودم قبلی تون هم 5dbi
این مدل هایی که معرفی کردید هم یکیشون 5 دسی بل بود آنتنش
با این اوصاف به نظرم بهتره یه مودم بگیرید که قدرتش 8 دسی بل باشه
آخه شما فاصله ات خیلی تا مودم،20 متر زیاد
مگر یه کاری کنی مودم قبلیتو داشته باشی و یه مودم دیگه بخری تا شبکه بشن و سیگنال تقویت بشه و گرنه بعید میدونم هر کدوم از این مودم هایی که نام بردید باز بتونه سیگنالو تا 20 متر اونورتر پخش کنه
شما مطمئنی این مودم ها قدرت سیگنالشون تا 20 متر اونورتر میرسه؟ولی اصلا n14 نگیرید ایسوس n14 قدرت آنتناش 2 دسی بل،این دیگه خیلی اوضاش خرابه
بین اون دوتا مارک ایسوس به نقل از سایت علم فردا مارکای بهتری هستند نسبت به مارک تی پی لینک
ولی باید مطمئن شیذ که حتما تا 20 متر رو پوشش میده که متضرر نشید
دوست عزیز الان متر کردم 8 متر هست اطاقم توی هال هست و با ps4 حدود 8 متر فاصله داره ولی یه دیوار بینشون هست
این مدلهایی که میگید بهتر هست میشه نام ببرید؟
Downstream Upstream SNR Margin :9.1 11.9 db Line Attenuation :49.0 26.6 db Data Rate :7428 835 kbps Max Rate :8444 24348 kbps POWER :20.3 11.3 dbm
Last edited by mostafa682; 21-04-2016 at 08:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)