مقایسه ایندو صحیح نیست چون از نظر مشخصات سخت افزاری در دو کلاس کاملا متفاوت جای میگیرن هرچند بطور کلی محصولات ایسوس خرکارن !![]()
مقایسه ایندو صحیح نیست چون از نظر مشخصات سخت افزاری در دو کلاس کاملا متفاوت جای میگیرن هرچند بطور کلی محصولات ایسوس خرکارن !![]()
دوستان عزیزی که 8968 ورژن 2 رو گرفتند چند عکس از جاهایی که زده ورژن 2 هست رو برای همه تو سایت اپلود کنید تا رفتیم بازار ورژن 1 روبهمون نندازند..
ممنون
خب معلومه 2750 سفید.
چرا؟ چون تو خرید مودم وایرلس اولین اصل اینکه، تا جایی که بودجت اجازه میده خرج کن تا بعدا پشیمون نشی!
من امروز مدل w8968-v2 روخریدم،برای اینکه تشخیص بدیدورژن 1 هست یا 2 فقط کافیه زیر جعبه رو نگاه کنید،اون قسمتی که بارکد هست نوشته:دوستان عزیزی که 8968 ورژن 2 رو گرفتند چند عکس از جاهایی که زده ورژن 2 هست رو برای همه تو سایت اپلود کنید تا رفتیم بازار ورژن 1 روبهمون نندازند..
ممنون
Version: 2.0
فروشنده های گرامی هم من تا اونجایی که پرسیدم نمیدونستن ورژن 1 و 2 دارهگفتم ورژن 2 میخوام گفت کلا یه مدل داریم که وقتی زیر جعبه رو دیدم و مطمئن شدم 2 هست خریدمش.........
قیمت مودم 2750 چنده تو دیجی کالا نزده؟
دوستان عزیز میشه تا 120 هم چندتا مودم خوب دیگه هم معرفی کنید که حداقل 30-40 متر جواب بده ممنون
Last edited by mohammad.asghari; 26-02-2014 at 00:02.
زیر 100 تومنه سفیدش8968 ورژن 2 هم 120 تومنه ! هردوشون هم 30 - 40 مترو راحت جواب میدن
مبارک باشه
دوست من با چه گارانتی و از کجا با چه قیمتی خریدید ؟
من فیلم "هیس...دخترها فریاد نمی زنند" رو توی هاردم دارم ! kmplayer میگه Overall bit rate : 4 760 Kbps![]()
خوب ديگه ٤٧٠٠ كيلو بيت هست ميشه حدود ٥٠٠ كيلو بايت
چيزي نيست ٥٠٠ كيلو بايت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)